Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

bende bu kremi aldim canim. Bu sefer bununla masaj yapacagim aksamlari. Hemsire ile de konustum hamilelik olusursa 8. Haftaya kadar igne ve fitil sonra da sadece fitil yaparsin 12. Haftaya kadar dedi. Mart 13 de Benim transferim olacak. 16 yildir da bebisin gelmesini bekliyorum ben.

Eklentiler

• 333CD96C-9EAD-4669-A2F8-D1FCE23319E5.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 20
canim hemsire ile gorustun mu nasil gecti?
gorustum canim suan hersey yolunda cok sukur aksam kan sonucuna gore ariyacagim seni dedi.

Kızlar kusura bakmayın ancak haber verebiliyorum size..
Değerim 101 çıkmış pozitif dediler. Progestan seviyem düşükmüş hemen iğne almamız gerekti. Şoktayım... :)
canim cok sevindim Masallah. Allah tamamina erdirsin. Kac cikmis progesteronun?

Kızlar size tek tek cevap vermek istedim. ama veremedim. Hala heyecandan elim ayağım titriyor.
Değerim iyi mi sizce?
Progesteron kaç çıkmış bilmiyorum ki. Öğrenirsem söylerim. 6 Martta bir sonraki tahlilim.

Kızlar size tek tek cevap vermek istedim. ama veremedim. Hala heyecandan elim ayağım titriyor.
Değerim iyi mi sizce?
Progesteron kaç çıkmış bilmiyorum ki. Öğrenirsem söylerim. 6 Martta bir sonraki tahlilim.
Bugun kacinci gunun idi canim? Bir de 2. Embriosu 12. Gun veya 14. Gun ise bence degerin cok guzel . 2 gun sonra tekrarlamani istemediler mi?

Kızlar, sorun mu var sitede? Her istediğim zaman foruma giremiyorum.. Şuanda da bir tuhaf, kaymış bir görüntüsü var.
Hep derlerdi pozitif sonuç alanlar. Endişeler pozitif sonuç almakla bitmiyormuş diye.. Nasıl tam sevinemezler ki derdim. şimdi anlıyorum onları. Ama mutluyum tabii, dün akşam şoktaydım. Bir de yorgundum, he duygusal hem bedensel. Bütün gün sonuç bekledim. Başka da hiç bir şey yapamadım.
Sizler için dua ediyorum. Daha da çok edicem. Siz de dua edin de değerlerim sağlıkla artsın, bu güzellik elimizden kaymasın.

bir an once arayip guzel haberi verirler umarim canim
Canım haberi verdiler. Beni değil eşimi aradılar o da dışarıdaydı.
bende cok heycanlandim, allahim yüzünüzü güldürür insallah, ve sabrina hayran kaldim ben 10 kez test yaptiydim bilee
Canım, korkudan test yapamadım ben:) 5 yıldır her idrar testinde 1 kere bile pozitifi görmedim. Hee bir kere geçen tedavimde gördüm evet ama o da kimyasal gebelik olmuştu.
Sonucum pozitif.
Aradilarmi canım bizde bekliyoruz inşallah güzel bi haber olur.
Vallahi güzel bir haber aldık.
Aramadılarmı daha hepimiz heycanla bkliyoruz vallaha :)
Ben hele, öldüm heyacandan.. gerçekten en sınunda ağladım...
Sen ne yaptin canim dr ile gorustun mu? Ne zaman basliyacaksin tekrar?
Canıım, bir daha 6 Martta gidiyorum. Yani önğmüzdeki çarşamba günü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…