- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 133
- 41
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #9.101
Sen ne yaptin canim dr ile gorustun mu? Ne zaman basliyacaksin tekrar?Aramadılarmı daha hepimiz heycanla bkliyoruz vallaha :)
bende bu kremi aldim canim. Bu sefer bununla masaj yapacagim aksamlari. Hemsire ile de konustum hamilelik olusursa 8. Haftaya kadar igne ve fitil sonra da sadece fitil yaparsin 12. Haftaya kadar dedi. Mart 13 de Benim transferim olacak. 16 yildir da bebisin gelmesini bekliyorum ben.DilanBoran Bilirim agirsini, bende Transferden 5 gün önce basladim ve 3 Hafta boyunca artik nereme batirilcagini sasirmisdi Doktor ve cok morarmisti, ben gec ögrendim ama ezcanede bir Krem var, cok iyi bir krem, gercekten faydasini görüyordum ben, agrisini gecirmiyor tabi ama yinede morarmasi azaliyor, ve en önemlisi masaj yapilmasi, cünkü ilac toplanip kaliyor, günde 1-2 defa esiniz veya kendiniz igne olan yere masaj yaparsaniz faydasini görürsünüz,, Benim doktorum bana 3 hafta igne kullandirdi ve daha sonra fitil e gectik, bu sefer sadece fitil kullanacagim, hergün doktora gitmek istemiyorum, calisiyorum ve cok zor oluyor,, sadece haftada 2 kez Progesteron Depot kullanacagim Igne, Transferden sonra zaten Kan verip baktiririm Progesteron degerime iyimi diye, yoksa igne alirim yapacak bisey yok
canim hemsire ile gorustun mu nasil gecti?yelek senin sonucun ne oldu? Merakla bekliyorum. Ben de ultrason dan ciktim simdi. Rahim kalinligi 7.1 olmus. Hemsire ile gorusmeyi bekliyorum.
cok tatli canim.. uzun ve saglikli bir ömrunuz olsun beraberce gecireceginiz
Allah bağışlasın canım...Kızımı merak edenler için... :) Maşallah demeyi unutmayalım canlar
gorustum canim suan hersey yolunda cok sukur aksam kan sonucuna gore ariyacagim seni dedi.canim hemsire ile gorustun mu nasil gecti?
canim cok sevindim Masallah. Allah tamamina erdirsin. Kac cikmis progesteronun?Kızlar kusura bakmayın ancak haber verebiliyorum size..
Değerim 101 çıkmış pozitif dediler. Progestan seviyem düşükmüş hemen iğne almamız gerekti. Şoktayım... :)
Bugun kacinci gunun idi canim? Bir de 2. Embriosu 12. Gun veya 14. Gun ise bence degerin cok guzel . 2 gun sonra tekrarlamani istemediler mi?Kızlar size tek tek cevap vermek istedim. ama veremedim. Hala heyecandan elim ayağım titriyor.
Değerim iyi mi sizce?
Progesteron kaç çıkmış bilmiyorum ki. Öğrenirsem söylerim. 6 Martta bir sonraki tahlilim.
Oy maşallah sübhanallah bal bu ya .
tebrikler canim. saglikla bebegini kucagina alirsin umarim.Kızlar kusura bakmayın ancak haber verebiliyorum size..
Değerim 101 çıkmış pozitif dediler. Progestan seviyem düşükmüş hemen iğne almamız gerekti. Şoktayım... :)
Ay çok sevindim gözün aydın canım. Inşallah sağ salim kucağına almak.nasip olsun .Kızlar kusura bakmayın ancak haber verebiliyorum size..
canim senden de guzel haber alacagimiza inaniyorum bu ay :)gorustum canim suan hersey yolunda cok sukur aksam kan sonucuna gore ariyacagim seni dedi.
canim cok sevindim Masallah. Allah tamamina erdirsin. Kac cikmis progesteronun?
Değerin bence gayet güzel. Bugün 12. Günün mu .Kızlar size tek tek cevap vermek istedim. ama veremedim. Hala heyecandan elim ayağım titriyor.
Değerim iyi mi sizce?
Progesteron kaç çıkmış bilmiyorum ki. Öğrenirsem söylerim. 6 Martta bir sonraki tahlilim.
Insallah canim .canim senden de guzel haber alacagimiza inaniyorum bu ay :)
Inşallah pes peşe güzel haberler gelecek.Insallah canim .Hemsire de cok olumlu konustu bugun Benim ile.
Insallah Selmosum.Inşallah pes peşe güzel haberler gelecek.
Birazda sevinelim .
Canım haberi verdiler. Beni değil eşimi aradılar o da dışarıdaydı.bir an once arayip guzel haberi verirler umarim canim
Canım, korkudan test yapamadım ben:) 5 yıldır her idrar testinde 1 kere bile pozitifi görmedim. Hee bir kere geçen tedavimde gördüm evet ama o da kimyasal gebelik olmuştu.bende cok heycanlandim, allahim yüzünüzü güldürür insallah, ve sabrina hayran kaldim ben 10 kez test yaptiydim bilee
Sonucum pozitif.Aradılar mı?
Vallahi güzel bir haber aldık.Aradilarmi canım bizde bekliyoruz inşallah güzel bi haber olur.
Ben hele, öldüm heyacandan.. gerçekten en sınunda ağladım...Aramadılarmı daha hepimiz heycanla bkliyoruz vallaha :)
Canıım, bir daha 6 Martta gidiyorum. Yani önğmüzdeki çarşamba günü..Sen ne yaptin canim dr ile gorustun mu? Ne zaman basliyacaksin tekrar?
İyi miymiş canım tahim kalınlığın? Ne dedi hemşire?yelek senin sonucun ne oldu? Merakla bekliyorum. Ben de ultrason dan ciktim simdi. Rahim kalinligi 7.1 olmus. Hemsire ile gorusmeyi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?