Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Bugun kacinci gunun idi canim? Bir de 2. Embriosu 12. Gun veya 14. Gun ise bence degerin cok guzel . 2 gun sonra tekrarlamani istemediler mi?
2. gün embriyosu canım. 2 tane koymuşlardı. Biri 2 hücreliydi. Diğeri bölünememişti bile 2 hücreli bile değildi. Hep burda soruyordum. Nasıl? Diye. Diğeri zaten bölünememişti bile. 13. gün yapıldı test. 2 gün sonra tekrarlamayacaklar testi. 6 mart günü yapacaklar. Çok rahatlar sanki. Ben her gün baksınlar istiyorum:)

yelek cim dün akşam güzel haberini okudum, cevap yazacakken logout oldum o zamandan beri giriş yaptırmıyordu sinir oldum

Çooook tebrikler! İnşallah haftaya baya baya yükselir değer, ve keseyide görürsün. Maşallah bence çok güzel sonuçlanacak bu iş :)

Kaygılar boyut değiştirdi şimdi :))) Canım biz stres yapsakta yapmasakta içerde olan bitenleri değiştiremiyoruz, sen şimdiye kadar nasıl dikkat ettiysen öyle devam et, eşinde aynı şekilde hatta daha fazla sana destek olsun. Bol dinlen, güzel beslen, stresten uzak dur hiçbir şey olmaz merak etme. Hep iyi olacağını düşün. Kötüyü çağırınca geliyor çünkü

13. gündü canım ama 2. gün embriyosuydu benim.

Yelekcim ben de siteye yeni girebildim. Bir sorun vardi. Once ki yazismalarida kacirdim. Cok sevindim. Ilk bebek haberimizi aldik. Super. Artik hamilelik periyodunu takip edicez burdan. Korkmani anliyorum ama su an icin bunun keyfini cikar canim.

Sitede bir sorun vardi dun. Ben de zor girdim. Sen nasilsin canim? Doktorla ne zaman gorusuceksin?

Canım.. çok teşekkür ederim. Ben de giriş problemi yaşadım. Forum sizde de farklı görünüyor mı? Mavi olmuş.
Canım, sen ne zaman başlıyorsun kontrollerine testlerine? Planın nasıl? Senin için ve tedavide olan arkadaşlar için de çok kalpten dua ediyorum. 5 yıldır bekliyordum bu haberi. Geçen tedavimde kimyasal yaşamıştım ben de. Umarım bu sefer sağlıkla devam eder. Ben de anne olurum:) dün tam inanamıyordum. Bugün kavramaya başladım.

Bence değer yüksek bile :) yani taban aralığından uzak baya :) ikiz olmasın?
Valla mı? Ben bu değerleri tam çözemedim. Taban ne ki?
Değerim 101. Ama kimsininki 250-300 falan oluyor 11.gün. Onunla kıyaslamıştım ben.
2.gün embriyoları daha düşük çıkıyor heralde. Ben ikiz de olsa istiyorum valla. Yeter ki sağlıklı olsunlar:)

Evet canım, aynen öyle yapmaya çalışıcam.. çok şükür...

Yelekcim ben de siteye yeni girebildim. Bir sorun vardi. Once ki yazismalarida kacirdim. Cok sevindim. Ilk bebek haberimizi aldik. Super. Artik hamilelik periyodunu takip edicez burdan. Korkmani anliyorum ama su an icin bunun keyfini cikar canim.
Ben de bir şeyler kaçırmayayım diye strese girdim. Olsun artık yeni bir arayüzle devam ediyoruz foruma. Keyfini çıkartmaya çalışıyorum. Progestan hormonum düşük tek takıldığım o. İğnelerimi oluyorum onun için de. Yapabileceklerimi yapmaya çalışıyorum.

Doktor bisey dedimi progestronla ilgili? Extra ignemi Verdi?

Doktor bisey dedimi progestronla ilgili? Extra ignemi Verdi?
Canım ben doktoru görmedim bile. 6 Martta görücem. Randevumuz o zamana. Eşim akşam iğne için reçeteyi almaya gitti. İğneleri aldı geldi. Akşam kendim yaptım.
Ekstra iğne vermiş. Fitil olarak da kullanmaya devam edicem.

Tamam canim. Cok bisey kalmamis kontrole o zaman progestron icin de extra igne vermis. Hersey yolunda bence. Simdi keyfini cikarma zamani Bol bol su ic. Iyi geldigini soyluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…