- 15 Şubat 2017
- 2.273
- 3.404
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #9.121
2. gün embriyosu canım. 2 tane koymuşlardı. Biri 2 hücreliydi. Diğeri bölünememişti bile 2 hücreli bile değildi. Hep burda soruyordum. Nasıl? Diye. Diğeri zaten bölünememişti bile. 13. gün yapıldı test. 2 gün sonra tekrarlamayacaklar testi. 6 mart günü yapacaklar. Çok rahatlar sanki. Ben her gün baksınlar istiyorum:)Bugun kacinci gunun idi canim? Bir de 2. Embriosu 12. Gun veya 14. Gun ise bence degerin cok guzel . 2 gun sonra tekrarlamani istemediler mi?
Çoook çok sağol canım, inşallah hepimize.. Desteklerin için çok teşekkürler. isteyen herkese nasip olsun.Ay çok sevindim gözün aydın canım. Inşallah sağ salim kucağına almak.nasip olsun .
13. gündü canım ama 2. gün embriyosuydu benim.Değerin bence gayet güzel. Bugün 12. Günün mu .
Bence değer yüksek bile :) yani taban aralığından uzak baya :) ikiz olmasın?13. gündü canım ama 2. gün embriyosuydu benim.
Kızlar, sorun mu var sitede? Her istediğim zaman foruma giremiyorum.. Şuanda da bir tuhaf, kaymış bir görüntüsü var.
Hep derlerdi pozitif sonuç alanlar. Endişeler pozitif sonuç almakla bitmiyormuş diye.. Nasıl tam sevinemezler ki derdim. şimdi anlıyorum onları. Ama mutluyum tabii, dün akşam şoktaydım. Bir de yorgundum, he duygusal hem bedensel. Bütün gün sonuç bekledim. Başka da hiç bir şey yapamadım.
Sizler için dua ediyorum. Daha da çok edicem. Siz de dua edin de değerlerim sağlıkla artsın, bu güzellik elimizden kaymasın.
13. gündü canım ama 2. gün embriyosuydu benim.
yelek cim dün akşam güzel haberini okudum, cevap yazacakken logout oldum o zamandan beri giriş yaptırmıyordu sinir oldum
Çooook tebrikler! İnşallah haftaya baya baya yükselir değer, ve keseyide görürsün. Maşallah bence çok güzel sonuçlanacak bu iş :)
Canım.. çok teşekkür ederim. Ben de giriş problemi yaşadım. Forum sizde de farklı görünüyor mı? Mavi olmuş.yelek cim dün akşam güzel haberini okudum, cevap yazacakken logout oldum o zamandan beri giriş yaptırmıyordu sinir oldum
Çooook tebrikler! İnşallah haftaya baya baya yükselir değer, ve keseyide görürsün. Maşallah bence çok güzel sonuçlanacak bu iş :)
Valla mı? Ben bu değerleri tam çözemedim. Taban ne ki?Bence değer yüksek bile :) yani taban aralığından uzak baya :) ikiz olmasın?
Bence de yaNe olmuş bu siteye çok karışık hiç sevmedim .akşamdan beri giremiyorum.
Evet canım, aynen öyle yapmaya çalışıcam.. çok şükür...Kaygılar boyut değiştirdi şimdi :))) Canım biz stres yapsakta yapmasakta içerde olan bitenleri değiştiremiyoruz, sen şimdiye kadar nasıl dikkat ettiysen öyle devam et, eşinde aynı şekilde hatta daha fazla sana destek olsun. Bol dinlen, güzel beslen, stresten uzak dur hiçbir şey olmaz merak etme. Hep iyi olacağını düşün. Kötüyü çağırınca geliyor çünkü
Ben de bir şeyler kaçırmayayım diye strese girdim. Olsun artık yeni bir arayüzle devam ediyoruz foruma. Keyfini çıkartmaya çalışıyorum. Progestan hormonum düşük tek takıldığım o. İğnelerimi oluyorum onun için de. Yapabileceklerimi yapmaya çalışıyorum.Yelekcim ben de siteye yeni girebildim. Bir sorun vardi. Once ki yazismalarida kacirdim. Cok sevindim. Ilk bebek haberimizi aldik.Super. Artik hamilelik periyodunu takip edicez burdan. Korkmani anliyorum ama su an icin bunun keyfini cikar canim.
Ben de bir şeyler kaçırmayayım diye strese girdim. Olsun artık yeni bir arayüzle devam ediyoruz foruma. Keyfini çıkartmaya çalışıyorum. Progestan hormonum düşük tek takıldığım o. İğnelerimi oluyorum onun için de. Yapabileceklerimi yapmaya çalışıyorum.
Ne olmuş bu siteye çok karışık hiç sevmedim .akşamdan beri giremiyorum.
Canım ben doktoru görmedim bile. 6 Martta görücem. Randevumuz o zamana. Eşim akşam iğne için reçeteyi almaya gitti. İğneleri aldı geldi. Akşam kendim yaptım.Doktor bisey dedimi progestronla ilgili? Extra ignemi Verdi?
Canım ben doktoru görmedim bile. 6 Martta görücem. Randevumuz o zamana. Eşim akşam iğne için reçeteyi almaya gitti. İğneleri aldı geldi. Akşam kendim yaptım.
Ekstra iğne vermiş. Fitil olarak da kullanmaya devam edicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?