- 15 Şubat 2017
- 2.273
- 3.404
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #9.141
Tamam canım benim:) dualarım sıradaki arkadaşlarım için.Tamam canim. Cok bisey kalmamis kontrole o zaman progestron icin de extra igne vermis. Hersey yolunda bence. Simdi keyfini cikarma zamaniBol bol su ic. Iyi geldigini soyluyorlar.
6 martta kam mı vereceksin tekrar yoksa ultrasonla mı bakacaklar .Canım ben doktoru görmedim bile. 6 Martta görücem. Randevumuz o zamana. Eşim akşam iğne için reçeteyi almaya gitti. İğneleri aldı geldi. Akşam kendim yaptım.
Ekstra iğne vermiş. Fitil olarak da kullanmaya devam edicem.
Sanırım kan vereceğim. Ultrasonla da bakarlar mı bilmiyorum. Ben kliniğe gitmedim. Eşim gitmiş dün akşam acele ile, eczaneler kapanmadan reçeteyi alsın diye.6 martta kam mı vereceksin tekrar yoksa ultrasonla mı bakacaklar .
Ben 3 defa kan verdim .sonra ultrason için gittim ilk kontrolü klinik yapıyor sonra normal kadın doktoruna gönderiyor.Sanırım kan vereceğim. Ultrasonla da bakarlar mı bilmiyorum. Ben kliniğe gitmedim. Eşim gitmiş dün akşam acele ile, eczaneler kapanmadan reçeteyi alsın diye.
Canım, kan vermeye gidecekmişim, ultrason yokmuş henüz. 20 marttan sonra da kadın doğuma gidecekmişim..Ben 3 defa kan verdim .sonra ultrason için gittim ilk kontrolü klinik yapıyor sonra normal kadın doktoruna gönderiyor.
suan icin her sey yolunda cok guzel gidiyoruz dedi canim. Cok sukurİyi miymiş canım tahim kalınlığın? Ne dedi hemşire?
tam bilmiyorum ama olabilir.Canım bilmiyorum ki. Elimde sonuç kağıdım var. Orada progesterona en benzer yazı PRGE diye bi kod var o olabilir mi?
ben ilaclara aynen devam canim. Sen nasilsin , agrin var mi?
igneyi kalcadan mi gobekten mi yaptin canim?Canım ben doktoru görmedim bile. 6 Martta görücem. Randevumuz o zamana. Eşim akşam iğne için reçeteyi almaya gitti. İğneleri aldı geldi. Akşam kendim yaptım.
Ekstra iğne vermiş. Fitil olarak da kullanmaya devam edicem.
Hemen ultrasonla bakmıyorlar benim ilk kontrolüm 6 haftalikken olmuştu.Canım, kan vermeye gidecekmişim, ultrason yokmuş henüz. 20 marttan sonra da kadın doğuma gidecekmişim..
şu saate kadar giremedim siteye. şifremi kabul etmiyordu.. uc tanesi 15 mm olan (digerlerinin boyutlarini bilmiyorum) yumurtalar var. ilaclara ayni dozda devam edecegim pazar kontrol var tekrar.. bu kez hersey yolunda gorunuyor. bakalim pazar ne olacak. bende bu 7. gun sendrom olmustu onden giden yumurta nedeniyle :) bu kez oyle olmamasina sevindim :)Ben de her girisimde sifremi sifirlatmak zorunda kaliyorum. Tum yazismalari kacirdim.
dennisgo naapti acaba kontrolu bugundu sanirim. Nasil gecti kontrolun canim?
ne guzel bu konusmalar eminim seni rahatlatiyordur.. guzel gunler gorecegiz yakinda :)Insallah canim .Hemsire de cok olumlu konustu bugun Benim ile.
senden sonra biraz ara vermis gibiydik ama tekrar basliyoruz sanki. ilk guzel haberimiziInşallah pes peşe güzel haberler gelecek.
Birazda sevinelim .
kaygi belki hic bitmiyor ama bu gunlerin de tadini cikarmak gerekir. sanirim sen su an ikisini de yapiyorsun :)Kızlar, sorun mu var sitede? Her istediğim zaman foruma giremiyorum.. Şuanda da bir tuhaf, kaymış bir görüntüsü var.
Hep derlerdi pozitif sonuç alanlar. Endişeler pozitif sonuç almakla bitmiyormuş diye.. Nasıl tam sevinemezler ki derdim. şimdi anlıyorum onları. Ama mutluyum tabii, dün akşam şoktaydım. Bir de yorgundum, he duygusal hem bedensel. Bütün gün sonuç bekledim. Başka da hiç bir şey yapamadım.
Sizler için dua ediyorum. Daha da çok edicem. Siz de dua edin de değerlerim sağlıkla artsın, bu güzellik elimizden kaymasın.
belki cok rahatlar ama belki de oyle olmak gerekiyordur bizler Turkiye' de biraz abartiyor da olabiliriz..hangisi dogru bilemedim su an. sonucta hamilelik bizlerin hayatinda cok buyuk ve onemli bir sey, ama hayatin kendisi icin siradan bir rutin :)2. gün embriyosu canım. 2 tane koymuşlardı. Biri 2 hücreliydi. Diğeri bölünememişti bile 2 hücreli bile değildi. Hep burda soruyordum. Nasıl? Diye. Diğeri zaten bölünememişti bile. 13. gün yapıldı test. 2 gün sonra tekrarlamayacaklar testi. 6 mart günü yapacaklar. Çok rahatlar sanki. Ben her gün baksınlar istiyorum:)
şu saate kadar giremedim siteye. şifremi kabul etmiyordu.. uc tanesi 15 mm olan (digerlerinin boyutlarini bilmiyorum) yumurtalar var. ilaclara ayni dozda devam edecegim pazar kontrol var tekrar.. bu kez hersey yolunda gorunuyor. bakalim pazar ne olacak. bende bu 7. gun sendrom olmustu onden giden yumurta nedeniyle :) bu kez oyle olmamasina sevindim :)
bu kez daha iyi canim. onden giden bir yumurta haberi almadigim bu 7. gunde keyfim yerinde. igneler de iyi gidiyor biraz akintim var baska da bir sey yok. kasik agrisi falan daha baslamadi bende. simdilik hersey yolunda bakalim pazar gunu nasil gececek.
ben tup bebek tedavisine baslamadan once de doktorum ayniydi. sadece islemlerimin yapildigi mekanlar farkliydi. sanirim ben hamile kalirsam doktorum degismez bu durumda. bazen konu tup bebek olunca onlarla ilgilenen doktorlara devrediyorlar bizde de.. o kisiler hamile kalirlarsa kendi doktorlarina donuyordur belki.Ben 3 defa kan verdim .sonra ultrason için gittim ilk kontrolü klinik yapıyor sonra normal kadın doktoruna gönderiyor.
saol canim ben de cok sevindim. umarim pazar da guzel seyler duyarim. yumurtaliklarimin cok hassas oldugunu soylemisti doktor 4 gunde bu kadar buyumesi de ondan sanirim :)Super haber canim. Bence boyutlarida iyi ilk haftada 15cm ulasmalari guzel. Sevindim. Insallah guzel olacak sonuc.
canim yeni guncellemede hamilelik takvimini goremiyorum ben. Sen de gorunuyor mu?Hemen ultrasonla bakmıyorlar benim ilk kontrolüm 6 haftalikken olmuştu.
Masallah canim boyle guzelce gelissinler. Catlamamasi icin igneyi bugun yapacakmisin?şu saate kadar giremedim siteye. şifremi kabul etmiyordu.. uc tanesi 15 mm olan (digerlerinin boyutlarini bilmiyorum) yumurtalar var. ilaclara ayni dozda devam edecegim pazar kontrol var tekrar.. bu kez hersey yolunda gorunuyor. bakalim pazar ne olacak. bende bu 7. gun sendrom olmustu onden giden yumurta nedeniyle :) bu kez oyle olmamasina sevindim :)
canim cetrotide yok bu protokolde. yani hic bir asamasinda yok. yumurta toplayana kadar baskilayici var.. onun catlamayi engelleme ozelligi var mi bilmiyorum. ama bazen de fazla yumurtasi olanlara catlatma ignesi yerine gonapeptyl veriliyormus.dozu ayni mi yuksek mi bilmiyorum. bazen de yumurta toplamadan bir iki gun sonra vurduruyorlarmis. o da arkadan gelenleri baskilamak icin mi bilemedim. yani bir igne hem baskilama, hem catlatma,hem de catlatmama yapar mi ? nasil bir igne vuruyorum ben :)canim yeni guncellemede hamilelik takvimini goremiyorum ben. Sen de gorunuyor mu?
Masallah canim boyle guzelce gelissinler. Catlamamasi icin igneyi bugun yapacakmisin?
Ayy canim sesli guldum. Ben de anlamadim nasil bir igne vurunuyorsun. Sonu guzel olur insallah. Pazar gunu kontrole cagirmalari guzel. Yavas yavas gelissinler bakim senin yumoslar.canim cetrotide yok bu protokolde. yani hic bir asamasinda yok. yumurta toplayana kadar baskilayici var.. onun catlamayi engelleme ozelligi var mi bilmiyorum. ama bazen de fazla yumurtasi olanlara catlatma ignesi yerine gonapeptyl veriliyormus.dozu ayni mi yuksek mi bilmiyorum. bazen de yumurta toplamadan bir iki gun sonra vurduruyorlarmis. o da arkadan gelenleri baskilamak icin mi bilemedim. yani bir igne hem baskilama, hem catlatma,hem de catlatmama yapar mi ? nasil bir igne vuruyorum ben :)
ama sanki 15mm de 4 gunluk igne ile fazla degil mi. sence kac gun daha igne vururum. ilk ilactan 300 kaldi ayrica bir tane 600 bir tane de 1200 luk var. sanki 4 gunden fazla vurmam ve 600 lugu acsam daha iyi olacak gibi degil mi ? gunde 225 kullaniyorum..Ayy canim sesli guldum. Ben de anlamadim nasil bir igne vurunuyorsun. Sonu guzel olur insallah. Pazar gunu kontrole cagirmalari guzel. Yavas yavas gelissinler bakim senin yumoslar.
Benim için iyi oldu kadın doktoruna geçmek klinik uzaktı gidip gelmek herzaman kolay olmuyor.bu kez daha iyi canim. onden giden bir yumurta haberi almadigim bu 7. gunde keyfim yerinde. igneler de iyi gidiyor biraz akintim var baska da bir sey yok. kasik agrisi falan daha baslamadi bende. simdilik hersey yolunda bakalim pazar gunu nasil gececek.
ben tup bebek tedavisine baslamadan once de doktorum ayniydi. sadece islemlerimin yapildigi mekanlar farkliydi. sanirim ben hamile kalirsam doktorum degismez bu durumda. bazen konu tup bebek olunca onlarla ilgilenen doktorlara devrediyorlar bizde de.. o kisiler hamile kalirlarsa kendi doktorlarina donuyordur belki.
Amin cok sagol.. darısı hepinize inşcok tatli canim.. uzun ve saglikli bir ömrunuz olsun beraberce gecireceginiz
Çok güzel gidecek inşallah bu sefer herşey yolunda .şu saate kadar giremedim siteye. şifremi kabul etmiyordu.. uc tanesi 15 mm olan (digerlerinin boyutlarini bilmiyorum) yumurtalar var. ilaclara ayni dozda devam edecegim pazar kontrol var tekrar.. bu kez hersey yolunda gorunuyor. bakalim pazar ne olacak. bende bu 7. gun sendrom olmustu onden giden yumurta nedeniyle :) bu kez oyle olmamasina sevindim :)
Rabbim tamamını erdirsin inş sağlıcakla kucağına alırsınKızlar, sorun mu var sitede? Her istediğim zaman foruma giremiyorum.. Şuanda da bir tuhaf, kaymış bir görüntüsü var.
Hep derlerdi pozitif sonuç alanlar. Endişeler pozitif sonuç almakla bitmiyormuş diye.. Nasıl tam sevinemezler ki derdim. şimdi anlıyorum onları. Ama mutluyum tabii, dün akşam şoktaydım. Bir de yorgundum, he duygusal hem bedensel. Bütün gün sonuç bekledim. Başka da hiç bir şey yapamadım.
Sizler için dua ediyorum. Daha da çok edicem. Siz de dua edin de değerlerim sağlıkla artsın, bu güzellik elimizden kaymasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?