Yuvam dağılacak ,çok üzülüyorum.

Sennas biraz sakin ol alıntı yaptığın kişi sana eleştiri yapmadı çoğu şeyi yanlış anlamışsın :) Bu arada bence kocan seni aldatmamış bu aldatma değil ki reddetmiş adam işte daha ne yapsın...

benim nişanlımda aynen böyle düşünüyo bi kadın bi erkeği baştan çıkarır diyo ve ekliyo ortam yaratmıcaksın, bi bara gidipte içki içersen bi kadın yanına yanaşırsa o işin noktalanacağı yer belli, o yüzden zum olana kadar içmiceksin anladın mı farkı senin kocanın yaşı büyümüş libidosu ergen gibi çalışıyo hala

evlen canım ondan sonra konuş ben istanbulun en iyi üniveristelerinden birinden mezunum ,evlenince çalışmadım eşimin stresli bir işi var çalışmana gerek yok dedi canım ,zaten hemen bebek sahibi olduk ama çalışmak istesem çalşırım burda bir sürü ev hanımı var bana bu şekilde saldırma evlen tamam mı bir evlen muradına er sonra gel konuş 9 sene olmuş hala evlenicem diyorsun sen kendine bak.

arkadaşım benim kocam neden bara gitsin ya ,şakamısın sen lütfen yazma artık bana ,kocam dikkat çeken bir tip her ortamda ilgilenen kadınlar oluyor zaten ama o beni seçti evlendik ayrıca 9 senede evlenmedim ben 9 sene hiç bir erkeğe şans vermem sonucu belli zaten ,bence sen evlenemiyorsun burdan hırsını benden çıkarıyorsun çok komiksin .

sevgili bellamania benim bu arkadaşa anlatmaya çalıştığım şu her erkek yapar kadın onu ayarttı gibi yaklaşımlar yanlıştır, heleki böyle düşündüğünü adama hissettirirsen sürekli aldatır her defasındada gelir hayatım o beni ayarttı napıyım doğam böyle der, çünkü o mazereti ona sen sundun, kadınlarında var cinsel dürtüleri ama bizler eşiz anneyiz diye kendimizi bastırıyosak onlarda eş olmanın baba olmanın erdemini çözecekler yok öyle kolaycılık, bu yüzden oruç tutuyoruz dimi, nefsimizi köreltmeyi bu yüzden öğrenmeye çalışıyoruz

senin psikolojin bozulmuş ben sana ilişkimi anlatıcak değilim sen otur kendi derdine yan bence eşin çalışmana gerek yok dedi ve çalışmadın afferim kızıma :)

onuda diyorum ama erkekleri yoldan çıkaran kadınlar erkek istese bile o kadının evli bir adama msj atması normal mi sence?
neden kadınlar baştan çıkarsın ..hep kadınları suçlama eğilimi..bu işin kadını erkeği olmaz ,tamamen ahlak meselesidirbu..
mesaj atmış ama durduk yere mi atmış acaba ,eşinizden sinyal almadan mı atmış..
kadınların nefsi erkeklere göre 9 kattır ama erkek kadınların 9da biri olan nefsini tutamıyor ve suçlu yine kadın oluyor..
bir insan bu erkek ya da kadın farketmez ,eşini seviyorsa ne olursa olsun kendini tutar nefsine engel olur..
nefsine engel olamıyor karşıdan gelene cevap veriyorsa o zaman suç ikiye bölünür hem kadında hem erkekte suç var demektir..
kadın ateşi yakmaya çalışmış ,eşiniz de hemen atlamış ,kusura bakmayın ama olayın özü bu..
hele de çocuğu olan bir adam nasıl böyle işlere kalkışır aklım almıyor ,kadınlar erkeklere göre daha duygusal ama erkeklerin daha aklı başında olması ,evine çoluk çocuğuna sahip çıkması gerekir
nasıl kadınlar bunlar demeden önce nasıl kocam var diye sorman gerekmez mi

aynen

doğru senin kocan niye bara gitsin eski sevgilisi varken pardon yanlış yazmışım bi köşeye bağla adam bi yere çıkmasın

ben çok gördüm benimkocam asla yapmaz diyenler nedense böyle diyenler boynuzu yiyor genelde olabilir bilmiyorum diyenlerin erkekleri sadık banane ya senin uzatmalı sevgilinden ortada evlilik bile yok evlen sonra konuş ,annelere kedi diyen bir zihniyete cevap bile vermem ben aslında .

Cnım Ben de aynı şekilde düşündüğümü bi kaç sayfa öncesinde söylemiştim zaten :) Ben her şeyi geçtim kutsal kitapta erkek yapar her erkek aldatır bu doğanın kanunu mu yazıyor? Tam tersine zinanın günah olduğu yazıyor biraz inançlı insan işin bu tarafını da düşünür. SENNAS canım sen sakin ol kocan seni aldatmamış yahu bu aldatma değil ki adam reddetmiş ama sadece kibar cümlelerle tabi karşısındaki kadın ne kadar ısrarcı onu sen biliyorsun bana kalırsa eşine iyi bir ders vermelisin seni kaybetme korkusu olsun içinde bakalım o zaman mesaj bile atamaz o kadına.

ben kocamada suç buluyorum anlamadan yorum yapmayın.

Mesajlara biraz kibar cevap verirseniz sizin faydanıza.Sakin olun olur mu ? Karşı atağa geçip özel hayata bu kadar laf söylemeyin.

Herkesin yaptığını yapmak zorunda değilsiniz.

Bende eşim beni asla aldatmaz denilmesine karşıyım..Aldatmayacağına inanıyorum- inanmak istiyorum denmeli..

Aldatmadı cümlesi yerinede şimdiye kadar yakalamadım denmeli.

Her erkek aldatır, bayanlar aladatır diye bir kaide yok ama insanoğluna bu kadar güven hüsran getiriyor malesef.

tamam ben aldatsın mı diyorum sence ,günah tabi zina ama 9sene bir erkele çıkmakda günah ona bakarsan üç kere görür erkekle kadın birbirini dinimize göre tamam mı işin dini boyutuna girersen çıkamazsın bu işin içinden arkadaş kedi misin sen doğruyorsun diyor ben birşey demiyorum artık size ,bekar sınız zaten evlenmemiş insanlar beni anlayamaz .

benim özel hayatıma bebeğime kadar laf söylendi ama canım yazık ya valla .

Canım bak önce sakin ol kedi misiniz yorumunu arkadaş sana yapmadı ki canım benim senle alakası bile yoktu bir arkadaş yazmış her aldatıldığında boşanıp yeniden aldatılan kadınlar 10 çocuğun olsa yeniden boşanır mısınız demiş o da ona cevab yazmış neden her adamdan çocuk yapayım kedi değiliz diye senle hiçbir alakası yok sen yanlış anladın olayı ama sen kocan seni aldatmış gibi konuşuyosun kocan seni aldatmadı bence yargısız infaz yapmasana bak eski sevgilisi peşine düşmüş anlamışsın rahatsız olduğunu eşine söylemelisin bence o zaman belki çözülür her şey.

Son düzenleme:

Sanırım o çok iyi üniversitede ''Yanlış Anlama'' üzerine yüksek ihtisas yaptınız.

Birbirimiz kırmadan,suçlamadan ve ikili tartışmalara girmeden yorumlarımızı yaparsak seviyeli bir ortam sağlamış oluruz.Önceliğimiz tartışmayı edebiyle yapabilmek ve seviyeyi düşürmemek.Lütfen kurallarımıza dikkat edelim.

Sanırım o çok iyi üniversitede ''Yanlış Anlama'' üzerine yüksek ihtisas yaptınız.

ağzına sağlık benim ilişkime sardı hatun 17 yaşındamı evlenseydim anlamadım ki herkesin hayatı farklıdır, uzun süre çıkmak zinaymış bunuda arkadaştan öğrendik

ağzına sağlık benim ilişkime sardı hatun 17 yaşındamı evlenseydim anlamadım ki herkesin hayatı farklıdır, uzun süre çıkmak zinaymış bunuda arkadaştan öğrendik

Takılmamak lazım fazla zor zamanlardan geçiyor sonuçta.He deyip geç anlayacağın.Biz ne anlatırsak anlatalım anlattıklarımız karşımızdakinin anladığı kadar malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…