Kadın neden bizi ilgilendirmiyor?Oda bu olayın parçası eleştirirm onuda kime ne?Hatuna bak ya sana mı sorucam eleştiriyorum evet ,EVLİ erkkele olanları eleştiriyorum ,paraiçin güç için kendini satanları eleştiriyorum .Kadınla erkek eşit değil canım kadın erkeğin namusudur ,evinin kadınıdır ,gerçekler böylleyken yok ama ya kadın bunu yapsaydı laf salatası şekercim ,her erkek aldanır ne var ki heyacan yaşayacak adam canına minnet .Böyle kadına yüklenmeyin ,demiş seviyorum demiş ne yapayım demiş sorusunda açayım mı bu konuyu?Yoksa devam mı edeyim demş birşey yokmuş gibi soru bu .Ama sen anlayamamışsın demek oda senin sorunun.
OOOO modernleşmemişim ben ,amerikada okudum yavrum ben bbende modern değilsem kimse değil burda ,bu arada üniversite meuznu olduğu için kadına takmışsın gel bana tak o zaman .
OOOO modernleşmemişim ben ,amerikada okudum yavrum ben bbende modern değilsem kimse değil burda ,bu arada üniversite meuznu olduğu için kadına takmışsın gel bana tak o zaman .
erkek olsam seninle evlenmek isterdim sossy ideal bir eş olurdun valla, bebeğim doğam gereği yaptım bana totosunu salladı kapıldım gittim ama seni seviyorum inan bana böceğimm bu arada yemekte ne var
''Okumak cehaleti alır,eşşeklik baki kalır''
''Okumak cehaleti alır,eşşeklik baki kalır''
Terbiyesizlik etme şikayet ettrimek zorunda bırakma kendini terbiyesiz eşşek sensin
amerikada okuyan modernleşmiş yavru sen beni diplomanla dövemezsin :) Sen de diplomayla hava atacak zihniyetteysen sana da sararım hertürlü :)Kimseyi bu forumda küçümsettirmem asla :) Bi de amerika da okumuş yavru hala erkek aldatır diyor sen amerikaya gidip sadece uyudun mu naptın :))
Ahahahaha ben güçlü erkekleri severim ,kadınların peşinden koşmadığı adamı ben ne yapayım?Doğası gereği yapar haklı mıdır hayyır ama yapmayın deyince yapmıyorlar mı bebeğim ahahahha bu arada asıl benimki yapmaz bence ,sınırsız özgürliğü var adamın .
Terbiyesizlik etme şikayet ettrimek zorunda bırakma kendini terbiyesiz eşşek sensin
Canım benim senin en büyük hatan bebeğinin yanında yatmak olmuş bence gece böyleyse gündüzde böyledir gündüzlerinde bebeğine çok zaman ayırıyorsunuz bebeğin kac yasında onuda bilmiyorum ama sen yine istersen bebeği kendi odana al en azından bebeğinizde esinide yalnız bırakmamış olursun bebekler sadece sen ilgilenme esinle beraber oyun oynayacağın ilgileneceğin ortamlar yarat erkekler ilk bebek doğduktan sonra depresyona giriyorlar unutma benim esim ilk bebeğimiz doğduktan sonra sen beni sevmiyorsun demeye başlamıştı bana ilk bebeğimde bende bu hataları yaptım bana muhtaç dedim basına bişey gelir dedim söyle olur yok böyle olur diye diye hiç onu yalnız bırakmadım evet esimi çok ihmal ettim ikinci cocuğumda bu hataları hiç yapmadım yeri geldiginde bırakıyorum anneme kayınvalideme geziyorum esimle zaman geçiriyoruz beraber cocuklar öyle veya böyle büyüyorlar cokta üstlerine düşmemek lazım ilk cocuğumun üstüne o kadar çok dustumki cocuk şimdi pasif bir cocuk oldu kendi basının çaresine bakamıyor tatbiki onlar bizim canlarımız ama onlar icinde kendimizi kaybetmememiz lazım herseyimizi onlara adamamamız lazım 20 sene sonra cocuklarimiz buyudugunde ve biz geriye baktığımızda önemli olan nasıl bir evlilik geçirdiğimiz ve ne derecede mutlu oldugumuzdur önemli olan bebeğine ne kadar iyi bakarsan bak ne kadar ilgilenirsen ilgilen sen mutsuz oldukça onu mutlu edemezsin onun için once sen mutlu olmayı becer sonra zaten gerisi kendiliğinden gelir zaten cocuk olduktan sonra esine ayırman gereken süre genelde geceleri oluyor ve bunuda sen cocuğuna ayırıyorsun bence bunu yapma senin o kadından daha çok kadınlığını kullanma imkanın var bunu iyi değerlendir ama bir sekildede kocana bazı seyleri bildigini hissettir yada açıkça söyle telefonunu bir sekilde boz ve onun telefonundan bir arkadaşına msj çekeceğini söyle veya başka bir bahane bul ve msj bak onun yanında ve ona sor en azından için daha rahat eder ve kocanda senin birşeylerin farkında olduğunu bilerek daha farklı bir yol çizer kadınla en azından sanada onada daha net olur sende arabaların icinde kaybolur gitmezsin
senin modernliğin ortada canım baksana aldatılmışsın sevgilimin diğer kızla cinsel birlikteliği var bendemi yapsam diye kendini piyasaya sürmüşsün
Sanene ne alaka şimdi kadın takmış okumaya okurum ister amerikada ister italyada sanane .Ne dövücem seni diplomamla laflarımla zaten eziliyorsun ,gel hadi daha çok saldır sanki sana birşey yaptım Ne kadar komlpeksli bir kızsın sen azcık rahat ol ,küçümsedğimiz yok kimseyi ,kendi hayal dünyanda yaşıyorsun ,bide iftira atıyorsun bana ay senle muhattab olmayacağı bu konuda sıktı beni zaten .
Amerikanın arka sokaklarında mahalle karısı ağzıyla kavga etmeyi öğrenmişsin sanırım
Sen benim kişiliğime hakaret edemezsin bu bir,yaran var ki gocundun bu iki,şikayet etmekte serbestsin senden korkan senin gibi olsun buda üç.
Kim kimin lafıyla eziliyorTabi sıkılırsın şekerim laf yetiştiremiyorsunda ondan :)
ay hatun diğer konulara bakmış bana çalışmış gelmiş sevdiğim adamı kazanmak için sormuştum burdakilere ,sevdiğim adam için dedim seviyeli konuş kızım editörler görmüyor musnuz?eşşek deniyor namussuz deniliyor lütfen görün bunları.
puff banae eşşek dedin şimdi kıvırma editörler görün seviyesizliği ,evet canım öğrendim senin gibilerle baş etmesini iyi bilirim kadına bak ya konuşmayacağım artık bu konuda banane ya .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?