ahahaha arkadaş 9 senedir bilirlikte adamla ilişkiye girmemiş ve hiç aldatılmmaış bunada inanmış ahahahhaa öldüm sana gülmekten burda sen kendine yorum yap önce benle uğraşacağına çocuk bile inanmaz buna bu adamın cinsel isteği yok galiba put gibi seni bekliyor ahahahha.
o bekar ben bekar sanene sanı mı dert hem yapmadım ama yapsaydım da bu benim hatam olurdu sanane ,burda erkek arkadaşıyla ilişkiye girmiş insanlar var biz namussusuz vben evli erkeğe musallat olmadım kızım bana çalışma çok ahlaklıyım evet allaha şükürler olsun sen kendine bak.
''Okumak cehaleti alır,eşşeklik baki kalır''
onuda diyorum ama erkekleri yoldan çıkaran kadınlar erkek istese bile o kadının evli bir adama msj atması normal mi sence?
onuda diyorum ama erkekleri yoldan çıkaran kadınlar erkek istese bile o kadının evli bir adama msj atması normal mi sence?
offf arkadaşlar tartışma çıkmış ,konumdan saptı bu olay ,ben şöyle yorum yapıcam bir genç kız sevdiği adamla ilşkiye girebiilir bunda namsusuzluk yoktur bence ,namus kavramı görecelidir ,erkek arkadaşıyla yaşadı diye namssuz demeyin kimseye ,evli adamla yaşamak başka iki bekar insanın yaşaması başka .kocamada suç buluyorum bulmuyorsun diyen arkadaşlara sesleniyorum ama seviyorum ayrılmak istemiyorum siz olsanız ayrılırsınız belki ben ayrılmam çünkü çok seviyorum onu buda net ,ben aciz biri değilim lütfen aciz falan demeyin ,sağduyulu yazın ,eleştirin tamam herkes eleştirebilir ama aciz,gurursuz şöyle böyle bunlar ayıp hanımlar cidden yakışmıyor size.
Sennas sen seviyorum ayrılmak istemiyorum diyorsun sanırım eşinin de böyle bir talebi yok.Niye yuvam dağılacak diyorsun,gerçekten eşinin o kadını seçeceğini mi düşünüyorsun?Bence sen eşini bırakmadığın sürece ayrılmazsınız sonuçta sizinle evlenmiş.
Kesinlikle ne gururusuzsunuz nede onursuz. Eşinizi sevmeniz ayıp değil ortada bir de çocuk var burda bir çok bayan ben ayrılırdım diye konuşuyor ama söylemesi kolay tabiki. Ben sizin yerinizde olsam bende ayrılamam ayrılmakta istemem yapmanız gereken konuşmak başka çareniz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?