"Beş aylık bir ilşkim var arkadaşlar ,erkek arkadaşım benden yaşça büyük biri herşey güzel gidiyordu onu çok seviyorum ama eski kız arkadaşı yla hala görüştüğünü anladım şöyle bir durum var onla ilşkileri benle olandan farklı yani o kadınla birlikte olmuş ve bence hala oluyor bu durum beni çıldırtıyor tabi,üzüyor haliyle size soruyorum acaba bende ilişkiye girsem onu unutur bana bağlanır mı onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum . "
kaybetmemek için her yol mübah diyen kadın işte, çok hoş gerçekten şu meşhur falcı konusuda seninmiş bende bu zamanda kim yaşıyo bunları diyodum falcı yaa??
eevt sevdiğim için herşeyi yaparım ben seni mi gerdi ,ayrıca o konu çoktan eskidi kadına bak ya ilişkilerim geriyor galiba seni sanene çağdaş türk kadını olarak geçiniyorsun yazdığım şeyi burda bana koz olarak kullanıyorsun yapmadım ama yapsaydım da sevdim yaptım derdim sana mı dert oldu her yol mübah eevt
Ben atalarımızın çok sevdiğim bir sözünü yazdım(Sen Amerikalısın ya bilmezsin o bakımdan açıklıyorum)
Seninde yaran varmış ki gocundun şekerim
kes artık editörler görsün bu kadını ,insanlara saldırıyor yazık zavvallı .
eevt sevdiğim için herşeyi yaparım ben seni mi gerdi ,ayrıca o konu çoktan eskidi kadına bak ya ilişkilerim geriyor galiba seni sanene çağdaş türk kadını olarak geçiniyorsun yazdığım şeyi burda bana koz olarak kullanıyorsun yapmadım ama yapsaydım da sevdim yaptım derdim sana mı dert oldu her yol mübah eevt
haaa madem her yol mübah belkide diğer kadında konu sahibinin kocasını seviyo ona da mübah o zaman, şimdi diceksinki o evli adamı ayartıyo benim sevgilim bekar çünkü çok ahlaklısın ama evlenmeden sevgilinle birlikte olmayı düşünebiliyosun!
görüyolardır zaten merak etme, seviyen ortada
o bekar ben bekar sanene sanı mı dert hem yapmadım ama yapsaydım da bu benim hatam olurdu sanane ,burda erkek arkadaşıyla ilişkiye girmiş insanlar var biz namussusuz vben evli erkeğe musallat olmadım kızım bana çalışma çok ahlaklıyım evet allaha şükürler olsun sen kendine bak.
Sossy eziliyosun birazdaha çemkirmen lazım birazdaha yırtman lazım olmuyo böyle yaaa çok altta kaldın amerikada bunun içi mi okudun?
kes artık editörler görsün bu kadını ,insanlara saldırıyor yazık zavvallı .
ben bekaret manyağı değilim isteyen istediğiyle birlikte olabilir kadının değerini zara indirgemiyorum, sen deminden beri Türkiyede şöyle Türkiyede böyle diyosunya Türkiyede bu durumlarada hoş bakmıyolar amerikada durum ne bilemicem tabi
Hanımlar kendinize gelin kimse sizin kavganızı okumak zorunda değil burda derdi olan bi arkadaşımızı teselli etmeye çalışıyoruz yaptığınız ayıp değil mi ? Biraz saygı lütfen!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?