Yuvam dağılacak ,çok üzülüyorum.

eevt sevdiğim için herşeyi yaparım ben seni mi gerdi ,ayrıca o konu çoktan eskidi kadına bak ya ilişkilerim geriyor galiba seni sanene çağdaş türk kadını olarak geçiniyorsun yazdığım şeyi burda bana koz olarak kullanıyorsun yapmadım ama yapsaydım da sevdim yaptım derdim sana mı dert oldu her yol mübah eevt

Niye kıvırayım ki.Senden korktuğumu falan mı düşünüyorsun?

Seviyeden bahsetmişken senin bulunduğun seviye oldukca yerlerde ben oraya kadar inemem canım.

haaa madem her yol mübah belkide diğer kadında konu sahibinin kocasını seviyo ona da mübah o zaman, şimdi diceksinki o evli adamı ayartıyo benim sevgilim bekar çünkü çok ahlaklısın ama evlenmeden sevgilinle birlikte olmayı düşünebiliyosun!

bu yol mübah değil bence çünkü o mantıkla sendende sıkılabilir,daha sonra hayatına girenler sana farklı gözle bakmaya başlar üsteli dışarıdan bi durup baksan mesela sana buu biarkadaşn anlatsa değermi başkasına giden adam için dersin,ama madem hastalıklı bi ilişkye dönüşüyo bunu ona sorsan bence herşey çok güzel olur

Sossy eziliyosun birazdaha çemkirmen lazım birazdaha yırtman lazım olmuyo böyle yaaa çok altta kaldın amerikada bunun içi mi okudun?

Son düzenleme:

o bekar ben bekar sanene sanı mı dert hem yapmadım ama yapsaydım da bu benim hatam olurdu sanane ,burda erkek arkadaşıyla ilişkiye girmiş insanlar var biz namussusuz vben evli erkeğe musallat olmadım kızım bana çalışma çok ahlaklıyım evet allaha şükürler olsun sen kendine bak.

Amerikanın arka mahallerinde kavga mı var?

Hiç yakışıyor mu size hanımlar? Neyi paylaşamıyorsunuz?

ben bekaret manyağı değilim isteyen istediğiyle birlikte olabilir kadının değerini zara indirgemiyorum, sen deminden beri Türkiyede şöyle Türkiyede böyle diyosunya Türkiyede bu durumlarada hoş bakmıyolar amerikada durum ne bilemicem tabi

kes artık editörler görsün bu kadını ,insanlara saldırıyor yazık zavvallı .

Zavallı kime derler biliyormusun?

Erkek arkadaşını kendisine cinsellikle bağlamaya çalışana derler.

Yada boynuzlandığını bile bile ilişkisini sürdürene derler.

Yenildikçe kazandım zannedenlere zavallı derler.

Bence bu tanımlara ben değil,sen uyuyorsun.

Seninle ağız dalaşına daha fazla girmeyeceğim,çünkü terbiyemi senin gibi birisi için bozduğuma değmez.

Senin karakterinde birisi bunu susturdum diye düşünür ama anla ki seviyemiz eş değil.Seni muhattab almıyorum demektir.

Editörler gayet güzel görüyorlardır ve eminim insanlara ettiğin hakaretin karşılığını alacaksındır.

Hanımlar kendinize gelin kimse sizin kavganızı okumak zorunda değil burda derdi olan bi arkadaşımızı teselli etmeye çalışıyoruz yaptığınız ayıp değil mi ? Biraz saygı lütfen!!

Şu konu kapansa keşke,sossy gibi düşünen kadınlar olmasa keşke, erkek-kadın kimse aldatmasa keşke, bütün dünya buna inansa hayat bayram olsa keşke

hepiniz iğrençeşiyorsunuz.. ayıp yaptığınız.. az önce fikir veren olayı yorumlayan bayanların seviyeleri nerelerde.. şimdi kendimce düşünüyorum.. bu şekilde davranan bayanların tavsiyelerini ne derece dinlerim.. gidin kozunuzu başka yerde paylaşın.. kadının başlığını gerçekten fikir verecek olanlara bırakın..

ahahaha arkadaş 9 senedir bilirlikte adamla ilişkiye girmemiş ve hiç aldatılmmaış bunada inanmış ahahahhaa öldüm sana gülmekten burda sen kendine yorum yap önce benle uğraşacağına çocuk bile inanmaz buna bu adamın cinsel isteği yok galiba put gibi seni bekliyor ahahahha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…