Adam aldatacak kadın görmemezlikten gelecek
Adam aldatacak kadın hiçbişey olmamış gibi hayatına devam edecek, yuvasını kurtarmaya çalışacak
Adam aldatacak kadın üzülecek ama üzüldüğünü kocasına belli etmeyecek kocasına zayıf görünmeyecek
Kocası gelsin diye bekleyecek sonra hibişey olmamış gibi devam evliliğine devam edecek
cevapları Okudukça kadın olmanın ne kadar zor olduğunu bir kez daha anladım ve kadınlığımdan utandım.Bu yorumları yapanlar da kadın çünkü.
yuvayı yapmak da kurtarmak da hep kadına düşüyor.
Eğer eşini aldatan kadın olsaydı hiç kimse aldatılan erkeğe yuvanı dağıtma eşini affet demezdi
bence ne yap biliyormusun eşini cinsel yönden sakın ihmal etme onu öyle bir yorki gözü başkasını görmesin ama araya sogukluk katarsan o kadına gitmesi an meselesi olur bildigini kesinlikle belli etme tedbiride elden bırakma,onu vicdanıyla baş başa bırak yine sana dönücektir çocuklu yuva yıkmak kolay degil
Adam aldatacak kadın görmemezlikten gelecek
Adam aldatacak kadın hiçbişey olmamış gibi hayatına devam edecek, yuvasını kurtarmaya çalışacak
Adam aldatacak kadın üzülecek ama üzüldüğünü kocasına belli etmeyecek kocasına zayıf görünmeyecek
Kocası gelsin diye bekleyecek sonra hibişey olmamış gibi devam evliliğine devam edecek
cevapları Okudukça kadın olmanın ne kadar zor olduğunu bir kez daha anladım ve kadınlığımdan utandım.Bu yorumları yapanlar da kadın çünkü.
yuvayı yapmak da kurtarmak da hep kadına düşüyor.
Eğer eşini aldatan kadın olsaydı hiç kimse aldatılan erkeğe yuvanı dağıtma eşini affet demezdi
aslında bu mesajın her kelimesine katılıyorum. ama gelgelelimm.... sistem belli, düzen belli, oyun belli, kurallar belli.
konuyu açan bayan da bu iğrenç düzeni tek başına devrim yaparak değiştiremeyeceği için, mevcut düzen içinde yapabileceği en iyi şeyi yapmak istiyor: evliliğini kurtarmak.
konuyu açma sebebi bile "annem babam boşanmamı kaldıramaz" haksız mı? haklı. çünkü bu ülkede bir kadının boşanması ne sebeple olursa olsun başarısızlık olarak görülüyor. ama bu sennas'ın suçu mu? hayır. onun yerinde biz olsaydık ne isterdik? tabi ki boşanmamak.
bunları sennas'ın konusu için demiyorum aslında. çünkü sennas'ın eşi zaten sadıkmış adam diğer kadını reddetmiş filan.. ama başka konularda en umutsuz durumlarda bile kadın taraf çabalıyor, sebebi ise belli.
ayynill cok güzel bir yorum yapmissin ama anlayana.
Hala ayni konular hala ayni konular, baska insanlar aya gitmis geri gelmisler bundan 40 sene önce, biz hala ne konulari tartisiyoruz ve üstelik karsi tarafi suclu buluyoruz.
Konusahibi lütfen eger evliligini kurtarmak istiyorsan, acik ve net kocanla konus, sucu o kadinda degil ilk önce esinde aramalasin.
Hafif bir erkekle evli oldugunun farkindasindir tahmin ediyorum, o seni daha cok aldatacaga benziyor.
Güclü ol, kesin düsüncelerini söyle, böyle rahatlikda görmedim dogrusu....
konuyu okudum belki sennasın yaşadığı gibi bi olay yaşamadım ama bayan meselesi oldu eşimle aramızda ne kadar ağır ve ne kadar zor . bide şunu söyleyeyim boşanmakta zormuş çekip gitmekte boşanmak için birincisi maddi güç lazım ikincisi sana sahip çıkabilecek bir ailen olması gerek malum türkiyedede herkes kendi yağıyla kavruluyor sennascım bakımlı kalmaya devam et güler yüzlü ol cilveli ol bak ben şunu farkettim ben bakımı bıraktım çocuktan sonra çatırtılar başladı ama inş. kararlıyım bende cillop gibi olcam. sonuçta evlatlarımız var kolay mı ayrılık aslında bana kalırsa benzin döküp yaksak anca soğur yüreğim ama olmuyor işte. bayanız güçlüyüz işte bu yüzden böyle adi kadınlara yuvalarımızı yıktırmayacağız dedimya bizler güçlüyüz en büyük gücümüzse rabbimiz ve dualarımız Allah var kder yok inş canım.
bu psikosomatik ilaçlar varya hemen hepsi libido düşürüyor ve kilo aldırıyor.
ya eşini bir doktora götür uyuyamıyor falan de derin uyuyamıyor sürekli hafif uykuda falan gibi yalanlar uydur bu tarz bir ilaç alsın hem acayip kilo aldırıyor
libido 0 kilo ooooo
o uğraşsın dursun zaten günümüzde bu tarz ilaçları kullanmayan yok yada sen tavsiye et biraz sakinlersin falan de...
çok etkin libido düşürmede bak benimki odada horluyor ohhhh.....
canım kıskanıyor mutluluğumu bebeğimide kıskanmıştır kesin bizi hep takip ediyor netten falan bende bebeğimle resmimi koymuştum görmüştür iyice hırslanıyor herşeyi yapabilir benden ayırmak için o tip bir kadın adam evlendi gitti hala peşini bırakmıyor inanılır gibi değil ,bu aşk değil resmen saplantı ,herkesi mutsuz etme ,yoksa daha öncede ilşkileri olmuş onları nasıl unutmuş benim kocamı unutamıyor anlamıyorum ben.
ay canım çok şekersin güldürdün beni.:)
Canım akşamdan beri burdasın.Kocan ne yaptığını merak etmiyor mu? Birlikte yemek yemediniz mi? Hiç konuşmadınız mı? Hiç mi yanına gelmedi?
ben yinede esini birakmamandan yanayim.sonucta her kadin aldatiliyor hayatinin belli donemlerinde yada cogumuz ama cocugun var o yuzden kesinlikle ayrilmayi dusunme. yuvani koru o pis kadindan.konusabiliyorsada konus ewli adami aramaya utanmiyormusun cocugum var benim de gerizekali.aman hata edip sakin o kadini sewindirme onun isegi o cunki. sen elinden geleni yap yuvan icin baktin duzelmiyor oluruna birak ama once mucadeleni ver. mucadelesiz yuvanin yikilmasina goz yumma.. yaziktir cocuguna ve sana...
evet canım hemde çok yazık bana bebeğe hayırlısı ne yapayım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?