Yuvam dağılacak ,çok üzülüyorum.

HER ERKEK ALDATIR yorumunuza katılmamakla beraber evet bence konu sahibi eşinden ayrılmamalı. Yani sonuçta eşi onu aldatmamış ki kesinlikle eşiyle iletişimini arttırmalı daha dün sorduğumda eşin napıyor dediğimde geldi yan odaya geçti biz öyle konuşmayız diyordu bu çok yanlış kesinlikle iletişim olucak cinsellik vs sonra olur veya olmaz ama iletişim çok önemli daha eşiyle konuşmayan bir bayan nasıl bu durumu aşabilir.-Bence aşamaz. Dolayısıyla karşı taraftakine koz geçiyor bilemiyorum çok zor bir durum

Her erkek aldatır bence sadece bazıları fırsat bulamaz,ya da kadınlar tarafından ilgi görmez,öreneğin parası kariyeri olmayan adam yapamaz tabi nasıl yapsın?Diğer türlü herşeyi olan bir tipse aldatır kesinlikle çok ndir durumlar vardır istisna oda kaideyi bozmaz ,çok küçük bir kısım diyelim ayrıca aldatıp aldatmadığına emin değil bence şüpheleri var ,aldatmış da olabilir buda ayrılmak için bir neden değil
Ayrıca neden bunu kabullenmek istemiyoruz anlamıyorum ,benimki yapmaz yok falan fırsatını bulunca yapar kardeşim kadın kadın olcak evli adamdan uzak durcak bu kadar net,kadın suçlu bebeği var ,ailesi var demiyor kocasını baştan çıkarmaya çalşıyor bu tip kadınlardan nefret ediyorum .

Evet ben kabullenmiyorum sizin yorumunuzla da kabullenecek bir insan değilim ; bu dünyada gerçek sevginin aşkın fedakarlığın inancın olduğunu biliyorum.Şimdi siz o zaman eşinizle sizi aldatacağını bile bile mi evlendiniz? Bu nasıl bir anlayıştır nebiçim bir kısır döngüdür? Bu düşünceyle insan rahat yaşayamaz ki en yakınına hayat arkadaşına güvenmeden bir insan nasıl mutlu olabilir? O zaman eşinizi hiç yalnız bırakamıyorsunuz çünkü fırsatını bulduğunda her erkeğin aldatacağını yazmışsınız çok kötü bir yorum... Benim ki yapmaz felan bişey demedim öyle bir üslup kullanmıyorum zaten tarzım değil. Ben ayartan kadın kadar ALDATAN KOCADAN DA NEFRET EDİYORUM.

aldatmak deyince kadınlar erkeğin başkasına aşık olma durumunu düşünüyorlar.ama erkekler öle görmüo.5 dklık bir mesele olarak görüo.ben arkadaşa katılıyorum.eline fırsat geçen her erkek aldatır.sadece gizleyeblen vardır bide beceremeyn.okadar.

Canım ben evli değilim ama ilişkimde aldatıldım her kadın gibi ama evlenincede aldatılma olayı olabilir,bu gerçeği kabulendim ,aşk ,fedakarlık ne güzel anlatmışsın ama erkeklere seksi bir kadın baksa iş atsa nedense hemen karşılık veriyorlar ,kaç tane evli adam dadandı bana ama tabiki yüz vermedim hiçbirine işim olmaz zaten siz nefret etsenizde etmesenizde erkekler aldatıyor fırsat bulursa tabi zaten belli bir yere gelmiş erkeklerin kadınlar bırakmıyor peşini ,ben evlenincede gerçekçi olucam ve böyle düşünceğim ,çünkü kadınları değiştiremiyoruz para uğruna yapamayacak şeyleri yok bazı kadınların ,bence kadınlar suçlu bu konuda ,bir insan hayatı boyunca aşık olarak kalamaz ayrıcada ben gerçekçi yaklaşıyorum olaylara.

Hımm anlıyorum canım sen yaşamışsın o yüzden belki daha gerçekçi yaklaşmışsın ben yaşamadığımdan belki bana öyle geliyor. O zaman ne diyeyim dilerim Rabbimden bizleri hayırlı insanlarla karşılaştırır , kalbimizdekini hakkımızda hayırlı ; hakkımızda hayırlısını da gönlümüze eyler inş. Ama konu sahibinin eşi aldatmamış sanki ben yanlış anlamadım di mi? reddeden cevablar vermiş o kadar. Ama bence bu durumu eşiyle konuşması gerekmez mi bilemiyorum ki :S Ne yaptı acaba ne durumda?

Aynen canım bir kadından hoşlanmak başka sevmek bebeğinin annesi yapmak başka yani aldatıyor belki kocası seni sevmiyor ,onu seviyor diyenler bile olmuş ,çok şaşırdım okuyunca yani adam kaçamak yapıyor diye onu seviyor dededimde böyleydi ben gerçekçiyim vs güldüm ya burdan yorumlara ,biz türk kadını olarak ne kadar hayal dünyasında yaşıyormuşuz ,erkeğin kaçamak yaptığı kadın a aşık ama karısına aşık değil bu adam ,neden evlenmiş madem kızla o zaman?Bir anlık boşluk demişler ya yok artık evlilik gibi ciddi bir olay bu yani ,seven erkek aldatmaz siz uyuyun daha kimler neler yapıyor kimsenin haberi yok.

Allah kimseye yaşatmasın zaten tabiki çok kötü bir durum ,ben ayrıldım ilşkiydi benim ama evli olsam bu kadar kolay çekip gidemezdim ,genel yaklaşımlar hoş değil ,kadın seni sevmiyor denmiş yazık ya bilemeyiz sevip sevmedğini baştan çıkaran bir kadın var ortada edepsiz bir kadın ,Allah kimsenin başına vermesin ,bu yapışkan tipler böyle ,erkek yüz vermeyince sen erkek misin?diyenleri bile gördüm ben ,kadınların nasıl kendilerini düşürdüğünü gördüm para uğruna ondan evet karektersiz erkekler var ama onları bu yollara iten yine maalesef kötü ahlahklı kadınlar .

45 yaşında 20 küsur senedir evliyim, 26 yıldır 150 kişinin bir fiil çalıştığı bir yerde çalışıyorum. Hayatımda sizlerden çok daha fazla erkek ve evlilik tipi gördüm ve tanıdım. Öyle erkek arkadaşlarım vardır ki, gözü eşinden başkasını görmez. Öyleleride vardır ki, uçan dişi sineği affetmez.
Öyle romantik biri olmadığım halde ısrarla eşini seven ve sayan bir erkeğin her ne olursa olsun aldatmayacağına inanırım. Eğer aldatılıyorsan bu iki şeyde bir sorun vardır. Yaptığım size vicdansızlık gibi gelse de, bir kadın olarak diğer bir kadının gururunu düşünerek yorum yaptım. Ortalık, affedilen ve affedildiği halde başını önüne eğip utanacağına tekrar tekrar aynı haltı yiyen erkeklerle dolu. Çünkü özellikle biz kadınlar, diğer kadınları suçlayarak, erkektir doğasında bu vardır yapar diyerek, yuvam dağılmasın, çocuklarım babasız kalmasın diyerek bu erkek milletini bu duruma getirdik. Evet biz getirdik.
Şimdi diyorsun ki, gaza gelip ayrılma, eşini bırakma, tamam zaten bizde bırak veya bırakma demedik, herkes kendi fikrini söyledi. Şimdi sana soruyorum, bu durumda olan arkadaşın kendisi olsaydı ve eşi durumu öğrenseydi aynı şeyi yapar mıydı? Yani yuvamdır, çocuğumun anasıdır falan filan der miydi? Emin ol demez hemen boşardı.
Yani benim tecrübelerim der ki, öyle yada böyle aldatılmışsan, bu iş bitmiştir. Ben aldatılırsam veya aldatıldığımı öğrenirsem 1 saniye düşünmem işi bitiririm. Yuvam yıkılmasın diye her türlü fedakarlığı yaparım ama, şiddet ve aldatma olayında 1 saniye bile durmam. Tabiki bu nemi düşüncelerim, açılan bir konuya fikrimi söyledim, illaki böyle yap demedim. Herkes dilediğini yapar, dilediğini yaşar. Bu sadece o kişiyi ilgilendirir.

Canım benim bende 25 yaşındayım ben ve arkadaşlarıma kaç tane evli adam musallat oldu sen biliyor musun?Özelllkikle sizin yaş tipinizde insanlar bunlar ve hala karılarıyla evliler ve mutlulular sen nerden biliyorsun ve bu kadar eminsin allahaşkına senin yanıda mı aldatıcak millet karısını?Kadıncağız bebekli yazık buraya yazmışsınız seni sevmiyor bilmem ne neden sevmesin adam karısını,bakmış birinle gönül eğlendirmiş demek belkide eğlendirmemiş bunu bile bilmiyoruz ,sen aldatıldığını düşündüğün anda bırakırsın eşini canım o zaman yada aldatılmadığını düşünerek yaşarsın ömür boyu ,aldatmak her zaman birinle yatmak da değil ayrıca ,başka bri kadından hoşlanabilir bir erkek buda aldatma bence ,beynen aldatıyor işte ,erkekle kadın aynı mı tabi adam böyle birşeyi kabul etmez tabiki buda çok normal ,bu ülkede namus denilen birşey var aynı şey mi,bir erkeğin küçük bir kaçamağı sadece çok büyütmüşsünüz bence ,gerçekçi ol hayatım bence biz erkekleri bir yere getirmiyoruz ,bu onların doğası,oyunun kuralı bu .

Canım ailesine nasıl anlatayım koskoca kadın 35 yaşında anne baba ne yapıcak bu kadına?Annesi istemes heralde onunda böyle olmasını ,patronuna da anlatmam ne diyeceğim çalışanın kocama msjlar atıyor ?Yok saçma yani yapamam bu tarz şeyleri.

Evet canım sindiremiyorum zaten ama boşanmak onu bırakmakda istemiyorum onu çok seviyorum ,biraz önce yemeğini hazırladım birlikt eyemek yedik ,okadar alıştım ki onsuz yapamam ben .

Evet ben zaten kocamıda suçluyorum ,ama o kadın daha suçlu yani ,sanki o kadın suçsuz benim eşim suçlu,ben suçluyum neyse birşey demek istemiyorum ,kocamdan boşanmak istemiyorum çok seviyorum ben onu zaten ilk erkek arkadaşımdı ondan başka erkek tanımadım ben ,kimseyi görmedim ,kolay değil bırakıp gitmek ,ben okadar güçlü bir kadın değilim bence burda yazanlarda bunu yapamazlardı ,dul kalmak var ,bebek var ,alışkanlık var ,aşk var hiç mi hiç kolay değil.

Özür dilerim, tecrübelerinizin benden fazla olduğunu gözden kaçırmışım. Doğru benim yaş tiplerimde bir sorun var zaten. Burada bende sallayıp sallayıp duruyorum. Yıllardır çalıştığım ortamda gördüklerim ve yaşadıklarımı ben bilirim değil mi? Tabiki kimsenin uçkurunun bekçisi değilim ama yaşananlarıda görmüyor değiliz herhalde. Öyleyse siz yolunuza benim gibi düşünenlerde kendi yoluna gider.
Ben erkekle kadın aynı mı sorusuna cevap bile aramam. Namus her iki taraf içinde geçerlidir. Kaçamağın erkeği kadını, büyüğü küçüğü olmaz. Ben anladığım anda bitiririm. Büyük konuşmaksa büyük konuşurum. Öyle yada böyle aldatma aldatmadır. İster gider başka kadınla yatar ister beyninde canlandırır benim için farketmez. Ben doğayı moğayı anlamam. İnsan insandır. Zaten yazarken hep ben diyorum, ben böyle yaparım, ben böyle düşünürüm. Fikrimiz sorulduysa kendimize ait olanları ortaya koyarız. Ne konu sahibini tanırım nede eşini, onları ayırmakla elime bir şey geçmez, kaldı ki yuvası yıkıldığı için başka yuvaların yıkılmasını isteyecek biride değilim, şükür hala evliyim. Eeee benim veya benim gibi düşünenlerin ne gibi bir çıkarı olabilir ki.
Neyse zaten konu sahibi kararını vermiş. Biz fikrimizi beyan ederiz gerisi konu sahibine kalır.

olayı birilerine anlatmazsan kendi kendne canını sıkıp ,mutsuz olup oturacaksın evinde!!
benim ilk çalışıtğım okulda erkek müzik öğretmenimiz yeni evlenmişti..ve aynı dönemde okula ücretli olarak genç ,alımlı cilveli bir kız geliyordu..
bu müzik öğretmenimiz her yeni evlilikte olduğu gibi biraz sıkıntılı bir dönemden geçiyordu.bir kaç hafta sonra olay patlak verdi..müzikçinin eşi okulu bastı,o kızı yerin dibine soktu.. meğer gece gündüz anlamaz mesaj atarmış bu adama..kadın yakalamış ve ispatlamış.. müdür anında işine son verdi ücretli öğretmen olduğu için...
rezil oldu bir daha da ayak basamadı okula..
siz de bu olayı ya eşinizin ailesine yada o kadının patronuna yada ailesini anlatacaksınız..zaten evililiğin tadı kaçmış..
tabi 2. kadınla eşini paylaşamaya alışabilirim dersen o başka..

Valla canım olayı çözdüğüm için senin konuya yaklaşımın çok komik kusura bakma ,ayrıca boşanmazsın bence bunada çok eminim ,ama kadıncağıza sevmiyor seni ben olsam şöyle yapardım derken hiçde iyi niyetli görmedim seni ,ben gerçekçi bir insanım ,uslüp denilen birşey var yangına körükle gidiyorsun ,daha taltlı bir şekilde uyarabilirsin arkadaşı,sana salladın diyen yok ,sen sadece sandıkların doğrultusunda yorumlar yapıyorsun,ben görüyorum yaşıyorum da konuşuyorum ,sen çalşıyorsun ,ben evde oturmuyorum heralde ,19 yaşımdan beri iş hayatındayım çok şükür .150 kişilik yerde çalışmışsın ben binlerce kişinin çalıştığı yerde çalıştım ,kırk yaş tipindeki erkeklerin çıtır kız görünce nasıl ağızlarının suyu akıyor gördüm ,yaşadım seninki yapar yapmaz ,umarım yapmıyordur ama yapsada boşanmazsın bence .Böyle yaparım ederim deyip atan tutanlar birşey yapamıyorlar iş pratiğe geldğinde ,sen teoride haklısın ama gerçek hayat böyle değil .Kendini kandırma aldatmayan erkek yok ,sadece fırsatını eline geçirememiş erkek var kim ne derse desin ben böyle düşünüyorum kimse fikrimi değiştiremez ,gördüm yaşadım bu kadar basit olay.Sevmeyen erkek aldatır ,iyi daha öncede severek evlenmiş ,şimdi mi gelmiş aklına bu adamın sevmedği ,birden eski sevgilisini sevdiğini hatırladı hoop ona gitti ,ona aşıkmış yok böyle hikaye .

bence tartışmalar boş yere. çünkü öteki kadına sövmek ya da suçsuz bulmak hiçbir şeyi değiştirmeyecektir.

senin yapman gereken tek şey gururunu koruyarak eşine "sakın beni bırakıp ona gitme" mesajı vermektir. bu da ancak ona gidip mesajları gördüğünü söylemekle olur. eşinin tepkisine göre sadakatin için teşekkür ederim deyip tepki gösteremeden ters köşe yaptırırsın. o da mesajı almış olur.

eşin hazır kadını reddetmişken yap bunu. biraz daha beklersen eşin başka bir boyuta geçebilir ve bu fırsatı da yitirebilirsin.

yok eşin o kadınla açık açık cilveli mesajlaşmışsa söyle ki biz de yanılmayalım eşin hakkında. olay senin anlattıklarından ibaretse eşin sana sadık. şimdilik.

Bence siz esim hepten o kadına bağlanır diye korkuyorsunuz. Ararsınız annesini, adınızı kocanızın kim olduğunu söylemezsiniz. Kızınız esimi sürekli arayıp rahatsız ediyor, söyleyin ayagini denk alsın yoksa is yerine gideceğim, herkese anlatacağım dersiniz.
İşyerine gitmeyin, patronu da aramayın tabi ama sizin gozunuzdeki suçlu kadinsa, kadın uzaklasinca esiniz kimseyi bulmayacaksa, sizin icin faydalı olur. Gider eteri gelir beteri, huylu huyundan vazgeçmez dıyorsanız, bosuna rahatsız etmeyin insanciklari..

Son düzenleme:

25 yaşında insan "tecrübeli" oluyor..

45 yaşındakiler eşlerini aldatıyor..

Hmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…