onuda diyorum ama erkekleri yoldan çıkaran kadınlar erkek istese bile o kadının evli bir adama msj atması normal mi sence?
Bence isden dolayi degilde, iki kadini idare etmekten dolayi kocan cok yoruluyordur.
Tabiki o kadinin yaptigini desteklemiyorum ama, o yüzü verende kocan.
Kocan isteseydi o kadinla muhatap olmazdi.
Evlisiniz birde üstüne üstlük baba olmus ama hala gözü disarida bir erkege ne denirki?
Müslümanlikta bu olmamali, yaptiklari zinaya giriyor.
Hicmi ailesi yok konusacagin, bu adama neden bu rahatligi böyle sunuyorsun? Birde hizmet ha?
Tabiki yuvani kurtar ama sesiz kalarak degil, savasarak.
Yoksa bu adam seni kolay zannedip hep ömrün boyunc seni aldatacagi belli. Ne igrenc bir insanla evlenmissin be güzelim, keske ailenle yasayip gül gibi gecinseydin böyle dertler cekecegine, hayata bak, inan cok üzüldüm sana.
Dogru adamla evlenmek cok önemli...ne VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsler varmis ya...inanamiyorum...böylelerini elime verecekler o kiymetli organini güzelce bükmek lazim, bir dahada ömür boyu sey yapamasin...cis demek istemestim
Bence isden dolayi degilde, iki kadini idare etmekten dolayi kocan cok yoruluyordur.
Tabiki o kadinin yaptigini desteklemiyorum ama, o yüzü verende kocan.
Kocan isteseydi o kadinla muhatap olmazdi.
Evlisiniz birde üstüne üstlük baba olmus ama hala gözü disarida bir erkege ne denirki?
Müslümanlikta bu olmamali, yaptiklari zinaya giriyor.
Hicmi ailesi yok konusacagin, bu adama neden bu rahatligi böyle sunuyorsun? Birde hizmet ha?
Tabiki yuvani kurtar ama sesiz kalarak degil, savasarak.
Yoksa bu adam seni kolay zannedip hep ömrün boyunc seni aldatacagi belli. Ne igrenc bir insanla evlenmissin be güzelim, keske ailenle yasayip gül gibi gecinseydin böyle dertler cekecegine, hayata bak, inan cok üzüldüm sana.
Dogru adamla evlenmek cok önemli...ne VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsler varmis ya...inanamiyorum...böylelerini elime verecekler o kiymetli organini güzelce bükmek lazim, bir dahada ömür boyu sey yapamasin...cis demek istemestim
burda asıl hatalı eşin o kadının savunulacak bir yanı yok ama sana karşı sorumlu olan o kadın değil eşin.erkek kadını terslese bir şekilde yüz vermese o kadın asla bu kadar yüzsüzlük yapamaz canım.sen eşini karşına al iyice bir konuş herşeyi bildiğini bunu kabullenemeyeceğini bilsin karşısında çaresiz ona mahkum biri gibi konuşma tepen atarsa bırakıp gidecekmiş gibi konuş.yuvanı yık demiyorum ama çok pasif kalmışsın dişini göster canım eşin kendine gelmeli yaptığı resmen büyük terbiyesizlik
kimse istemez yuvasını dağıtmayı sonuçta boşanmak için evlenilmiyor,
ama bazı şeyleri göre göre nasıl sessiz kaldınız anlamıyorum
ortada bariz aldatma var ve siz sessiz kalarak o kadını kabullenmiş oluyorsunuz ,
eşinde farkındaki bu durum işine geliyor dışarıya evli olarak gözüken mazbut erkek!bu hangi erkeğin işine gelmez ki...
kadın da eşin de suçlu zaten olan olduktan sonra ortada suçlu aramaya da gerek yok,
yahu hala kadında suç bulma vss diyenler var.etrafınızda kaç erkek var kadına hayır diyebilen.biz kadınlar evliliğin kutsallığına inanıyoruz öyle yaşıyoruz.evlatlar doğuruyoruz.biz öyle yetiştiriliyoruz.çevredeki örneklerdede iyi kadın iyi anne olan eşine yuvasına sadık güler yüzlü vss.evlenirken bile nasihatler hep böyle kocana saygılı ol bir dediğini iki etme annesi senin de annen ona saygıda kusur etme.kaç erkeğe evlenmeden böyle nasihatler veriliyor.aman karını aldatma eğer aldatırsan f.....şe olursun.bikere çevredeki örneklerdede taaa bilmem ne zamandan beri erkek hata yapabilir kadın yapamaz.zihinlerinde belleklerinde bu böyle.burda feminen iki lafla bu değişmiicek.ben hala kadın suçlü diyorum.kocası arayıp arayıp sensiz yapamıom nolur görüşelim demiyor.kadın diyor.çok az erkekte buna kayıtsız kalır.kadın kendini bilecek.bukadar net.
canım benim ne güzel yorumlamışsın ,kocan suçlu kocan suçlu diyorlar taiki kocamda suç var biliyorum yüz veriyor belki kayıtsız kalmıyor ama çoğu erkek böyle maalesef hoşlarına gidiyor ilgi hepsinin ama bu tarz kadınlar evli erkeklere takıyor ,birde mutlu yuvası var görüyorlar dağıtmak için elerinden geleni yapıyorlar işte ,huzursuzluk çıkarıyorlar ,kocan suçlu asıl diyorlar yani erkekler sanki hiç karılarını aldatmıyor ,karılarına sadık herkes fırsat buldukça yapıyor kimi yakalanıyor kimi yakalanmıyor bu düzen mallaesef erkeklere böyle birşey sunuyor , evli olduğunu bebeği olduğunu bilen bir erkekle gizli kapaklı görüşemeye çalşışan ,terbiyesiz baştan çıkarıcı msjlar atan kadınlar oldukça erkekler aldatır bu çok normal ,evde bir düzen var bir ailesi var adamın kadın suçlu değil tek suçlu erkek hatta ben beni sevmeyen bir adamla yaşamaya çalışıyorum sanki zorla evlendik adamla aldatıyorsa seni istemiyordur bu bebeği ben kendim yaptım sanki ,bunalım anında seni almış evlenmiş diyorlar ben anlamıyorum cidden iyiki varsın canım desteğin için sonsuz teşekkür,öpüldün.
canım aldatılmayı hiç istemiyorum tabi haklı bulmuyorum ama çoğu erkek böyle işte bu genel bir yorum aa yapmaz benim kocam hiç demeyin allah başınıza vermesin ,biri takılınca öyle bir yapıyorlar ki günah münah hiç dinlemiyorlar inan bana ,allahiçinize sindirsin ne demek ya ne ayıp yazık birşey demiyorum senin yorumuna içime sindirsinmiş,içime sindirmiyor tabi, canım nasıl yanıyor sen biliyor musun?küçücük bebeği olan genç bir kadınım ben neyse birşey söylemiyorum ben size ,allah başınıza vermesin sadece .Kırmızı ile renklendirdiğim kısımda bahsettiğiniz durum "normal" değildir sennas.
Aldatmak devlet tahtında hukuken suçtur; toplum nazarında etik dışıdır, ayıptır; din katında ise günahtır.
Sizin düşünce dünyanızda kocanızın yaptığı durumu "normal" olarak addetmeniz, sizi ilgilendirir. Kocanız hukuken suçlu, topluma göre ahlaksız, dine göre günahkardır.
Allah içinize sindirsin..
canım aldatılmayı hiç istemiyorum tabi haklı bulmuyorum ama çoğu erkek böyle işte bu genel bir yorum aa yapmaz benim kocam hiç demeyin allah başınıza vermesin ,biri takılınca öyle bir yapıyorlar ki günah münah hiç dinlemiyorlar inan bana ,allahiçinize sindirsin ne demek ya ne ayıp yazık birşey demiyorum senin yorumuna içime sindirsinmiş,içime sindirmiyor tabi, canım nasıl yanıyor sen biliyor musun?küçücük bebeği olan genç bir kadınım ben neyse birşey söylemiyorum ben size ,allah başınıza vermesin sadece .
Her birimizin kocası aldatma potansiyeli taşıyor. Hatta her bir insan eşini aldatma potansiyeli taşıyor desek, daha doğru..
Kocamın beni aldatmadığından da emin olamam; aldatmayacağından da..
Ben size neden affediyorsunuz da demiyorum.. Herkes tercihlerini yaşar. Affetmeyi tercih ederseniz, sonuçlarına siz katlanırsınız; ki bu da bizleri ilgilendirmez.
Benim garipsediğim şey, nasıl eşinizin yaptığını "normal" bulurken, kadının yaptığını "ahlaksızlık" olarak nitelediğiniz..
canım benim oh iyi yapıyor mu diyorum kocam için allahaşkına ya ben bu adama gençliğimi verdim,benim yaşıtlarım dışarda kakara kikiri yapıyor ,ben tek başıma istanbulda ailem izmirde bebeğimi büyütmeye çalışıyorum ,affetmeyi terch iderseniz demişsin ,kim kocasının başka kadına gitmesine içine sindirebilir ?sizi ilgilendirir çünkü ben sizden yardım almak için özelimi burdan paylaşıyorum,banane beni ilgilendirmez yasıyorsun ama yorumların o ahlaksız kadını haklı gördüğünü düşündürüyor bana ,kocam baştan çıkarıyor şeklinde düşünüyorsun belki de ,ben msjları gördüm hangi erkek olsa bu şekilde bir yaklaşıma kayıtsız kalmaz haklı görmüyorum ama maalesef erkekler böyle ,affetmeyip ne yapıcam ufacık bebekle annemin evine mi dönücem ?bir daha mı evlenicem?mutlu mu olucam bu şekilde ,bu kadın çok haklı değil mi?hiç suçu yok yani ,size birşey söylemek istemiyorum ,bir dahaki yazdıklarınıza yorum yapmayacağım kesinlikle ,saçmalıyorsunuz çünkü.
Anladığım kadarıyla siz çoktan eşinizin yaptıklarını sinenize çekmişsiniz. Karşıdaki kadını suçluyorsunuz ki, olayınızda eşinizde o kadın da aynı oranda suçludur.
Bir arkadaş "herkes tercihlerini yaşar" demiş. Gerçekten doğru. Siz zaten tercihinizi çoktan yapmışsınız. Yani eşinizi çoktaaannn affetmişsiniz. Bunun içinde gerekçeler ortaya koymuşsunuz. Ama şunu unutmayın ki, aldatan ve affedilen erkeklerin yaptıkları ilk şeylerden biri tekrar aldatmaktır. Çünkü affedileceğini, çünkü eşinin kendisini asla bırakamayacağını artık öğrenmişlerdir.
Seven, eşine saygı duyan hiç bir erkek ne olursa olsun, nasıl mesaj alırsa alsın, asla ve asla aldatmaz. Aldatıyorsa zaten saygı ve sevgi ortadan kalkmıştır.
Buradaki tüm tavsiyelere rağmen tercih gene senin. Bize sadece fikir vermek düşer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?