Yuvam dağılacak ,çok üzülüyorum.

25 yaşında insan "tecrübeli" oluyor..

45 yaşındakiler eşlerini aldatıyor..

Hmm..

Valla canım ben gerçekçi konuştum siz hayal dünyasında yaşayın ,kinaye yapmışsın güya kadına yükleneceğinize kendinize bakın ,bir kadına susuyorsun gururun nerde demek kolay ama iş başa gelince hiçde öyle olmuyor demek istedim ben,bir kadın evli bir erkeği baştan çıkarmak istiyorsa çıkarır zaten çok kolay.Bunun tecrübeyle alakası yok aklını kullanmak ve gerçekçi olmakla alakası var tamam mı hadi bakalım.

Canım arkadaş doğru söylüyor erkekler evlilikleri boyunca kaçamak yapıyorlar maalesef ,ama benim durum farklı kocam eski sevgilsiyle görüştüğünden şüpheleniyorum ,yani onu sever geri döner diye korkuyorum,sadece fiziksel bir aldatmadan daha fazla bu.Yoksa yapmadım diyen erkek yalan söylüyordur ,tek gecelik ilişkiler oluyor her erkeğin hayatında .Arkadaşın dedği gibi bende gördüm karısına deli gibi aşık gözküyor ama arkasından işler çeviriyor ,çünkü bir erkeğin kariyeri parası varsa bide mutlu yuvası kadınlar bunu bozmak isitiyor ,kıskançlık yapıyor yani ,erkeklerde fırsat veriyor ben demiyorum ki aldatma normal diye bende senin kadar karşıyım buna ,sen olsan bırakır giderdin ama ben gidemem bu durumda ,herkes için farklı kouşullar maalesef allah başınıza vermesin giderim demek kolay ama gidilmiyor işte .

Canım ya burda gezerken tesadüfen gördüm senin yazdıklarını hepsini okuyamadım bir kactaneye baktim bişey dikkatimi çekti cocuğun yanında yatıyorum demissin sanki yada ben mı yanlış okudum birde bazıları sana kocan olmuyo diye cevap vermiş evet esler bu durumda çok hatalı ama sunuda bir duşunun kizlar erkekler çok salak yaratiklardir en akıllı en zekası bile bir kadının yanında çok salaktir kadinlarda çok akillidir en aptalı bile bir kadının isteyipte yapamadığı hiçbir sey yoktur buna hepimizde dahiliz yeterki isteyelim neyi basaramiyoruzki sadece kadinlar kendi arasında ikiye ayrılır bazıları namuslu bazıları namussuz Allah herkesi o namussuz sınıfına giren kadınlardan korusun canım unutma sende bir kadinsin ve sadece iste kocanı o kadına birakmayacagini iste emin ol başarırsın sadece içindeki şeytanı biraz çıkar ve savaşmaya başla

Canım bebeğin yanında yatıyorum çoğu zaman ayrılamıyorum ondan birşey olur gece diye korkuyorum ,daha önce yatağı bizim odadaydı şimdi kendi odasına götürdüm bende onla kalıyorum gaceleri belkide eşime az zaman ayırdım bilmiyorum daha yeni evli sayılırız ,flört dönemimizde kısa sürmüştü birden kendimizi evli ve çocuklu bulduk kısa sürede çok ani oldu bizim için.Gerçi genelde herkes bu şekilde evleniyor bizim ülkemizde .Senin dedğin çok doğru canım herkes istedği erkeği baştan çıkarabilir ama çoğu kadın namusundan dolayı yapmıyor bazılarıda işte böyle maalesef çok kafam karışık moralim çok bozuk seni sevmemiş ,saygı duymuyor dendi belkide öyle ne yapayım ,yazıklar olsun o zaman.

Canım benim senin en büyük hatan bebeğinin yanında yatmak olmuş bence gece böyleyse gündüzde böyledir gündüzlerinde bebeğine çok zaman ayırıyorsunuz bebeğin kac yasında onuda bilmiyorum ama sen yine istersen bebeği kendi odana al en azından bebeğinizde esinide yalnız bırakmamış olursun bebekler sadece sen ilgilenme esinle beraber oyun oynayacağın ilgileneceğin ortamlar yarat erkekler ilk bebek doğduktan sonra depresyona giriyorlar unutma benim esim ilk bebeğimiz doğduktan sonra sen beni sevmiyorsun demeye başlamıştı bana ilk bebeğimde bende bu hataları yaptım bana muhtaç dedim basına bişey gelir dedim söyle olur yok böyle olur diye diye hiç onu yalnız bırakmadım evet esimi çok ihmal ettim ikinci cocuğumda bu hataları hiç yapmadım yeri geldiginde bırakıyorum anneme kayınvalideme geziyorum esimle zaman geçiriyoruz beraber cocuklar öyle veya böyle büyüyorlar cokta üstlerine düşmemek lazım ilk cocuğumun üstüne o kadar çok dustumki cocuk şimdi pasif bir cocuk oldu kendi basının çaresine bakamıyor tatbiki onlar bizim canlarımız ama onlar icinde kendimizi kaybetmememiz lazım herseyimizi onlara adamamamız lazım 20 sene sonra cocuklarimiz buyudugunde ve biz geriye baktığımızda önemli olan nasıl bir evlilik geçirdiğimiz ve ne derecede mutlu oldugumuzdur önemli olan bebeğine ne kadar iyi bakarsan bak ne kadar ilgilenirsen ilgilen sen mutsuz oldukça onu mutlu edemezsin onun için once sen mutlu olmayı becer sonra zaten gerisi kendiliğinden gelir zaten cocuk olduktan sonra esine ayırman gereken süre genelde geceleri oluyor ve bunuda sen cocuğuna ayırıyorsun bence bunu yapma senin o kadından daha çok kadınlığını kullanma imkanın var bunu iyi değerlendir ama bir sekildede kocana bazı seyleri bildigini hissettir yada açıkça söyle telefonunu bir sekilde boz ve onun telefonundan bir arkadaşına msj çekeceğini söyle veya başka bir bahane bul ve msj bak onun yanında ve ona sor en azından için daha rahat eder ve kocanda senin birşeylerin farkında olduğunu bilerek daha farklı bir yol çizer kadınla en azından sanada onada daha net olur sende arabaların icinde kaybolur gitmezsin

Deminki msj arabalar diye yazmis düzelteyim dedim

aldatılan kadınlar neden hep her erkek aldatır cümlesine sığınıyolar? böyle düşününce içleri mi rahatlıyo

aldatılan kadınlar neden hep her erkek aldatır cümlesine sığınıyolar? böyle düşününce içleri mi rahatlıyo

aldatılmış olmak gerekmiyor ki böyle düşünmek için. ben aldatılmadım ama şunu da rahatlıkla diyebiliyorum ki evli bir erkek çok para ve çok kadın bulunan bir ortama girme imkanı bulursa eşini ne kadar severse sevsin aldatma ihtimali %95 filandır.

şöyle söyliyim eşiniz bir yeteneğiyle tv.ye çıkıp ünlü olmayı başarırsa veya piyango çıkıp milyarder olursa mutlaka aldatır, bu hepimiz için geçerli, onun, benim, senin için...
adice, ama aldatır.

tatlım %95 mi kesin mi? ikisi farklı şeyler birinde %5 yanılma payı var kadınlarda aldatır bunun erkeği kadını yok kadınlar daha akıllı olduğu için ortaya çıkmaz dile düşmez pek tek fark bu

kadınlar aldatıldıklarında terketmemelerinin bahanesi olarakta kullanıyolar bunu her erkek aldatır bunu boşasım başkası farklı mı olcak vs diye, aldatırse boşarsın hayatına 10 erkek girse 10'u da aldatsa boşarsın benim kafa biraz düz mantık çalışır

Evde böyle düşünen bir kadın olduğu sürece evet erkeklerin aldatması gayet normal!Sizinle evli olan, size karşı sorumlulukları olan, size iyi günde kötü günde söz veren kocanız o kadın değil ki.Sizi aldatan kocanız sennas bütün suçu kadına atarak kocanızı affetmeniz kolaylaşıyor tabi ki.

10 kocadan 10 çocuk varsa ne olucak? :))

Çocuk esirgemeyemi vereceksin....

10 kocadan 10 çocuk varsa ne olucak? :))

Çocuk esirgemeyemi vereceksin....

Kadinlar güçlü varliklardir zaten kadinda 10 kocayı boşayacak güç ve cesaret varsa o 10 cocuğa bakmak icinde kendine güveni vardır kadinlar sadece rahat olanı seciyor ben oturayım kocam bana baksın boşanirsam nasıl yaparım diyorlar bunu diyen kadinda her zaman aldatilmaya mahkumdur evimize gelen temizlikci kadınlara baktığında cogunun kocaları çalışmıyor ve bir sürü cocuk eve para götürmek için çalışıyor gidip baskasının evini temizliyor ama yinede cocuklarına bakıyor belki iyi belki kötü iste o kadın güçlü kadın ne bizim o kadidan farkımız var nede o kadının cocuklarının bizim cocuklarımızdan farkı var bende aldatılın bir kadın olarak bol para icinde oturacağımda gururlu bir kadın olarak gerekirse sıkıntı çekmeyi tercih edenlerdenim

seninle aynı fikirdeyim canım ama bazıları aklınca alaya almış, ne desek boş, otursunlar aldatılsınlar sonrada her erkek yapıyo diye kendilerini avutsunlar o zaman

konu arkadaşımızın durumu.çok farklı yerlere gitmiş.kadındı erkekti vss.erkek yaparda kadın yapamazmı.ortada bariz bir aldatmada yok kanaatimce.bu durum içinde ev bırakılıp gidilmez.hem bu kişiye göre değişir.sindirebiliyorsan kalırsın sindiremiyorsan gidersin.arkadaş kalma taraftarı şimdi yazdıklarınızdan ortaya çıkan boşa illa demek oluyor.ilerdede çocuğa der artık aldatma ihtimaline karşı babanı boşadım die.adam her gece o kadınla değil.ayrı ev tutmamış.ne bilim seni değil onu seviom dememiş.nie gurursuzlukla suçlanıyor anlamıyorum.konu başlığıda YUVAM DAĞILIYOR ÇOK ÜZÜLÜYORUM.yani beni kocam aldatıo nasıl boşanmalıyım erkeklerin yüzde kaçı bilmem ne kadar aldatır.vss değilki.kadın kocasını sevio bırakmak istemio.azcık destek istemiş aslında yazdığı cümlelerin altında bu yatıyor.

Canım bizim laflarımız bu bayana veya kocasına değil bütün kadınların her erkek aldatır lafına konuyu açan arkadasımıza ben cevap yazdım ama orda kocanı bırak demedim açık açık sor dedim sende bu acabalarda sıkışıp kalma dedim evet arkadasımızın kocasının ne yaptıgı meçhul aldatmıyor belkide ama herhan aldatabilir çünkü ortada onun aklını karıştırmaya çalışan başka bir kadın var konuyu açan arkadasımızın yapması gereken bence o onun aklını karıştırmadan ipleri kendi eline alması ve olayı aldatma işine varmadan düzeltmesi bizlerde ona burda kendimizce yol gösteriyoruz veya bunun için çalışıyoruz kimimize göre doğru veya yanlış ama herkes kendi fikrini söylüyor ama aldatma olayı olduktan sonra (buna sadece telefonda olumlu mesajlar atmasında dahil) bence isin geri dönüşümü olmaz Biz olayın ondan sonrasını yazdık buraya ve o kadının yerine kendimizi koyduk yani buradaki mesele buradaki arkadasımız veya kocası değil olayı kendi acımızdan düşünerek sadedece genelleme yapan ve o genellemenin arkasına sığınan arkadaslarımıza cevap verdik olayda bizlerde yanlış anlasilmayalim burda

Senın artıların avrmıs senı secmıs evlenmıs dır dır etme görmemezlıkten gel bır sure bellı etme sen yıne en ıyı ol. sey de mesela gecen bır yere oturmaya gıttık orad bana bekar mısın dedıler falan de yanı senınde hala bırılerının fark edebılecegını hatırlat. zamn zamn erkekler yasak olana ılgı gösterıyorlar ne yazıkkı. sana ters sıddet sozlu ekonomık vs hıssedıyorsan o baska. sen kazanmıssın zaten asla bı erkek öle bı kadınla evlenmıyor .ilk olmanı ıstıyor onun ıcın. ayrıca sen annesın bı kat daha derlısın onun gözunde.

Bir şeyi çok merak ettim, siz eşinizle tanıştığınızda bu kadınla ilişkisi devam ediyor muydu yoksa ayrılmışlar mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…