25 yaşında insan "tecrübeli" oluyor..
45 yaşındakiler eşlerini aldatıyor..
Hmm..
45 yaşında 20 küsur senedir evliyim, 26 yıldır 150 kişinin bir fiil çalıştığı bir yerde çalışıyorum. Hayatımda sizlerden çok daha fazla erkek ve evlilik tipi gördüm ve tanıdım. Öyle erkek arkadaşlarım vardır ki, gözü eşinden başkasını görmez. Öyleleride vardır ki, uçan dişi sineği affetmez.
Öyle romantik biri olmadığım halde ısrarla eşini seven ve sayan bir erkeğin her ne olursa olsun aldatmayacağına inanırım. Eğer aldatılıyorsan bu iki şeyde bir sorun vardır. Yaptığım size vicdansızlık gibi gelse de, bir kadın olarak diğer bir kadının gururunu düşünerek yorum yaptım. Ortalık, affedilen ve affedildiği halde başını önüne eğip utanacağına tekrar tekrar aynı haltı yiyen erkeklerle dolu. Çünkü özellikle biz kadınlar, diğer kadınları suçlayarak, erkektir doğasında bu vardır yapar diyerek, yuvam dağılmasın, çocuklarım babasız kalmasın diyerek bu erkek milletini bu duruma getirdik. Evet biz getirdik.
Şimdi diyorsun ki, gaza gelip ayrılma, eşini bırakma, tamam zaten bizde bırak veya bırakma demedik, herkes kendi fikrini söyledi. Şimdi sana soruyorum, bu durumda olan arkadaşın kendisi olsaydı ve eşi durumu öğrenseydi aynı şeyi yapar mıydı? Yani yuvamdır, çocuğumun anasıdır falan filan der miydi? Emin ol demez hemen boşardı.
Yani benim tecrübelerim der ki, öyle yada böyle aldatılmışsan, bu iş bitmiştir. Ben aldatılırsam veya aldatıldığımı öğrenirsem 1 saniye düşünmem işi bitiririm. Yuvam yıkılmasın diye her türlü fedakarlığı yaparım ama, şiddet ve aldatma olayında 1 saniye bile durmam. Tabiki bu nemi düşüncelerim, açılan bir konuya fikrimi söyledim, illaki böyle yap demedim. Herkes dilediğini yapar, dilediğini yaşar. Bu sadece o kişiyi ilgilendirir.
Canım ya burda gezerken tesadüfen gördüm senin yazdıklarını hepsini okuyamadım bir kactaneye baktim bişey dikkatimi çekti cocuğun yanında yatıyorum demissin sanki yada ben mı yanlış okudum birde bazıları sana kocan olmuyo diye cevap vermiş evet esler bu durumda çok hatalı ama sunuda bir duşunun kizlar erkekler çok salak yaratiklardir en akıllı en zekası bile bir kadının yanında çok salaktir kadinlarda çok akillidir en aptalı bile bir kadının isteyipte yapamadığı hiçbir sey yoktur buna hepimizde dahiliz yeterki isteyelim neyi basaramiyoruzki sadece kadinlar kendi arasında ikiye ayrılır bazıları namuslu bazıları namussuz Allah herkesi o namussuz sınıfına giren kadınlardan korusun canım unutma sende bir kadinsin ve sadece iste kocanı o kadına birakmayacagini iste emin ol başarırsın sadece içindeki şeytanı biraz çıkar ve savaşmaya başla
Canım benim senin en büyük hatan bebeğinin yanında yatmak olmuş bence gece böyleyse gündüzde böyledir gündüzlerinde bebeğine çok zaman ayırıyorsunuz bebeğin kac yasında onuda bilmiyorum ama sen yine istersen bebeği kendi odana al en azından bebeğinizde esinide yalnız bırakmamış olursun bebekler sadece sen ilgilenme esinle beraber oyun oynayacağın ilgileneceğin ortamlar yarat erkekler ilk bebek doğduktan sonra depresyona giriyorlar unutma benim esim ilk bebeğimiz doğduktan sonra sen beni sevmiyorsun demeye başlamıştı bana ilk bebeğimde bende bu hataları yaptım bana muhtaç dedim basına bişey gelir dedim söyle olur yok böyle olur diye diye hiç onu yalnız bırakmadım evet esimi çok ihmal ettim ikinci cocuğumda bu hataları hiç yapmadım yeri geldiginde bırakıyorum anneme kayınvalideme geziyorum esimle zaman geçiriyoruz beraber cocuklar öyle veya böyle büyüyorlar cokta üstlerine düşmemek lazım ilk cocuğumun üstüne o kadar çok dustumki cocuk şimdi pasif bir cocuk oldu kendi basının çaresine bakamıyor tatbiki onlar bizim canlarımız ama onlar icinde kendimizi kaybetmememiz lazım herseyimizi onlara adamamamız lazım 20 sene sonra cocuklarimiz buyudugunde ve biz geriye baktığımızda önemli olan nasıl bir evlilik geçirdiğimiz ve ne derecede mutlu oldugumuzdur önemli olan bebeğine ne kadar iyi bakarsan bak ne kadar ilgilenirsen ilgilen sen mutsuz oldukça onu mutlu edemezsin onun için once sen mutlu olmayı becer sonra zaten gerisi kendiliğinden gelir zaten cocuk olduktan sonra esine ayırman gereken süre genelde geceleri oluyor ve bunuda sen cocuğuna ayırıyorsun bence bunu yapma senin o kadından daha çok kadınlığını kullanma imkanın var bunu iyi değerlendir ama bir sekildede kocana bazı seyleri bildigini hissettir yada açıkça söyle telefonunu bir sekilde boz ve onun telefonundan bir arkadaşına msj çekeceğini söyle veya başka bir bahane bul ve msj bak onun yanında ve ona sor en azından için daha rahat eder ve kocanda senin birşeylerin farkında olduğunu bilerek daha farklı bir yol çizer kadınla en azından sanada onada daha net olur sende acabalarin icinde kaybolup gitmezsin
aldatılan kadınlar neden hep her erkek aldatır cümlesine sığınıyolar? böyle düşününce içleri mi rahatlıyo
aldatılmış olmak gerekmiyor ki böyle düşünmek için. ben aldatılmadım ama şunu da rahatlıkla diyebiliyorum ki evli bir erkek çok para ve çok kadın bulunan bir ortama girme imkanı bulursa eşini ne kadar severse sevsin aldatma ihtimali %95 filandır.
şöyle söyliyim eşiniz bir yeteneğiyle tv.ye çıkıp ünlü olmayı başarırsa veya piyango çıkıp milyarder olursa mutlaka aldatır, bu hepimiz için geçerli, onun, benim, senin için...
adice, ama aldatır.
canım benim ne güzel yorumlamışsın ,kocan suçlu kocan suçlu diyorlar taiki kocamda suç var biliyorum yüz veriyor belki kayıtsız kalmıyor ama çoğu erkek böyle maalesef hoşlarına gidiyor ilgi hepsinin ama bu tarz kadınlar evli erkeklere takıyor ,birde mutlu yuvası var görüyorlar dağıtmak için elerinden geleni yapıyorlar işte ,huzursuzluk çıkarıyorlar ,kocan suçlu asıl diyorlar yani erkekler sanki hiç karılarını aldatmıyor ,karılarına sadık herkes fırsat buldukça yapıyor kimi yakalanıyor kimi yakalanmıyor bu düzen mallaesef erkeklere böyle birşey sunuyor , evli olduğunu bebeği olduğunu bilen bir erkekle gizli kapaklı görüşemeye çalşışan ,terbiyesiz baştan çıkarıcı msjlar atan kadınlar oldukça erkekler aldatır bu çok normal ,evde bir düzen var bir ailesi var adamın kadın suçlu değil tek suçlu erkek hatta ben beni sevmeyen bir adamla yaşamaya çalışıyorum sanki zorla evlendik adamla aldatıyorsa seni istemiyordur bu bebeği ben kendim yaptım sanki ,bunalım anında seni almış evlenmiş diyorlar ben anlamıyorum cidden iyiki varsın canım desteğin için sonsuz teşekkür,öpüldün.
kadınlar aldatıldıklarında terketmemelerinin bahanesi olarakta kullanıyolar bunu her erkek aldatır bunu boşasım başkası farklı mı olcak vs diye, aldatırse boşarsın hayatına 10 erkek girse 10'u da aldatsa boşarsın benim kafa biraz düz mantık çalışır
10 kocadan 10 çocuk varsa ne olucak? :))
Çocuk esirgemeyemi vereceksin....
10 kocadan 10 çocuk varsa ne olucak? :))
Çocuk esirgemeyemi vereceksin....
Kadinlar güçlü varliklardir zaten kadinda 10 kocayı boşayacak güç ve cesaret varsa o 10 cocuğa bakmak icinde kendine güveni vardır kadinlar sadece rahat olanı seciyor ben oturayım kocam bana baksın boşanirsam nasıl yaparım diyorlar bunu diyen kadinda her zaman aldatilmaya mahkumdur evimize gelen temizlikci kadınlara baktığında cogunun kocaları çalışmıyor ve bir sürü cocuk eve para götürmek için çalışıyor gidip baskasının evini temizliyor ama yinede cocuklarına bakıyor belki iyi belki kötü iste o kadın güçlü kadın ne bizim o kadidan farkımız var nede o kadının cocuklarının bizim cocuklarımızdan farkı var bende aldatılın bir kadın olarak bol para icinde oturacağımda gururlu bir kadın olarak gerekirse sıkıntı çekmeyi tercih edenlerdenim
konu arkadaşımızın durumu.çok farklı yerlere gitmiş.kadındı erkekti vss.erkek yaparda kadın yapamazmı.ortada bariz bir aldatmada yok kanaatimce.bu durum içinde ev bırakılıp gidilmez.hem bu kişiye göre değişir.sindirebiliyorsan kalırsın sindiremiyorsan gidersin.arkadaş kalma taraftarı şimdi yazdıklarınızdan ortaya çıkan boşa illa demek oluyor.ilerdede çocuğa der artık aldatma ihtimaline karşı babanı boşadım die.adam her gece o kadınla değil.ayrı ev tutmamış.ne bilim seni değil onu seviom dememiş.nie gurursuzlukla suçlanıyor anlamıyorum.konu başlığıda YUVAM DAĞILIYOR ÇOK ÜZÜLÜYORUM.yani beni kocam aldatıo nasıl boşanmalıyım erkeklerin yüzde kaçı bilmem ne kadar aldatır.vss değilki.kadın kocasını sevio bırakmak istemio.azcık destek istemiş aslında yazdığı cümlelerin altında bu yatıyor.
kızlar 3 yıllık evliliğim var birde bebeğim oldu ,eşim bebek olduktan sonra sanki bana daha soğuk davranıyordu bende birşeylerden şüphelendim aldım telefonunu karıştırken eski sevgilisiyle msjlaşmalrını gördüm bu kadınlada 4 yıllık bir birlikteliği vardı benden önce ondan ayrılıp benle evlenmişti onuda çok sevdiğini düşünüyorum belki hala seviyor,ilk zamanlarda çok güzeldi ilişkimiz kısa bir sürede evlendik zaten ama şimdi sanki mesafali davranıyor,soruyorum memnun olmadığın birşey mi var diyorum yok falan diyor geçiştiriyor ben çok mutsuzum eşimi mutlu edemiyorum gibime geliyor,geçende msjları gördüm kadın arıyor bunu bırakmıyor eşimde onla konuşuyor görüşüyor belkide her zaman bu kadının gölgesi var ilişkimizde kadın daha öncede birileriyle birlikte olmuş ve şu an bekar hala eşimi benden almaya çalşıyor küçük bir bebeğim var,annem babam yaşlı insanlar boşanırsam mahvolurlar ne yapıcağım bilmiyorum kadınlar neden böyle yapıyor?adam evlenmiş gitmiş hala peşinde kafasını karıştırıyor kocamın,bakımlı güzel bir kadınım eşim beğenmez diye hamileliğimde bile çok dikkat ettim hiçbirşey yemedim kilo almamak için sürekli kuafördeyim saçım başım tırnağım yani dışarda görünce herkes bakar kendimi methetmek için söylemiyorum ama güvenim çok azaldı onu tercih ediyor kadın benden yaşça büyük yuvamı dağıtacak bu kadın çok kötüyüm ,depresyona girdim ,sürekli ağlıyorum ne yapıcağım?
canım evet suçlu işte bende onu yediremiyorum gizli kapaklı işler çeviriyor peşimden şimdi desem kıvrıcak biliyorum arkadaşım diyecek falan ama off çok zor durumlar ,zavallı bebeğim hiçbirşeyden habersiz gülüyor babasını görünce ,artık tanımaya başladı sesinden falan onun için çok üzülüyorum o olmasa o kadına bırakıp giderdim bu adamı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?