• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzsüz Kaynım

Browni_intense

Mom to be ❤❣
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2017
1.315
6.017
108
Öncelikle merhaba, önce hangisinden başlasam bilemedim. Eltimle kaynım araları hep bozuktur. Tabi bu beni ilgilendirmez ama artık bize kadar gelmeye başladı bu huzursuz ev düzenleri. Kaynım biraz değişik biri gözü sürekli dışardadır.
Geçenlerde bizden motoru istedi işim var diye. Eşimde verdi ama eşime motorun arkasındaki kutuyu niye taktın diye söyleniyor. Eşimde sanane diyince biraz tartıştılar çünkü sökecem diye tutturdu. Sökmemesi karşılığında verdi. O sırada küçük kaynımın arabası yapılıyor bu da oraya gitti. Arabayı ona emanet etmişti. Öğlen eve bir geldi kutu sökülmüş tabi sinirlendik. Tamam taktıracağım falan diyor. Nereye koydun dediğimizde arabanın içene koymuş. Yemek yiyip gitti. Akşama doğru geldi taktırmış. Sonra baktık ki kutuyu yanlış söktürüp kırmış.
Bir de iş yerinden sürekli rapor alıyor beni ilgilendirmez tabi. Bugün için bize gelip biraz uyuyup işe gideceğini söyledi. Sonra öğlene doğru eşimi arayıp bir evde kimin olduğunu sordu. O da benim olduğunu söyledi. Asıl sinir bozan kısım burda başladı. Israrla bize bir yere gidin ben evde rahat edemem diyip duruyor. Eşimde bu sıcakta bir yere gidemeyiz odaya gider yatarsın diyor. Meğer derdi başkaymış eşimi yola kadar çağırdı. Yanında kız varmış rahat hareket etmek için evi boşaltmaya çalışıyor. Kavga edip gelmişler. Bu adam iyice zıvanadan çıktı kafayı yiyeceğim ya.
Eşi kadını biliyor göz yumuyor ama bir şey olsa eve niye aldınız diye bize sataşır öyle biri

Aaaaa.. Kayınla küser, dilini ayağını keserdim evimden kendimden. Kayınbabanız sağ mı? Sonra da, durumu ona havale ederdim. Oğluna sahip çık benim evime kadın getirmeye kalkıyor, ben müdahale edersem sülalede yüze bakacak surat bırakmam diye de eklerdim. Ne iğrenç bir insanmış ya.. Asla kabul edemem böyle bi insanı.

Aaaaa.. Kayınla küser, dilini ayağını keserdim evimden kendimden. Kayınbabanız sağ mı? Sonra da, durumu ona havale ederdim. Oğluna sahip çık benim evime kadın getirmeye kalkıyor, ben müdahale edersem sülalede yüze bakacak surat bırakmam diye de eklerdim. Ne iğrenç bir insanmış ya.. Asla kabul edemem böyle bi insanı.
Kayınbaba biliyor yediği haltları hatta akrabalırı falan da biliyor sürekli kavga gürültü oluyor ama başa gelemiyorlar

Pesss!! Esiniz bisey demihor mu bu duruma? Kolundan tuttugu gibi disari atmasi gerekiyor bence!!!

Yüzsüz az kalmış bence. Bu ahlak yoksunu kişi ile iletişimi en aza indirmelisiniz.
Zaten görüşmüyoruz fazla birde bana yenge demez mi tüylerim diken diken oluyor
Eşine rahatsız olduğunu söyle, ne sanıyo sizin evi bu? Ben olsam eşimi geçtim kendim cırlardım terbiyesizlik yaptığı
O da kavga etti zaten bir daha böyle şeyler için kapıma gelme dedi

Açık bıraktığınız bir kapı var demekki...
Aksine sürekli tersliyor biz varken kendi işe gideceği zaman gelir yatardı ama böyle bir şeyi ilk defa yaptı
Lutfen bir daha gorusmehin kendine,esine saygisi yok bu adamin. Agzima koyu kotu cumleler geliyor ama... Kral torunumu bu kimse bisey yapamiyor? Evlatliktan red yermesi lazim😡
Yüzünü değil sesini duymak istemiyorum artık midem bulanıyor

Back
X