• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzsüz Kaynım

Öncelikle merhaba, önce hangisinden başlasam bilemedim. Eltimle kaynım araları hep bozuktur. Tabi bu beni ilgilendirmez ama artık bize kadar gelmeye başladı bu huzursuz ev düzenleri. Kaynım biraz değişik biri gözü sürekli dışardadır.
Geçenlerde bizden motoru istedi işim var diye. Eşimde verdi ama eşime motorun arkasındaki kutuyu niye taktın diye söyleniyor. Eşimde sanane diyince biraz tartıştılar çünkü sökecem diye tutturdu. Sökmemesi karşılığında verdi. O sırada küçük kaynımın arabası yapılıyor bu da oraya gitti. Arabayı ona emanet etmişti. Öğlen eve bir geldi kutu sökülmüş tabi sinirlendik. Tamam taktıracağım falan diyor. Nereye koydun dediğimizde arabanın içene koymuş. Yemek yiyip gitti. Akşama doğru geldi taktırmış. Sonra baktık ki kutuyu yanlış söktürüp kırmış.
Bir de iş yerinden sürekli rapor alıyor beni ilgilendirmez tabi. Bugün için bize gelip biraz uyuyup işe gideceğini söyledi. Sonra öğlene doğru eşimi arayıp bir evde kimin olduğunu sordu. O da benim olduğunu söyledi. Asıl sinir bozan kısım burda başladı. Israrla bize bir yere gidin ben evde rahat edemem diyip duruyor. Eşimde bu sıcakta bir yere gidemeyiz odaya gider yatarsın diyor. Meğer derdi başkaymış eşimi yola kadar çağırdı. Yanında kız varmış rahat hareket etmek için evi boşaltmaya çalışıyor. Kavga edip gelmişler. Bu adam iyice zıvanadan çıktı kafayı yiyeceğim ya.
Eşi kadını biliyor göz yumuyor ama bir şey olsa eve niye aldınız diye bize sataşır öyle biri
Evli erkekle kırıştıran elin ne idiğü belirsiz kadınıyla evde karısı varken dışarda sürten adamo asla evime sokmam. Ne yüzsüzlük ya bi yere gidin. Gitsin dolu otel var ne halt yiyecekse orda yesin. Iyy koltuğumdan kanepemden tiksinirim

Rezalet kepazelik ve bu adamın yaptığının bir ismi var sinkaflı olduğu için yazıp ceza alamam.
Demek ki siz ve eşiniz bu adama gerekli mesafeyi koyamıyorsunuz.

Oha oha çüş yani artık ağzıma geleni söyler alaleme rezil ederim böylelerini ne kocamla ne benle muhattap olamaz kalın bi çizgi ciz haddini bilsin bi daha degil evine gelmek telefonla bile arayamasin şeref siz

Öncelikle merhaba, önce hangisinden başlasam bilemedim. Eltimle kaynım araları hep bozuktur. Tabi bu beni ilgilendirmez ama artık bize kadar gelmeye başladı bu huzursuz ev düzenleri. Kaynım biraz değişik biri gözü sürekli dışardadır.
Geçenlerde bizden motoru istedi işim var diye. Eşimde verdi ama eşime motorun arkasındaki kutuyu niye taktın diye söyleniyor. Eşimde sanane diyince biraz tartıştılar çünkü sökecem diye tutturdu. Sökmemesi karşılığında verdi. O sırada küçük kaynımın arabası yapılıyor bu da oraya gitti. Arabayı ona emanet etmişti. Öğlen eve bir geldi kutu sökülmüş tabi sinirlendik. Tamam taktıracağım falan diyor. Nereye koydun dediğimizde arabanın içene koymuş. Yemek yiyip gitti. Akşama doğru geldi taktırmış. Sonra baktık ki kutuyu yanlış söktürüp kırmış.
Bir de iş yerinden sürekli rapor alıyor beni ilgilendirmez tabi. Bugün için bize gelip biraz uyuyup işe gideceğini söyledi. Sonra öğlene doğru eşimi arayıp bir evde kimin olduğunu sordu. O da benim olduğunu söyledi. Asıl sinir bozan kısım burda başladı. Israrla bize bir yere gidin ben evde rahat edemem diyip duruyor. Eşimde bu sıcakta bir yere gidemeyiz odaya gider yatarsın diyor. Meğer derdi başkaymış eşimi yola kadar çağırdı. Yanında kız varmış rahat hareket etmek için evi boşaltmaya çalışıyor. Kavga edip gelmişler. Bu adam iyice zıvanadan çıktı kafayı yiyeceğim ya.
Eşi kadını biliyor göz yumuyor ama bir şey olsa eve niye aldınız diye bize sataşır öyle biri
Burada daha ne konular okuyacağım acaba ya...Dün abisinin ve yengesinin evine gelin gelen görümce bugün de abisinin ve yengesinin evini günlük eve çevirmeye çalışan kayın..Allah yardımcınız olsun sinir hastası olmamak elde değil.

Browni_intense Browni_intense kusura bakma özür dilerim ama manyak bir türlü değil ki diyeceğim artık, oha !

Evli barklı kazık kadar herif , kardeşinin evine kız atıyor ve siz gidin dolaşın falan diyor , Loooooolll !

Olamaz böyle bir şey , ben senin yerinde olsam tüm düzenini bozmakla bile tehtit eder, ayağını keserdim evimden .

Kayniniz normal degil. Elin evli adami sevgilisiyle rahat rahat fingirdessin diye ben evimden gideyim. Yuzsuz birde acik acik evden gidin demis. Nasil bir terbiyesizliktir bu 🤮 Daha once sizin evinizi kullanmis gibi. Beni kimse ne evimden biryere gonderebilir, nede benden izinsiz girebilir. Kayninizds evinizn anahtari varmi?
Anahtar yok onda şimdi iyiki yokmuş diyorum.
Yok artık daha neler:oha:
Adamdaki rezilliğe bak, böylelerinden uzak durun, size zararı bile dokunabilir. Sizin evinizi ne zannetmiş acaba? Kaynım bile olsa bu adamı evime sokmam ben. Kayınpederiniz kayınvalideniz hiç mi bir şey söylemiyorlar?
Onlar ağızlarına gelen her şeyi söylüyorlar ama nafile gün geçtikçe kötüye gidiyor.
Yok daha neler. Bu nasıl bir yüzsüzlüktür. Orası aile evi. Kendi rezilliği yetmiyor size de bulaştırmaya çalışıyor.
Eşiniz tavrını çok net koysun. O evde karısı ve çocukları yaşıyor. Ne idüğü belirsiz insanlar gelip eşyalarınızın üzerinde yuvarlanacak. Ayrıca uyumak için bile olsa niye sizin ev. Kendi evi barkı yok mu?
Kendi evi köyde kayınvalidemgilin orda biz merkezde oturuyoruz. Onlar orada ev aldı bizde kirada oturdukları eve geçtik.

Evli erkekle kırıştıran elin ne idiğü belirsiz kadınıyla evde karısı varken dışarda sürten adamo asla evime sokmam. Ne yüzsüzlük ya bi yere gidin. Gitsin dolu otel var ne halt yiyecekse orda yesin. Iyy koltuğumdan kanepemden tiksinirim
Aklıma geldikçe midem bulanıyor ya cebinde parası yok hala kız peşinde
Rezalet kepazelik ve bu adamın yaptığının bir ismi var sinkaflı olduğu için yazıp ceza alamam.
Demek ki siz ve eşiniz bu adama gerekli mesafeyi koyamıyorsunuz.
Koyuyoruz aslında ağzımıza geleni söylüyoruz utanma arlanma kalmadığından hala yanaşmaya çalışıyor
Oha oha çüş yani artık ağzıma geleni söyler alaleme rezil ederim böylelerini ne kocamla ne benle muhattap olamaz kalın bi çizgi ciz haddini bilsin bi daha degil evine gelmek telefonla bile arayamasin şeref siz
O kadar rezilmiş ki foyaları yeni ortaya çıkıyor önceden sadece ailesine yansıtırdı şimdi bütün akrabalarını gözü önünde onları salak yerine koyduğunu sanıyor
Burada daha ne konular okuyacağım acaba ya...Dün abisinin ve yengesinin evine gelin gelen görümce bugün de abisinin ve yengesinin evini günlük eve çevirmeye çalışan kayın..Allah yardımcınız olsun sinir hastası olmamak elde değil.
amin bende o konuları okuyup nasıl yaparlar derken benim başıma geldi ya

Biraz sert çıkmak lazım, ahlaksız herif

Ben o kayni defterden silerdim. Eşinize sizin evinizde pezevenklik yaptirmaya çalışmış. Hatta yetmez evime bile bundan sonra almazdım haysiyetsize bak

Aklıma geldikçe midem bulanıyor ya cebinde parası yok hala kız peşinde
Koyuyoruz aslında ağzımıza geleni söylüyoruz utanma arlanma kalmadığından hala yanaşmaya çalışıyor
O kadar rezilmiş ki foyaları yeni ortaya çıkıyor önceden sadece ailesine yansıtırdı şimdi bütün akrabalarını gözü önünde onları salak yerine koyduğunu sanıyor
amin bende o konuları okuyup nasıl yaparlar derken benim başıma geldi ya
Valla ben çok samimi söylüyorum, ortalığı ayağa kaldırırım.
Tüm sülalesini başına toplar rezil ederim.
Evinizi resmen garsoniyer olarak kullanmak istiyor.
Eşinizde çok büyük hata var. Evinize uyamaya neden geliyor. Gitsin evinde uyusun.
Böyle böyle işte görüldüğü zıvanadan çıkıyorlar.

Pes doğrusu, ne biçim insan. Eşiniz gerekli tepkiyi göstermeli göstermiyorsa kaynınızın bu yaptıklarından çok eşinizin tepkisizliğine yanın.

Pes doğrusu, ne biçim insan. Eşiniz gerekli tepkiyi göstermeli göstermiyorsa kaynınızın bu yaptıklarından çok eşinizin tepkisizliğine yanın.
Bir daha teklif etti eşimde kavga edip kovdu artık istemez sanırım kayınvalideme de söyledik eve tek çağırıp baya kızmışlar. Şimdilik çözüldü gibi

Ay yok artık senin aile evin onun randevu evi.mi terbiyesiz

Aaaaa.. Kayınla küser, dilini ayağını keserdim evimden kendimden. Kayınbabanız sağ mı? Sonra da, durumu ona havale ederdim. Oğluna sahip çık benim evime kadın getirmeye kalkıyor, ben müdahale edersem sülalede yüze bakacak surat bırakmam diye de eklerdim. Ne iğrenç bir insanmış ya.. Asla kabul edemem böyle bi insanı.
+1 katılıyorum. Ve neden size geliyor yiyor içiyor uyuyor onu anlamış değilim ?

Back
X