• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzsüz Kaynım

Eşinizle konuşun bir daha görüşmeyin bu ahlaksızla. İzin verseniz evinizi k...neye çevirecek. Neyse ki evde olduğunuz bir anda yaşanmış bu olay
Konuştum o da çok sinirlendi dedim evimde böyle ahlaksızlıklar istemiyorum bir daha teklif bile etmesin diye o da öyle bir şeye müsade etmem dedi
Bence yine de kayinaileye bir cırlayın, ne halt ederse etsin bizim evi ve bizi karıştırmasın diye en azından...
söyleyeceğim artık iyice ileri gitti

Öncelikle merhaba, önce hangisinden başlasam bilemedim. Eltimle kaynım araları hep bozuktur. Tabi bu beni ilgilendirmez ama artık bize kadar gelmeye başladı bu huzursuz ev düzenleri. Kaynım biraz değişik biri gözü sürekli dışardadır.
Geçenlerde bizden motoru istedi işim var diye. Eşimde verdi ama eşime motorun arkasındaki kutuyu niye taktın diye söyleniyor. Eşimde sanane diyince biraz tartıştılar çünkü sökecem diye tutturdu. Sökmemesi karşılığında verdi. O sırada küçük kaynımın arabası yapılıyor bu da oraya gitti. Arabayı ona emanet etmişti. Öğlen eve bir geldi kutu sökülmüş tabi sinirlendik. Tamam taktıracağım falan diyor. Nereye koydun dediğimizde arabanın içene koymuş. Yemek yiyip gitti. Akşama doğru geldi taktırmış. Sonra baktık ki kutuyu yanlış söktürüp kırmış.
Bir de iş yerinden sürekli rapor alıyor beni ilgilendirmez tabi. Bugün için bize gelip biraz uyuyup işe gideceğini söyledi. Sonra öğlene doğru eşimi arayıp bir evde kimin olduğunu sordu. O da benim olduğunu söyledi. Asıl sinir bozan kısım burda başladı. Israrla bize bir yere gidin ben evde rahat edemem diyip duruyor. Eşimde bu sıcakta bir yere gidemeyiz odaya gider yatarsın diyor. Meğer derdi başkaymış eşimi yola kadar çağırdı. Yanında kız varmış rahat hareket etmek için evi boşaltmaya çalışıyor. Kavga edip gelmişler. Bu adam iyice zıvanadan çıktı kafayı yiyeceğim ya.
Eşi kadını biliyor göz yumuyor ama bir şey olsa eve niye aldınız diye bize sataşır öyle biri
Elti bunları bilip göz mü yumuyor :eek:

Kaynın arsız küsseniz bile konuşur o kadar yüzsüz taa ben burdan anladım kesinlikle emanet araç motor vermeyiniz ve de en önemlisi kesinlikle evinize almayın tek olsa bile size bile yan gözle bakabilir vede çocuğunuz varsa erkek kız farketmez kesinlikle yalnız bırakmayın taciz bile edebilir.

Öncelikle merhaba, önce hangisinden başlasam bilemedim. Eltimle kaynım araları hep bozuktur. Tabi bu beni ilgilendirmez ama artık bize kadar gelmeye başladı bu huzursuz ev düzenleri. Kaynım biraz değişik biri gözü sürekli dışardadır.
Geçenlerde bizden motoru istedi işim var diye. Eşimde verdi ama eşime motorun arkasındaki kutuyu niye taktın diye söyleniyor. Eşimde sanane diyince biraz tartıştılar çünkü sökecem diye tutturdu. Sökmemesi karşılığında verdi. O sırada küçük kaynımın arabası yapılıyor bu da oraya gitti. Arabayı ona emanet etmişti. Öğlen eve bir geldi kutu sökülmüş tabi sinirlendik. Tamam taktıracağım falan diyor. Nereye koydun dediğimizde arabanın içene koymuş. Yemek yiyip gitti. Akşama doğru geldi taktırmış. Sonra baktık ki kutuyu yanlış söktürüp kırmış.
Bir de iş yerinden sürekli rapor alıyor beni ilgilendirmez tabi. Bugün için bize gelip biraz uyuyup işe gideceğini söyledi. Sonra öğlene doğru eşimi arayıp bir evde kimin olduğunu sordu. O da benim olduğunu söyledi. Asıl sinir bozan kısım burda başladı. Israrla bize bir yere gidin ben evde rahat edemem diyip duruyor. Eşimde bu sıcakta bir yere gidemeyiz odaya gider yatarsın diyor. Meğer derdi başkaymış eşimi yola kadar çağırdı. Yanında kız varmış rahat hareket etmek için evi boşaltmaya çalışıyor. Kavga edip gelmişler. Bu adam iyice zıvanadan çıktı kafayı yiyeceğim ya.
Eşi kadını biliyor göz yumuyor ama bir şey olsa eve niye aldınız diye bize sataşır öyle biri
:oha: bence Bu işi eşinizle net bir şekilde konuşup onun halletmesi gerektiğini aksi taktirde bizzat kendinizin çirkinleşip olaya el koyacağını söyleyin.. Annesine söylesin eşiniz utanmaz ama en azından sizi rahatsız bıraksın.. Yani ben olsam eşimi mecbur bırakırdım bu işi çözmesi için artık ne yapacaksa yapsın kendi bilir kendi kardeşi sonuçta.. Baktım olmuyor açık açık kaynıma haddini bildirirdim bir daha da benim kapıma gelme derdim..

😳esiniz agzini burnunu dagitsin belkj akli basina gelir nedemek eve bir bayan getirmek madem cok istiyor terbiyesiz otele gotursunn ..bu ne aile evine ustelik abisinin evine birini getirmek istiyor birde evde olmayin diyor tovbe yaa..
kesinlikle hazmedilecek bir olay degilll mutlaka mesafe koyup gorusmeyin resmen dislayinn ..ailesinede durumu anlatin..rezilligini herkesle paylasin..olay sizden ciksin..

Ay bu ne biçim insan, sen haysiyetsiz olabilirsin ama bizim ev pis işlere alet olacak ev değil cehennemin dibine git derdim herhalde kendimi tutamazdım

Artık yorum bile yapasim gelmiyor ya

Yuh ya nasıl biri bu? Asla almayın evinize bakın işin sonunda o yüzsüz sıyrılır da suç size kalır. Hatta ahlaksızlıkla bile suçlanırsınız eve aldığınız için. Evinize almayın görüşmeyin siz de eşiniz de. Bir noktada vazgeçecektir size bulaşmaktan. Evlerden ırak böylesi ya

Elti bunları bilip göz mü yumuyor :eek:
hatta daha da acayibi biz köyde falan gezerken eşim sarılır elimi tutar kaynanamgilin kiracısına bizi kınarmış ben ailemde görmedim böyle terbiyesiz şeyler diye onla da arama mesafe koydum

Kaynın arsız küsseniz bile konuşur o kadar yüzsüz taa ben burdan anladım kesinlikle emanet araç motor vermeyiniz ve de en önemlisi kesinlikle evinize almayın tek olsa bile size bile yan gözle bakabilir vede çocuğunuz varsa erkek kız farketmez kesinlikle yalnız bırakmayın taciz bile edebilir.
Evet aynen öyle bir tip henüz çocuğum yok ama ona çocuğumu bırak tokası bile emanet edemem
Kerhane mi sizin ev ,esine deseydin,ben bu kadarini kaldiramam ,benim kucuk kaynim sozlu kizi alip bize gelip ayni odada yatmaz
Dedim zaten hem yüzyüze hemde telefonda tersleyip kızdı ama hiç oralı olmuyor nasıl bir şey anlamadım

ilginç konulara artik şaşırmıcam diyorum ama her yeni konuyu okuduğumda hayretler icinde kalıyorum ya. Kaynın iğrenç birisi. Eltinde masallah ne mide varmış bile bile tamam diyor. Görusmeyin olsun bitsin neden bunlarla uğraşıp duruyorsunuz ki. Hayır demeyi öğrenmeniz lazim

Son düzenleme:
Bazen bir konuyu okuyorum. Olayın sebebini, cevabını az çok tahmin edebiliyorum yazıyorum ama siliyorum diyorum ki yazsam da boş. Veya nutkum tutuluyor yazacak bir şey bulamıyorum. Tabi bu konudan bağımsız.

Ondan güldüm benim de başıma geliyor.:KK48:

Bazen bir konuyu okuyorum. Olayın sebebini, cevabını az çok tahmin edebiliyorum yazıyorum ama siliyorum diyorum ki yazsam da boş. Veya nutkum tutuluyor yazacak bir şey bulamıyorum. Tabi bu konudan bağımsız.

Ondan güldüm benim de başıma geliyor.:KK48:
🤣🤣🤣🤣Ama artık burama kadar geldi cidden

E yuh ama artık bi rezalet çıkarın bence bu kadar da olmaz ki. Kaynım evi boşaltın kız getiricem diycek öyle mi? Cümle aleme rezil rüsva ederim, herkes biliyor olsa dahi. Asla taviz vermeyin ve eşinize de evinize gelmesini istemediğinizi söyleyin.

Back
X