• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzsüz Kaynım

😳esiniz agzini burnunu dagitsin belkj akli basina gelir nedemek eve bir bayan getirmek madem cok istiyor terbiyesiz otele gotursunn ..bu ne aile evine ustelik abisinin evine birini getirmek istiyor birde evde olmayin diyor tovbe yaa..
kesinlikle hazmedilecek bir olay degilll mutlaka mesafe koyup gorusmeyin resmen dislayinn ..ailesinede durumu anlatin..rezilligini herkesle paylasin..olay sizden ciksin..
öyle bir şey istiyor canı aslında da benim adam dövmez sadece dışlar tersler bağırdı falan zaten mesafeliyiz fazla konuşmuyoruz
Ay bu ne biçim insan, sen haysiyetsiz olabilirsin ama bizim ev pis işlere alet olacak ev değil cehennemin dibine git derdim herhalde kendimi tutamazdım
öyle dedik arlanmaz adam
Ben şeyi anlamadım niye gelip sizde yatıyor evi yok mu?

Yani böyle kadın getirme gibi bir olay olmasa da gelip siz evdeyken sizde uyuması saçma.
evi kaynanamgilin köyünde biz merkezde oturuyoruz arada yol parası çok gitmesin diye bir iki defa geldi

O herifi arar ne tek ne eşinle ne ananla babanla evime adım atamazsın derdim. Net.
Eşinizde MaşaAllah ne geniş. Adamın fıtratı bozuk belli ne demeye eve alıyor
önceden böyle bir şey demedi gelir bir kaç saat durur işine giderdi
Yuh ya nasıl biri bu? Asla almayın evinize bakın işin sonunda o yüzsüz sıyrılır da suç size kalır. Hatta ahlaksızlıkla bile suçlanırsınız eve aldığınız için. Evinize almayın görüşmeyin siz de eşiniz de. Bir noktada vazgeçecektir size bulaşmaktan. Evlerden ırak böylesi ya
Evet zaten onda

ilginç konulara artik şaşırmıcam diyorum ama her yeni konuyu okuduğumda hayretler icinde kalıyorum ya. Kaynın iğrenç birisi. Eltinde masallah ne mide varmış bile bile tamam diyor. Görusmeyin olsun bitsin neden bunlarla uğraşıp duruyorsunuz ki. Hayır demeyi öğrenmeniz lazim
Diyoruz bağırıp çağırıyoruz hem annesi hem babası dedikleri lafları duysanız şehri terkedersiniz ama buna işlemiyor artık
E yuh ama artık bi rezalet çıkarın bence bu kadar da olmaz ki. Kaynım evi boşaltın kız getiricem diycek öyle mi? Cümle aleme rezil rüsva ederim, herkes biliyor olsa dahi. Asla taviz vermeyin ve eşinize de evinize gelmesini istemediğinizi söyleyin.
Ne rezaletler çıktı ama yüzü bile kızarmıyor ve özellikleri artarak çoğalıyor

Paragraf motor kutusuyla başladı eve kız atmayla sonlandı :KK57:

seviyesiz insanlardan olabildiğince uzak durun sonra kendinizi birtakım tatsız olayların ortasında bulmayın.

Paragraf motor kutusuyla başladı eve kız atmayla sonlandı :KK57:

seviyesiz insanlardan olabildiğince uzak durun sonra kendinizi birtakım tatsız olayların ortasında bulmayın.
Olabildiğince uzak tuttuğumuz halde yine de sıçrıyor küçük kaynımla uğraşmayı bıraktı bize başladı ama bizde umduğu yüzü bulamaz ama sinirimi bozuyor böyle hareketleri

Bu pis yüzünden hastalık filan kapmayın dikkat edin. Ben olsam sokmam evime.Banyonuzu,yataklarınızı kullanıyor sonuçta Yada geldi çıkarım karısını ararım. Bassın.

Bu pis yüzünden hastalık filan kapmayın dikkat edin. Ben olsam sokmam evime.Banyonuzu,yataklarınızı kullanıyor sonuçta Yada geldi çıkarım karısını ararım. Bassın.
Bundan sonra evime biraz zor girer gitsin başka yerde yapsın iğreçliklerini. Bassa bile iki gün sonra ballı güllü olur onlar ki olan hep bize oluyor suç bize kalıyor

Böyle bir adamı senin yanına getiren kocan suçlu. Bin tane saçma sapan olay gördük tvlerde, söylemesi bile zor ama söylemezsem olmaz, böyle uçkur düşkünü kişi senin huzurunu kaçırsa, bunun sorumluluğunu kim çekebilir? Muhtemelen senin başını yakar. Asla eve almayın. Asla.

Böyle bir adamı senin yanına getiren kocan suçlu. Bin tane saçma sapan olay gördük tvlerde, söylemesi bile zor ama söylemezsem olmaz, böyle uçkur düşkünü kişi senin huzurunu kaçırsa, bunun sorumluluğunu kim çekebilir? Muhtemelen senin başını yakar. Asla eve almayın. Asla.
Eve almıyoruz artık dışarda biraz uzak yol üstünde görüştü kabul etmeyince de gitti ben görmedim bugün

Artık kimseyi takmıyor acayip bir şey oldu eskiden böyle değildi son bir kaç aydır herkesin gözüne soka soka yapıyor rezilliğini
Siz evinizi karıştırmayın ozel araclarnizda sonnda esinizle siz tartisacajsiniz onn gerginligi sana sennki ona yansiyacak.ne isterse yapsın ama sizden uzakda

demek istiyorum ki size de göz koyar böylesi, iftira bile atar. Aklı düzgün çalışmıyor belli. kusura bakmayın.
Zaten normal biri olsa bu şekilde yapmaz doğru diyorsunuz
Siz evinizi karıştırmayın ozel araclarnizda sonnda esinizle siz tartisacajsiniz onn gerginligi sana sennki ona yansiyacak.ne isterse yapsın ama sizden uzakda
Yok artık adım dahi atamaz aracımızı da verdirmem artık

Kayniniz normal degil. Elin evli adami sevgilisiyle rahat rahat fingirdessin diye ben evimden gideyim. Yuzsuz birde acik acik evden gidin demis. Nasil bir terbiyesizliktir bu 🤮 Daha once sizin evinizi kullanmis gibi. Beni kimse ne evimden biryere gonderebilir, nede benden izinsiz girebilir. Kayninizds evinizn anahtari varmi?

Yok artık daha neler:oha:
Adamdaki rezilliğe bak, böylelerinden uzak durun, size zararı bile dokunabilir. Sizin evinizi ne zannetmiş acaba? Kaynım bile olsa bu adamı evime sokmam ben. Kayınpederiniz kayınvalideniz hiç mi bir şey söylemiyorlar?

Yok daha neler. Bu nasıl bir yüzsüzlüktür. Orası aile evi. Kendi rezilliği yetmiyor size de bulaştırmaya çalışıyor.
Eşiniz tavrını çok net koysun. O evde karısı ve çocukları yaşıyor. Ne idüğü belirsiz insanlar gelip eşyalarınızın üzerinde yuvarlanacak. Ayrıca uyumak için bile olsa niye sizin ev. Kendi evi barkı yok mu?

Back
X