- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
- Konu Sahibi Browni_intense
öyle bir şey istiyor canı aslında da benim adam dövmez sadece dışlar tersler bağırdı falan zaten mesafeliyiz fazla konuşmuyoruzesiniz agzini burnunu dagitsin belkj akli basina gelir nedemek eve bir bayan getirmek madem cok istiyor terbiyesiz otele gotursunn ..bu ne aile evine ustelik abisinin evine birini getirmek istiyor birde evde olmayin diyor tovbe yaa..
kesinlikle hazmedilecek bir olay degilll mutlaka mesafe koyup gorusmeyin resmen dislayinn ..ailesinede durumu anlatin..rezilligini herkesle paylasin..olay sizden ciksin..
öyle dedik arlanmaz adamAy bu ne biçim insan, sen haysiyetsiz olabilirsin ama bizim ev pis işlere alet olacak ev değil cehennemin dibine git derdim herhalde kendimi tutamazdım
evi kaynanamgilin köyünde biz merkezde oturuyoruz arada yol parası çok gitmesin diye bir iki defa geldiBen şeyi anlamadım niye gelip sizde yatıyor evi yok mu?
Yani böyle kadın getirme gibi bir olay olmasa da gelip siz evdeyken sizde uyuması saçma.
önceden böyle bir şey demedi gelir bir kaç saat durur işine giderdiO herifi arar ne tek ne eşinle ne ananla babanla evime adım atamazsın derdim. Net.
Eşinizde MaşaAllah ne geniş. Adamın fıtratı bozuk belli ne demeye eve alıyor
Evet zaten ondaYuh ya nasıl biri bu? Asla almayın evinize bakın işin sonunda o yüzsüz sıyrılır da suç size kalır. Hatta ahlaksızlıkla bile suçlanırsınız eve aldığınız için. Evinize almayın görüşmeyin siz de eşiniz de. Bir noktada vazgeçecektir size bulaşmaktan. Evlerden ırak böylesi ya