• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzsüz Kaynım

Mesafeli olun açık açık evime gelmeyin de. Eşinde bu durumdan rahatsız anladığım kadarıyla kardeşiyle baş edemiyor mu 🤷‍♀️

Bu insanin suratına küfür etmemeyi nasil basariyorsunuz? Tam boyle tekme tokat dalmalik, agzini burnunu kirmalik bir tip geldi gozumun onune. Pis s.refsiz

Yok artık ne iğrenç insanlar var sanki kendi evi gibi sizi evden çıkarmaya çalışıyor yüzsüzlükte master yapmış bir daha eve adımını arttırmayın

Çoğu kez dediğiniz gibi yapıyoruz ama nerden geliyor bu cesaret anlamıyorum
Kızıp kızıp bir şey yok gibi görüşmeye devam ettiğiniz için. Kardeşimdir çekecek dediği için. Ama kendisinin size eyvallahı olmaz. Eşiniz diyecek ki sen bize ne yaparsan yap bizim arkanda olacağımızı düşünüyorsun ama sen kendine çeki düzen vermediğin sürece biz bu davranışları kabul edemeyiz. Eşinle ne yaparsan yap ama bundan sonra bizden maddi manevi bir destek bulamazsın. Evde kalamaz, karı kız getiremezsin, eşyaları alamazsın demeniz lazım. Sorumluluk almadığı sürece adam yerine koymayıp uzak akraba gibi davranın.

Bu yüzsüzlüğü de aşmış bir durum.
Ben olsam eşime, senin kardeşinin saçma sapan halleri ile uğraşıp, kendi huzurumu kaçıramam.
Ailenle mi konuşursun halledersin, kendin mi konuşur halledersin sen bilirsin der çıkarım işin içinden.
Bir daha da ne eltimi, ne kaynımı evime sokmam, iletişim kurmasına izin vermem.
Bu ne saçmalık ya, kadın getirecek bir de evine, terbiyesiz.
Eşinizin de net bir şekilde irtibatı kesmesi lazım, ya düzelsin ya da kestirin atın gitsin.

Kızıp kızıp bir şey yok gibi görüşmeye devam ettiğiniz için. Kardeşimdir çekecek dediği için. Ama kendisinin size eyvallahı olmaz. Eşiniz diyecek ki sen bize ne yaparsan yap bizim arkanda olacağımızı düşünüyorsun ama sen kendine çeki düzen vermediğin sürece biz bu davranışları kabul edemeyiz. Eşinle ne yaparsan yap ama bundan sonra bizden maddi manevi bir destek bulamazsın. Evde kalamaz, karı kız getiremezsin, eşyaları alamazsın demeniz lazım. Sorumluluk almadığı sürece adam yerine koymayıp uzak akraba gibi davranın.

Bu yoruma çok katılıyorum, net bir dille hayatınızdan çıkartmadığınız sürece, ne o adam olacak ne de sizin yakanızı bırakacak. Bunu böyle çeker durursunuz.
O abisinin (veya kardeşinin her neyse) tavırlarından yüz buluyor, kızıyor ama dediğimi de yapıyor havasında.
Yani kızarak söylenenleri takmaz hale gelmiş artık, eşeksemiş kısacası.
Net bir şekilde kopartıp atın bağlarınızı, adam olsun.
Aksi halde yine üzülen, bir şey olduğunda da kabak başına patlayan siz olursunuz.

Öncelikle merhaba, önce hangisinden başlasam bilemedim. Eltimle kaynım araları hep bozuktur. Tabi bu beni ilgilendirmez ama artık bize kadar gelmeye başladı bu huzursuz ev düzenleri. Kaynım biraz değişik biri gözü sürekli dışardadır.
Geçenlerde bizden motoru istedi işim var diye. Eşimde verdi ama eşime motorun arkasındaki kutuyu niye taktın diye söyleniyor. Eşimde sanane diyince biraz tartıştılar çünkü sökecem diye tutturdu. Sökmemesi karşılığında verdi. O sırada küçük kaynımın arabası yapılıyor bu da oraya gitti. Arabayı ona emanet etmişti. Öğlen eve bir geldi kutu sökülmüş tabi sinirlendik. Tamam taktıracağım falan diyor. Nereye koydun dediğimizde arabanın içene koymuş. Yemek yiyip gitti. Akşama doğru geldi taktırmış. Sonra baktık ki kutuyu yanlış söktürüp kırmış.
Bir de iş yerinden sürekli rapor alıyor beni ilgilendirmez tabi. Bugün için bize gelip biraz uyuyup işe gideceğini söyledi. Sonra öğlene doğru eşimi arayıp bir evde kimin olduğunu sordu. O da benim olduğunu söyledi. Asıl sinir bozan kısım burda başladı. Israrla bize bir yere gidin ben evde rahat edemem diyip duruyor. Eşimde bu sıcakta bir yere gidemeyiz odaya gider yatarsın diyor. Meğer derdi başkaymış eşimi yola kadar çağırdı. Yanında kız varmış rahat hareket etmek için evi boşaltmaya çalışıyor. Kavga edip gelmişler. Bu adam iyice zıvanadan çıktı kafayı yiyeceğim ya.
Eşi kadını biliyor göz yumuyor ama bir şey olsa eve niye aldınız diye bize sataşır öyle biri
Aaa deli mi ne? Randevu evi mi orası? İnsanın yüzü kızarır biraz. Eşiniz bir konuşsun da aklını başına alsın.

Evi yok mu bu adamın?
Neden gelip sizde yatıyor,sizde yiyip iciyor?
Ayrıca motor falanda vermezdim bir daha ben böyle birine,ne münasebet benim malıma yapacak bunu. Ona ne? O kim ki birşeyleri söktürüyor kafasina göre?
Yerinizde olsam asla görüşmezdim,iğnemi bile vermezdim bu saatten sonra.

Back
X