çalışıyorum evet ama benim duymak istediğim orda bir sözdü başka bişey değil almasına alırım ama daha büyük kavga yşarız
evlilik alyansımızı eşim kaybetse ben de çok kızardım ama sizin durumunuz farklı. eşiniz sanki her dakika onu al bunu al diyormuşsunuz gibi tepki göstermiş.
boşverin, almasını istemeyin purplem dediği gibi bi süre takmayın hiç bişey. kendı gıdıp alır bence :))
Niye sen tyüzük alınca daha büyük kavga yaşıyorsunuz onu anlayamadım canım...
Haa bu arada ben yüzüğün alyans olduğunu varsayarak yorum yaptım...
Tek taş pırlanta falansa maddi açıdan belki uygun değilsinizdir o konuda yorum yapamıycam....
Ben tek taşımı kaybetsem biz de de ufak çaplı bi kriz yaşanırdı heralde.. Ve yenisini almasını isteyemezdim... Sadece ilk sevgililer gününü beklerdim
merhaba arkadaşlar
eşimle yüzüğümü kaybettim diye tartıştık 9 yıldır birlikteyiz 3 yıldır resmi olarak evliyiz. gelelim geçmişimize ben bu 6 yılda ona maddi ve manevi olarak hiç yanlız bırakmadım hep yanındaydım dükkan açtı olan bütün paramı verdim çalıştım verdim .. şimdide olsa yine veririm sözüm yok.. iki gün önce yüzüğüm parmağımdan düştü sanırım çıkartmadım kayboldu bulamıyorum bir ton laf etti bende yüzük alırsın dimi hayatım dedim hiç bişey alamam dedi hep bişey istiyorsun dedi bu laf çok zoruma gitti. evlendiğimde takılan 6 bileziği bozup onun yengesine olan borcunu ödedik ki benim borcum değildi hiç bişey demedim ödenmesi gerekiyor ödeyelim dedim dükkan iş yapmadı kapattı borçlarnı ödedik hiç lafım olmadı evimizi yaptırırken en ucuz olan şeylerden yaptırdık hiç pahalısına kaçmadım beraber ödiycez dedim zorlanmayalım dedim tüllerde bile en ucuzunu aradım set istiyorum şu kadar altın istiyorum bile denmedi nasıl isterseniz öyle olsun dendi. bir çiçek bile almaz ki bende çalışıyorum hani evde oturan bir insan değilim yok yine yaranamıyorum. çok moralim bozuldu duymak istediğim bir laftı canın sağolsun ne demek alırız demesi yeterliydi:çok üzgünüm:
Niye bu Kadinlar böyle fedakar oluyor??
Ve niye bu erkek denilen yaratiklar böyle nankör oluyor??:mymeka:
Bak yine Nenemin lafi geldi aklima.
Kizim bir erkegin 5 tabagi varsa 3 kir, sakin kendini cok cefakar fedakar gösterme, hicbir kiymetin olmaz.:hulya:
Almasa almasin be güzelim, takma kafana, basina kakmiyorsunya yaptiklarini o yüzden böyledir.
ya hep mülayim hep alttan al evlendiğimziden beri borcumuz var bişey demiyorum sırf borcumuz erken bitsin diye 2 aylıkken oğlumu kayınvalideme bıraktım çalışıyorum yine kıymetsizim yine kıymetsklava:iz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?