Iste güzelim diyorum ya, basina kakmiyorsun, yaptiklarini yüzüne vurmuyorsun ya o yüzden böyle kiymetsizsin.
Böyleleri söyle tam cadaloz cirkef eli masali bir hatuna düsecektiki görsünler anayi konyayi....
Canin sagolsun karicim giden yüzük olsun, ne olacak senden kiymetlimi diyecegine birde afra tafra.....yok ya yok....bu erkeklere iyi olmicaksin.:mymeka:
O kadarrrr doğru ki Gülsümcüm:):sinifsinif:
Olsun topic sahibi arkadaş da zamanla anlayacak bu gerçeği..:jeyyar:
Ozurdilemis bence biraz ilerleme var...
Nasil olmussa demek esiniz duygusalliga baglamis..
Siz surat yapmayin ama tepkinizi surdurun..
Kiymetinizi iyice anlasin..
Senin butun emeklerinin yaninda bi kucuk halka kaybolmus, kirilmana deger miydi :1no2:
Bu arada....
Benim yuzugum de kayip akannehir
Ustelik internetten kendim begenip secmistim
Nisanliyken cok kavga etmistik, yuzukler bi kere firlatildi diye yenisini istemistim
Oda hic sorun degil, alalim demisti
Simdi ise esyalarim toparlanip geri gelince ortadan kayboldu
Ama bi umudum var, tekrar cikar diye..
Afra tafra yapmadi bizimkisi, ama keske dikkat etseydin, nerde yaa diye benimle beraber dusundu durdu
Simdilik eski yuzugumu takiyorum soz yuzuguyle beraber...
zaten ilk başta kaybettiğimemi üzüleyim yoksa fırça yiycem onamı üzeleyim diye çok sitres yapmıştım yenisini almamasıda sorun değil bir canın sağ olsun yenisini alırız demesi yeterliydi .
O kadarrrr doğru ki Gülsümcüm:):sinifsinif:
Olsun topic sahibi arkadaş da zamanla anlayacak bu gerçeği..:jeyyar:
bazi erkeklere de fena olmak sokmez..ne erkekler var kadinlari evlenince adam eden..
bende tek tasimi kaybettigimi sandigimda cok uzulmustum manevi degeri vardi onun disinda cokta pahaliydi..kendime cok kizmistim nasil boyle dikkatsiz olabiliyorum diye..esim buna ragmen onemli degil ben sana yenisini alirim demisti.neyse sonra yuzugumu bulmustum cok sevinmistim.ben aksi biri degilim..cokta fedakarim..yani illa cadi olmak gerekmiyor erkegin bunlari demesi icin..birazda karakter meselesi sanirim..
canim sende uzulme..esinin sinirli bir zamanina gelmistir..
kafama bisey takildi sen birsey olsa hemen esine mi iletiyorsun alalim,yapalim diye..belki o yuzden boyle soylemis olabilir..:bbo:
eşinin yaptığı çok yanlış bişey ya bazı arkadaşlar haber vermeden alsaydın demiş eğer çalıştığını sen eve veriyosan zaten anlamaması mümkün değil.para eksik olunca demiycekmi naptın diye kiii en az 250-300 verirsin yüzüğe.ama derler ya adamın 2 kaşığı varsa birini sen kır diye doğru valla öyle olanlar daha makbul inanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?