merhaba arkadaşlar yorumlaınız için teşekkür ederim. eşimle konuştum bu aralar gergin olduğunu benim herşeyi yanlış anladığımı söyledi ( ki yanlış anlamam) . sonuçta isteyerek kaybetmedim. bazı arkadaşlar hatanın bende olduğunu söylemiş yardım ettiğim ve herşeyin pahalısını istemeyerek bu benim yapım paramız yokken bu kadar borca girmek anlamsızdı sonuç olarak ikimiz ödiycektik . eskiden yardım etme konusuna gelince benim huyum bu kahretsin elimden geleni yapmak istiyorum hep . avucumda ne var ne yok veriyorumneyse inşallah 21 ocakta yani doğum günümde bu iş tatlıya bağlanancak yüzük boyumu sorduda
malesef herşeyin pahalısını isteyen üstüne 5 kuruş kazanmayan kadınların daha çok kıymeti oluyor.fedakar bir kadına ,sen benim için neler yaptın diyen erkek olmuyor.bu kesinlikle böyle.
allah iyiliğini versin çok güldüm, hiç duymamıştım bu lafı :lepi:
bu da dertmi allah aşkına ,eşler arası olur böyle şeyler ,unutulur bi kaç güne ,sıradan bi insanın eşiyle arasındaki günlük konuşmaların hepsini buraya yazacak olsa sayfalar yetmez ,sizin dert diye yakındığınız şey her insanın evinde yaşayabileceği basit bişey..
merhaba arkadaşlar yorumlaınız için teşekkür ederim. eşimle konuştum bu aralar gergin olduğunu benim herşeyi yanlış anladığımı söyledi ( ki yanlış anlamam) . sonuçta isteyerek kaybetmedim. bazı arkadaşlar hatanın bende olduğunu söylemiş yardım ettiğim ve herşeyin pahalısını istemeyerek bu benim yapım paramız yokken bu kadar borca girmek anlamsızdı sonuç olarak ikimiz ödiycektik . eskiden yardım etme konusuna gelince benim huyum bu kahretsin elimden geleni yapmak istiyorum hep . avucumda ne var ne yok veriyorumneyse inşallah 21 ocakta yani doğum günümde bu iş tatlıya bağlanancak yüzük boyumu sorduda
merhaba arkadaşlar biz hallettik eşim doğum günümde yüzük aldı yeniden bana süpriz olarak bir sorunumüz kalmadı aştık konuyu :)
merhaba arkadaşlar biz hallettik eşim doğum günümde yüzük aldı yeniden bana süpriz olarak bir sorunumüz kalmadı aştık konuyu :)
Ya kusura bakma biraz ağır olacak ama
Ben senin yerinde olsam
Haklısın hep borçlarını kapatmak
Arkanı toplamak bütün paramı senle paylaşmak istedim
Hata yapmışım der kendi yüzümüğü kendim alır uzun bi süre de tepkili olurdum
Ama sen yine de beni dinleme git bence yüzüğün aynısından alıp
Bak buldum boşuna kalbimi kırdın diyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?