- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi Lovedreams
-
Herşey haddinde yaşanmalı böyle evlilikmi olur dindarlıkmı sen daha bir kere gördüğün kadın için seni doğuran kadını hiç edeceksin sonra dindarım falan filan gelin hanımın örf adeti varda damat tarafının yokmu hiç mi düşünülmüyor birde aracının da yüzük almaya gelecek olması hepten saçmalık atalarımız boşuna dememiş herşeyin fazlası zarar diyeDine bu kadar gömülü tipler genelde bu şekilde görür direk evlenir onlar hayata biraz farklı bakıyolar ama halbuki evlilik bu şekilde olmamalı
Keşke tanışma olsaydı inan aracıya kızın annesine benim anneme bile gerek yok tu gitsinler alsınlar ben kendim almıştım eşimle ama işte tanışma olmadan yüzük isteyip kızın peşine annesi de gelince bende haliyle anneminde gitmesini istedim annemde heves etmiş bişey diyemedimAbinde iyiki bir kiz bulmus ailesini aninda ayakalti etmis. Bi basina tanismaya gidip, bir başina karar almis onlarla birlik olup. Abin ailesini saymazsa elalemde saymaz. Ailesi yokmus gibi davranmis resmen.
Bana gore bu yuzuk islerini filan ciftler yapar birsuru insan gitmeye gerek yok ama sizin duzeninize gore yorumum bu.
Yani dimi annem çok sakin bir insandır sessiz biri yani hiç kimseye zorluk çıkartacak karakterde bir insan asla değil çok heves etmiş ilk oğlum diye. Dediğiniz gibi en güzeli tek gitsinler ama kızın ailesi tek kabul etmiyormuş
Aslında gömülü değil diyelim abim üniversite mezunu istese olurdu ama cidden bu konularda biraz utangaç ve geri duran bi insandır kardeşim de tam tersi ben biraz karaktere bağlıyorumDine bu kadar gömülü tipler genelde bu şekilde görür direk evlenir onlar hayata biraz farklı bakıyolar ama halbuki evlilik bu şekilde olmamalı
Canım ilk kez böyle gönül işlerine girdi abimi de kırmak istemiyorum böyle herşeye burun sokan görümce gibi görünmek istemiyorum ne desem ne yapsam bilemedimBu nasıl yobaz bi kafa yapısı?
Tanışma olmadı erkek tarafı gelmesin, kız tarafı hücum etsin...
Abinde kabahat ve kız tarafının her dediğine evet diyecekmiş gibi hissediyorum annene üzüldüm kadın dış kapının mandalı gibi olmuş resmen, abinin acil kendine gelmesi şart...
Canım ilk kez böyle gönül işlerine girdi abimi de kırmak istemiyorum böyle herşeye burun sokan görümce gibi görünmek istemiyorum ne desem ne yapsam bilemedim
Annesinin yerine olsam ne istemeye giderdim nede düğününe beni istemeyeni bende hiç istememBu nasıl yobaz bi kafa yapısı?
Tanışma olmadı erkek tarafı gelmesin, kız tarafı hücum etsin...
Abinde kabahat ve kız tarafının her dediğine evet diyecekmiş gibi hissediyorum annene üzüldüm kadın dış kapının mandalı gibi olmuş resmen, abinin acil kendine gelmesi şart...
Yani hadsislere haddini bildirmezsen gün gelir başının belası olur kafasını duvarlara vuruyordur niye söyledin kızkardeşi hakkında böyle sözler diye .Gerekirse burnunu sok canım sen,birşey olmaz...
Abini bu konuda uyarabilirsin " şimdiden bizi istemiyorlar, böyle giderse huzursuz olucaz" diye anlatabilirsin...
Tanışmakla ne alakası varmış onu da çözemedim kız razı oğlan razı ikisi birlikte başbaşa gitse tamam ama kız annesi gelipte erkek annesi dışlanması hoşuma gitmedi...
Abimin densiz sevgilisi, benim için abime "üvey kardeşin o senin" diye hitap etti bir gün ( annemiz bir babalarımız ayrı ) ve ben kıyameti kopartmıştım velhasıl evet ayırdım onları(nişan söz düşünüyorlardı) ve bundan pişman değilim, herkes haddini bilecek...
Gerekirse hadsiz insanlara had bildireceksin, doğru düzgün insanla durup dururken kimse kötü olmaz...
Benim bildiğim önce aileler birbirini tanır istenmeye gidilir ? hem kiz evi naz evi derlerdi ne o öyle başlarından atar gibi oldu bittiye getiriyorlar yada bu ailede bir maraza var dikkatli olun hicde normal bir aile değilYüzük almak 3 saatlik, parmaga takmak 3 saniyelik iş. Aceleye getirmeye gerek yok. Kizin ailesi nasil abinizi gorduyse, sizin de kizla tanışmak hakkiniz. Yüzük secilmeden önce ailece bir araya gelmelisiniz. Ya siz onlara gidin ya onlar size gelsin. Aileler birbirine uygun mu, iki taraf birbirini bi görsün. Yüzük her zaman takılır. Takildiktan sonra bi sorun çıkacağına, takilmadan önceki ihtimaller bi gozle gorulsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?