- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi Lovedreams
-
20 yaşında canimGelın adayı çok mu küçük? Sımdıden ımajını zedelıyor da
yani canım annen olmadan olur mu? neden anneni istemiyorlar? neden ailenizden birini istemiyorlar? ve neden işi bu kadar aceleye getiriyorlar? bence çok saçma annenin her türlü bulunması gerek.Öncelikle hayırlı cumalar KK hatunlari..
Konum abimle ilgili..
Abim şu an 26 yaşında. 11 yaşından beri yurtlarda kaldı hem kuran eğitimi hem lise üniversite eğitimini gördü ve hoca olmayı tercih etti. Abim aracı sayesin de kendi gibi hoca bir kız ile tanıştı görücü usulü yani ve birbirlerini beğendiler nasipse evlenmek istiyorlar. Kandil gecesinin ertesi günü tanışmak için aracı olan adamla kızın evine gittiler ve iki tarafında olumlu olması sebebiyle bir sonra ki cumartesi günü evlerine davet edildik buraya kadar hiç bir problem yok.
Asıl sorun şu ki biz bu aile ile hiç tanışmadık abim gördü sadece kızın babası abimi çok sevmiş ve gelirken yüzük getirin tanışma isteme söz aynı gün olsun demişler tabi bize uyarsa babamda olur demiş. Önümüzde ki hafta perşembe günü kiz annesi aracı olan adam ve abim yüzük sececekler annemle konuştum ve onun ilk oğlu olduğu için heves etmiş gelmek istiyordu bana söyledi bende abime söyledim annemde gelse olur mu diye abim biraz bozuldu anlatmaya çalıştım işte hem iyi olur kızın annesi gelmese neyse ama madem geliyor annemde gelsin seninle dedim anladığım kadarıyla tanışma olmadığı için kız tarafı abimin yanında kimseyi istememiş abim bu sebepten annemin gelmesini istemiyor ima etti direkt söylemedi ben biraz bozuldum yani açıkçası bu duruma söyleyin yanlışım varsa bu konu hakkında annemde gitsin diye ısrar etmeyeceğim acaba bozulmak ta haksiz miyim sırf kız tarafı istemiyor diye annemin gidememesi için.
Bence de şu an tatildeyim eve geçince babamla konuşacağım en azından yüzük için çok erken olduğunu söyleyeceğim pek dinlemez dik baslidir babam eğer o da ters teperse sessiz sessiz susup izleyeceğim napayim elimden geleni yaptım artikBence sız karışmayın yoksa kotu olan sız olacaksınız malesef yapacak birşey yok abınızın ayıbı
Tanışmadık diye Annem siz abimi tek istiyorlar canimyani canım annen olmadan olur mu? neden anneni istemiyorlar? neden ailenizden birini istemiyorlar? ve neden işi bu kadar aceleye getiriyorlar? bence çok saçma annenin her türlü bulunması gerek.
olmaz canım bu. oh ne güzel abini alalım siz kalın köşede . olur mu öyle. bunun ailesi nasıl iyi mi kötü bi tanışalım denir yani. bence bu işten bir şey var :/Tanışmadık diye Annem siz abimi tek istiyorlar canim
basınızA ıs almayın dıkkat edın. Malum görümce meselesıBence de şu an tatildeyim eve geçince babamla konuşacağım en azından yüzük için çok erken olduğunu söyleyeceğim pek dinlemez dik baslidir babam eğer o da ters teperse sessiz sessiz susup izleyeceğim napayim elimden geleni yaptım artik
İstemeye değil yüzük seçmeye gitmiyor anne , benim anladığım.Bu ne saçma iştir yahu.
Anne neden gitmesin istemeye mantıksızlığa bak.
Oldu olacak aracı kimlikleri alıp gün alsın nikah dairesinde buluşulsun.
Görücü usülünü amma abartmışlar.
Canım abimle aram bozulmasın istiyorum bu güne kadar hiç çatışmamız olmadı aramızda kavga gürültü olmadı şimdi bu yüzden korkuyorum ki aramız bozulacak abim şu an ilkleri yaşıyor o yüzden hevesli mutlu değişik bi ruh halinde normalde durmayacağım lafları duydum şaşkınlığım bu yüzdenOh oh suyundan da koyun. Tanismadik diye erkek ailesini istemezler sozde dindarlar ama tanimadiklari adami kuyumcu kuyumcu gezdirmeyi bilirler. Ne ala memleket! Araci adamin kuyumcuda isi ne nerde gorulmus aracinin altin almaya gturuldugu?? Araci arayi yapar cekilir. Saf abiniz belki de bir sebekenin eline dustu haberi yok tam bir buldumcuk. Ben senin yerinde olsam kuyumcuyu basarim
Simdiden boyleyse kiz tarafindan cok cekeceginiz var soyleyimÖncelikle hayırlı cumalar KK hatunlari..
Konum abimle ilgili..
Abim şu an 26 yaşında. 11 yaşından beri yurtlarda kaldı hem kuran eğitimi hem lise üniversite eğitimini gördü ve hoca olmayı tercih etti. Abim aracı sayesin de kendi gibi hoca bir kız ile tanıştı görücü usulü yani ve birbirlerini beğendiler nasipse evlenmek istiyorlar. Kandil gecesinin ertesi günü tanışmak için aracı olan adamla kızın evine gittiler ve iki tarafında olumlu olması sebebiyle bir sonra ki cumartesi günü evlerine davet edildik buraya kadar hiç bir problem yok.
Asıl sorun şu ki biz bu aile ile hiç tanışmadık abim gördü sadece kızın babası abimi çok sevmiş ve gelirken yüzük getirin tanışma isteme söz aynı gün olsun demişler tabi bize uyarsa babamda olur demiş. Önümüzde ki hafta perşembe günü kiz annesi aracı olan adam ve abim yüzük sececekler annemle konuştum ve onun ilk oğlu olduğu için heves etmiş gelmek istiyordu bana söyledi bende abime söyledim annemde gelse olur mu diye abim biraz bozuldu anlatmaya çalıştım işte hem iyi olur kızın annesi gelmese neyse ama madem geliyor annemde gelsin seninle dedim anladığım kadarıyla tanışma olmadığı için kız tarafı abimin yanında kimseyi istememiş abim bu sebepten annemin gelmesini istemiyor ima etti direkt söylemedi ben biraz bozuldum yani açıkçası bu duruma söyleyin yanlışım varsa bu konu hakkında annemde gitsin diye ısrar etmeyeceğim acaba bozulmak ta haksiz miyim sırf kız tarafı istemiyor diye annemin gidememesi için.
Öncelikle hayırlı cumalar KK hatunlari..
Konum abimle ilgili..
1 kere bile gidilmemiş korkarim sorunda bu ....... gelme gitme tanışmak yok istemiyor kızın ailesi yüzük takarız olur biter havasındalar oglanin anne gelmesede tanisilmasada olurmus yanlis sam duzeltin lütfenben hayatimda boyle sacma sey duymadim. bir kere oturmaya gidildi diye hemen ayni yastiga bas koymaya nasil karar verebilir insanlar. hadi verdiler diyelim... israrla once kendi baslarina yuzuk aldirip, oyle kabul etmek ne demek? bana hic guven verici gelmedi. abinizin buradaki supheyi gormemesi icin algi problemli olmasi gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?