- 25 Mayıs 2016
- 485
- 565
- 18
- Konu Sahibi istikrar58
-
Makarna yememelisin pilav yememelisin beyaz ekmek yememelisinYaa sizler cok az yiyosunuz ben okadar iradeli olamiyorum
Kahvalti. 4 yk menemen 2d ekmek 1 tk recel
Ogle. 1kase kuru fasulye 2 yk pilav
Aksam. 1 tabak makarna
Aralarda cay ve bitki cayi kapanisimda 7 de oldu daha erkene cekmeye caliscam bakalim.
Sabah yarim saat bacak egzersizi yaptim yatmadanda bi yarim saat daha yapcam insallah bugunluk bukadar yarin biraz daha dikkat edersem cok iyi olcak :)
Yaa sizler cok az yiyosunuz ben okadar iradeli olamiyorum
Kahvalti. 4 yk menemen 2d ekmek 1 tk recel
Ogle. 1kase kuru fasulye 2 yk pilav
Aksam. 1 tabak makarna
Aralarda cay ve bitki cayi kapanisimda 7 de oldu daha erkene cekmeye caliscam bakalim.
Sabah yarim saat bacak egzersizi yaptim yatmadanda bi yarim saat daha yapcam insallah bugunluk bukadar yarin biraz daha dikkat edersem cok iyi olcak :)
4 litre su9/200
500ml su
9:30 Kahvalti: 3 dilim tb ekmek, haslanmis karnibahar, 4 yk peynir, 5 zeytin, yesil cay
2:00 Ara: ( 1 yesil elma rendelenmis+1ck toz tarcin+5 yk yogurt), bol mate cayi
5:20Aksam: 1 dilim tb ekmek, 1 haslanmis patates, 1-2 tane has. Karnibahar, (kurusogan, mantar sotelenmis+2 yumurta), (2 seftali+yogurt+toz tarcin), yesil cay
4 litre su
Maşallaaaahnasıl içtin 4 lt suyu.
Bu arada ben akşam öğününde çok az meyve yemenin acısını çektim. Akşam 9 buçukta karpuz peynir yedim ve tabiki de göremedim 77.9u. 6dan sonra bişey yedim mi veremiyorum demek ki. Anlaşıldı.
Akşam öğünü de önemli. Karnımızı doyurmak lazımmış
Hayiiir vazgeçme yarın tekrar Başla barii yaaâaa hiç olur mu öyleKizlar gunun bitiminde yazicam hic az yeme isi bana gore degilmis bozdum evde buldugumdan yedimoff NE guzel deva editor dim benim durumumda olan varmiydi
Yok canim vazgecmedim insallah ama uzuldum bugunum bosa gitti diyeHayiiir vazgeçme yarın tekrar Başla barii yaaâaa hiç olur mu öyle
Bende saat 8 buçukta dayanamadım da birazcık yemek yedim bende suçluyum bugün itiraf ediyorumYok canim vazgecmedim insallah ama uzuldum bugunum bosa gitti diye
Olsun canim sen moralini bozma benim arkadasim gelmeden bozdum verdiklerimi almisim en azindan sen arkadasinla vakit gecirip aldin.dün akşam arkadaşım geldi bende kaldı bnm rejim mahvoldu 10 günde verdiğim 1 kiloyu 1 günde aldım Çok sinirim bozuldu yazık o kadar emeğe.yarın sabah olsa da güne doğru düzgün başlasam,sporumu yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?