Zayiflama gunlugum hayalim 58 kilo beraber zayiflayalimmi?

Leylacim gunlugunu yeni gordum

Insallah cok ugurlu gelir ve kilocuklarini atarsin bi an once canim

Dukan nasil.gidiyor
Ben pazar gunu basladim,6 dan snr bisey yememeye calisiyorum ve bi kur deniyorum .bakalim.bugun 2 .gunum olucak ise yariyomu yoksa dukanin sayesindemi bilmiyorum ama faydasi olur insallah
2 y.k yogurt
1 silme cay kasigi tarcin zencefil zerdecal karistirip yiyorum yatmadan 3 saat once

Sagol Sinemcim insallah dedigin gibi olur. Dukan 2 gun devam edebildim az kilo verip normal beslenmeme dondum diyet yapmamaya karar verdim simdi okul telasim basladi duzene girince kosu bandi alicam spor yaparak kilo vericem diyetler bana gore olmadigini kackere gordum her verdigimi aldim vermesemde diyetteyim diye hep aldim kilo. Diyet kelimesi gecince aklima hic normal hayatimda yemedigim seyler geliyor.

Haklisin canim
Daha once ben aksam 5 den snr birsey yemiyerek ve hergun 1 saat kosubandinda yuruyerek 6 ayda 97 den 72 kg dusmustum
Havalar sicak oldugu icin ben pek spor yapamiyorum bu sira .eylulde baslicam insallah

I istikrar58 cnm ilk sayfaya 2. Hafta kilom olarak 115 i ekleyebilirsin bu arada kahvaltida neler yiyorsunuz ben klasiklesmis seylerden cok sıkıldım has.yumurta domates falan aciklaraniz sevinirim
Demetcim tebrik ederim kilo vermossin:). Hatayada vericegine inaniyorum.
Benim kahvaltim karatay kahvaltisina benziyor canim.
1-2 kayisi kivami has ve cok az yagda hafif kizartilmis, zeytin peynir, ekmek yiyeceksem leynirli tost yaninda yumurta ve sebzeler felan. Yesil cay veya kahve sekersiz. Birde avokado yiyorum kahvaltida cok faydali ve peynirli yendigin cok lezetli oluyor ekmek uzereine paynir avokado koyunca hozuma gidiyor.
Menumuzu gunluk paylasalim birbirimizi motive etmis oluruz hemde yazicaz diye daha dikkatli yememize neden olur. Ben birkac gun yazmayi deniyicem sende katil istersen.

15/08
Kahvaltim: 2 yumusta 1 tk tavada karistirmadan hafif pisirilmis, 2 dilim tb ekmegi, 1.5 kibrit kadar beyaz peynir, yarim domates, 1 fincan kahve, yesil cay
Doydum cok sukur:)

Ayy diyete baslayalı 2 - 3 hafta oldu bugun anca spor yaptim 1 saat guzelce yurudumm ayy buarada yaklasik 5 6 killo verdim sizce yagdanmi sudanmi kastanmi verdim ne diyorsunuz sizce ?

Ayy diyete baslayalı 2 - 3 hafta oldu bugun anca spor yaptim 1 saat guzelce yurudumm ayy buarada yaklasik 5 6 killo verdim sizce yagdanmi sudanmi kastanmi verdim ne diyorsunuz sizce ?
Eminim spor iyi gelmistir Demetcim. Ne guzel gitmos 5-6 kilon gitmos bunun yagdan mi kastan mi gittigini bir uzman ozel aletlere olcup doyebilrim ama ilk baslarda odem atiyor vucud diye biliyorum ama sonra yavasliyor dengeli beslenirsek yagdan verilmeye devam ediliyor diye okumustum canim.
Ben spor ara sira yapiyorum sporumu

Evet oksuz kalmis gunlugum:).Dondum dolastim yine tekrar kilo vermeye karar verdim bu sefer daha kilo almis olarak donuyorum.
Tekrar karatay beslenmesine basliyorum
Her cuma tarti gunum olucak insallah bu sefer basaricam bu actigim topigi hedefime ulasarak burakmak istiyorum zayiflayip tek bir insanin zayiflamasina vesile olursam ne mutlu bana cunku kilolu olmak insan hayatini felc edebiliyor herseyi ertelemeye mecbur burakiyor en azindan benim icin oyle.

88.6kg ciktim
Hedef yine 58kg :)
Gecen cuma basladim ama aralarda bozarak bygune geldim bu cuma tarti gunum bakalim ne kadar vermis olacagim:)

8:30Kahvalti: sebzeli penirli menemen, 1 haslanmis yumurta, cok az peynir, haslanmis karnibahar, 3 bardak yesil cay

4:30 Aksam: sabahtan kalan haslanmis karnibahar uzerine 3 yumurta kirdim zeytinyagla soteledim, 15 tane findik, kucuk parca ananas,yesil cay

Bugunku menum dunku gibi ayni

Aksam yemeginden once elma sirkeli su ictim
Yatmadan once 4 kasik yogurt+1 tk toz zerdecal

Aksam 4 te yemistim. Ailem yemek yerken bir kriz geldi bozmak istedim ama sonra vazgectim cok sukur.

Bugunumde cok sukur cok kotu gecmedi un ve sekerden uzak durdum, aksam yemegimi de saat 6 da yedim.

Yatmadan acikirsam eger zerdecalli yogurt yerim:)
Yarin tarti gunum:)

Evet bugun tarti gunumdu:)
88.6kg basladim haftaya
87kg simdiki kilom
Bu hafta -1.6kg gitmis cok sukur:)

Sevgili gunlugum bugunumde kazasiz gecti cok sukur:)
Kahvalti normal
Oglen patates satasi
Aksam 6:30 da tavuk but, patates, zerdecalli yogurt, kahvaltidan kalan menemen:)

Bol yesil cay ve 2-2.5 litre su

Bu hafta insallah spora baslayabilirim ama aslinda 2 hafta migdem kuculene kadar spor yapmak istemiyorum yoksa spor beni cok aciktiriyor

Gunde 1 saat sporla devam edecegim. 30 dak dvd egzersizleri ve 30 dakika kosu
Beslenmem yine karakosu
Haftalik beslenme ve spor nasil gittigini paylasicagim
Ve bunda sonraki tarti gunumu 24 Mart olarak belirledim simdiden merak ediyrum ac kilo vermis olucam ama en onemlisi artik saglik icin yapmaya basladim spor ve beslenmeyi cunku fala kilodan boyun, sirt, bel, ve diz agrilarim olusmaya basladi ve nefer almakta zorlaniyorum. Kendimi cok depresive hisediyorum hicbiryere gitmek istemiyorum hersey agir geliyor. Imkanim olsa tum gun yataktan cikmam butun bunlaradan kurtulmak ve spor saglikli beslenmeyi yasam tarzina donusturmem kacinilmaz hale geldi.
Simdilik bu kadar sevgili gunlugum ve varsa burayi okuyanlar lutfen sizden zayifliyorsaniz devam edin yok baslamamissaniz baslayim her ertelememiz kilo vermemizi daha da zorlastiricak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…