Zayiflama gunlugum hayalim 58 kilo beraber zayiflayalimmi?

Aysenazcim or yuzden yazmamazlik yapma burda birbirimizi desteklemek icin var olabilir benimde yasadigim bu durum aslinda. Once yazmistim baska bir topikten 5 ay devam etmeme ragmen bir turlu bozma isini halledemedim. Coke dua ettim yemege bagimliligim oyleydiyki artik sadece yemekten zevk alir olmustu heran aklimda fazla kilolarim var di.
Benim isime yarayanlari yazayim canim ama asla pes etme cunku yas ilerledikce kilo vermek daha zorlasiyor. Simdiki yememle 5 sene once cabucak kurtulurdumkilolardan ama simdi 30 geldigim icin hersey daha yavas 35 ten sonra daha zor oluyormus.

Cok KK basari hikayeleri okudum biri ben encok etkileyendi

Birde bir doctor interview izledim cok mantikliydi dedikleri ic hastaliklari uzmani

Birde oruc tuttum bu bana cok yardim ettim

Birde neden yediklerimi ve neden zayiflamak istediklerimi yazdim

Vegas dusundummm... sonunda cok sukur basladim.

4/100
10.00:2 haşlanmış yumurta,1 kk labne,1 üçgen peynir,4 zeytin,2 dilim tbe,salatalık domates fix kahvaltım
14.30:1 elma,nescafe
18.00:6 köfte ve patates kızartması
Kötü kadın annem köfte yaptım atla gel dedi

Olsun canim iki ogun yapmissin cok bile yeseydim vermesende almazdin. Koftenin yanina ekmek koymamissin ya o super canim. Patates ekmek yerini tutar zaten.
Seninde 200 gunun var 200 gun bitimini dusununce cok seviniyorum ay kiz insallah ikimizde ve butun istiyenler citir kilolarimiza ineriz

7/200

300ml+1/2 Limon suyu

8:20 kahvalti: 1 tabak sebzeli menemen, 3 yk lor peyniri, 3 kuru meyve, yesil cay

11:20 Ara: 1 greypfruit

5:20 Aksam: tavuk, karabuday, yesil fasulye, yogurt, ama hepsinden cok yedim

7/200

300ml+1/2 Limon suyu

8:20 kahvalti: 1 tabak sebzeli menemen, 3 yk lor peyniri, 3 kuru meyve, yesil cay

11:20 Ara: 1 greypfruit

5:20 Aksam: tavuk, karabuday, yesil fasulye, yogurt, ama hepsinden cok yedim
Aksamin miktarini kacirdim simdide spor yapabilmek icin hazim olmasini bekliyom

Sat 11:00 hala yeni spor yapabilecek hala geldim ama but saatte yapmak uyku kacirir ondan spor bugunluk olmadi

Gündüz güzel güzel gidip akşam açlıktan gözümüz dönüyo. Halbuki sabah kahvaltısında gözümüzü doyursak onu da tüm gün yaksak daha faydalı olacak gibi.

Diyet yaparken fıstık ezmesini öneriyorlar. Ama spor da varsa işin içinde. Hem yağ yakımına yardımcıymış hem de enerji veriyormuş tabi. Sabah kahvaltıda spor da yapacaksam 1 -2 çay kaşığı tüketiyorum. O gün yürüyüşe çıkmayacaksam yemiyorum.

Bugün tok tutsun diye sabah yukaf kepekli omlet yaptım. Öncesinde de 1 lt su içtiğim için şuan 3 saat olmasına rağmen sıfır açlık hissediyorum. Öğlen karabuğday yiycem domates salatalıkla akşam da yine Protein almayı düşünüyorum. Protein ağırlıklı diyet yapınca yağdan yakıyorum hep.

Bi de ananas yağ yaktırıyormuş. Dün bulamadım. Yoksa akşam veya öğlen yoğurtla ananas tüketmeyi düşünüyordum.

Şuan 79 kiloyum pazar sabahı 77.9u görmek istiyorum.

3 lt suyumu da şu programlar sayesinde içebiliyorum.

Herkese slmlar. Bende araniza katilmak isterim. Nerdeyse 1 yildir kilolarimla bogusuyorum 88 kilodan 75 e inmistim ama bikac aydir boslayinca yenden almaya basladim malesef.
Kilom bugun itibariyle 77.8 ilk hedefim ise 67 olmak sonrasindada 60 olmak insallah.
Istikrar problemim var insallah sizlerle beraber tam bi motivasyon saglayabilirim

Tabi buyur canim sevinirim burasi herkese acik gelene topigimiz girisi herzaman acik hosgeldin
Zaten birbirimizi motivasyon etmek icin burdayiz canin insallah kurtulucaz bu tasidigimiz extra yag bavullarindan
Hergun menu bildirimi yapiyoruz
Birde her cuma tarti gunumuz
Ben genelde en son duyuru yapanlardanim sat farkim oldugu icin
Bu arda ismimizle hitap etmek bana daha samimi geliyor.Benim ismim Leyla ya sizin?

Bayağı erken yemişsin ama öğle yemeği sayılır

Erken degil artik benim icin bu saat soyle aciklayyim canim ben yillardir yarin diyete baslarim diye gec saatlerde yemis biriyim saat 4-5 benim icin oglen vaktiydihaklisin ama sonra 5-6 kapatmaya calistim yeme faslini ve cok degil 3-5 gun icinde o hafiflikle ac olsamda hosuma gitmeye basladi uyumak. Simdi gec yiyince belki doygunluk oluyor ama beni hedefimden uzaklastirdigi icin uzuluyorum ondan:)
Denemeni tavsiye ederim 5-6 dan sonra yememeyi gun icin normal yesen bile sabah tartida eksi gorucegine eminim saglik sorunu yoksa.

Kizlar nerelerdisiniz ne yazan var ne okuyan kendi kendime halay cekiyor gibi hisediyorum

Kizlar kutuphanedeyim ogle vakti birileri oglen yemegi yiyor yakinlarda kokusu geldi cok aciktim yanimada ara almaya vakit yoktu acim acim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…