- 3 Ocak 2016
- 825
- 1.137
- 33
- Konu Sahibi istikrar58
-
Aysenazcim or yuzden yazmamazlik yapma burda birbirimizi desteklemek icin var olabilir benimde yasadigim bu durum aslinda. Once yazmistim baska bir topikten 5 ay devam etmeme ragmen bir turlu bozma isini halledemedim. Coke dua ettim yemege bagimliligim oyleydiyki artik sadece yemekten zevk alir olmustu heran aklimda fazla kilolarim var di.Ben de kaçamak yapıyorum kaç gündür o yüzden yazamadım bilesizin de motivasyonunuzu düşürmek istemedim ama bugünden itibaren kemerleri sıkıyorum. Dua edin bana kızlar bıktkm artk lütfen başlıyım yoksa delircem
Iyiki başlıyorsun verilen kilolar kalıcı olur ve daha hızlı kilo verirsin oh misKizlar evde hareketler yapmaya basliyorum:)Eki Görüntüle 1838373
But program yapicam yenisine gectigimde onuda yuklerim:)
Olsun canim iki ogun yapmissin cok bile yeseydim vermesende almazdin. Koftenin yanina ekmek koymamissin ya o super canim. Patates ekmek yerini tutar zaten.4/100
10.00:2 haşlanmış yumurta,1 kk labne,1 üçgen peynir,4 zeytin,2 dilim tbe,salatalık domates fix kahvaltım
14.30:1 elma,nescafe
18.00:6 köfte ve patates kızartması
Kötü kadın annem köfte yaptım atla gel dedi
Aksamin miktarini kacirdim simdide spor yapabilmek icin hazim olmasini bekliyom7/200
300ml+1/2 Limon suyu
8:20 kahvalti: 1 tabak sebzeli menemen, 3 yk lor peyniri, 3 kuru meyve, yesil cay
11:20 Ara: 1 greypfruit
5:20 Aksam: tavuk, karabuday, yesil fasulye, yogurt, ama hepsinden cok yedim
Bayağı erken yemişsin ama öğle yemeği sayılır7/200
300ml+1/2 Limon suyu
8:20 kahvalti: 1 tabak sebzeli menemen, 3 yk lor peyniri, 3 kuru meyve, yesil cay
11:20 Ara: 1 greypfruit
5:20 Aksam: tavuk, karabuday, yesil fasulye, yogurt, ama hepsinden cok yedim
Tebrikler canim az cok ta olsa vermemiz onlemi hatta almasak bile yine kazancdayiz. Haftaya daha cok vericegine eminim tam hiz devam edelim yine..78 den 77.4 olmuşum.gönül isterdi 1 kilo gitsin,buna da şükür damlaya damlaya göl yapıcam
Tabi buyur canim sevinirim burasi herkese acik gelene topigimiz girisi herzaman acik hosgeldinHerkese slmlar. Bende araniza katilmak isterim. Nerdeyse 1 yildir kilolarimla bogusuyorum 88 kilodan 75 e inmistim ama bikac aydir boslayinca yenden almaya basladim malesef.
Kilom bugun itibariyle 77.8 ilk hedefim ise 67 olmak sonrasindada 60 olmak insallah.
Istikrar problemim var insallah sizlerle beraber tam bi motivasyon saglayabilirim
Bayağı erken yemişsin ama öğle yemeği sayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?