Zayiflama gunlugum hayalim 58 kilo beraber zayiflayalimmi?

Simdi gelelim bana gecen hafta

Kendime 200 gun vakit verdim hedefim 58 kg olmak insallah:)
5/20 82.4kg baslangic kilom
1 hafta 80.6kg -1.8kg gitmis cok sur
Dupersin leyla

1 hafta 80.6kg -1.8kg gitmis cok sukur
Harikasin canim tebrik ederim seni.sakin motivasyonunu dusurme. Bu arada ben dilek

Kilar ben yine ayni kilo 83 yani gram vermemisim inat etti gitmem diye hayirlisi bakalim
Dilekcim sakin moralini bozma devam et bak ben 1 hafta zorlandim ve ama sukur dustu kilom simdiyle aclik bana zor gelmiylr tersini cok doydugumda agirlik his ediyorum insallah devam edicem. Haftaya en az 500gr verelim canim hedefimiz olsun

Şahane

harikasın leylaaDemek işin sırrı akşam yemeğini erken yemekBen de yavaş yavaş alıştırayım kendimi bu hafta 7 ye kadar,sonra yarım saat yarım saat geriye alıyım.ancak alışırım

Şahane

harikasın leylaaDemek işin sırrı akşam yemeğini erken yemekBen de yavaş yavaş alıştırayım kendimi bu hafta 7 ye kadar,sonra yarım saat yarım saat geriye alıyım.ancak alışırım
Evet acikcasi kesinlikle oyle oldugunu dusunuyorum. Birde aksamdan sonra kendi sartlandirma acikmayacam yada diyetteyim site biz ne soylersek beynimiz onu yapiyor.
Mesela aclik geldiginde gec saat yada ailem aksami gec yerken onlara baktihimda soyle diyorum kendime bu zamana kadar yedinde ne oldu bunda sonra acliga alisacagim ve istedigim zaman seni besligecegim nefsim baska yolu yok. Tipki bir cocuk gibi umidini kesince aglamayi burakiyor misali aclikla yasamaya alisiyor hatta seviyorsun bende oyle oldu:)) cok uzattim kb

5/100
10.30:yarım simit,1 kk beyaz peynir,4 zeytin domates biber salatalık
15.00:yarım kase mercimek çorbası,1 biber dolması,yarım porsiyon tavuklu pirinç pilavı
19.30:2.5 dilim beyaz ekmek,1.5 kk beyaz peynir
dışardaydım ne spor yapabildim ne su içebildim bebekle uğraşmaktan hırrrrr
Yarın düğün var öğlen 2 de bir şekilde fırsatını bulup spor yapmam lazım 2 gündür yapamıorum

Bakalım başarılı olabilcekmiyim.bikaç gün ağlar sonra alışırım herhalde

Bakalım başarılı olabilcekmiyim.bikaç gün ağlar sonra alışırım herhalde
Alisirsin tabi yeterki azimli ol. Mesela bir bilimsel arastirma okumustum gec sene aslinda yediklerimizin 20% bedenimizin ihtiyaci varmis buda gercek az yemekle doyabilicegimizi doymayan aslinda gozumuz:)

Pirinç pilavı çok kilo yapıyo ama onun yerine bulgur pilavı yemenin daha sağlıklı diyette beyaz ekmek yerine de tam buğday ekmeği yeseniz ben eminim daha sağlıklı olursunuz ve daha kolay zayiflarsiniz

8/200

300ml su

Spor: evde hareketler yaptim 5 Dakota

8:30 kahvalti: 3yk lor peyniri, 10 zeytin, domates, renkli biber, salatalik, 1/2 avokado, 3-4 bardak yesil cay

1:30 Ogle: Dunden kalan tavuk, karabugdayla yesil fasulye, 1 zeytin, 1 kase yogurt. (Yakinda tavuk yemekten gidaklayacagim:)), mate cayi

4:30 Ara: 6 tane kuru meyve, bir kac bardak taze zencefil cayi limonlu

Benden de bugunluk bu kadar kizlar:)

Günaydııınn :) dünden bu yana 800gr vermişim yani şuan 78.2 kiloyum.
İlk hedefim 79.9 için yarını işaretlemiştim takvimde. Ve çok yakınım 300gr kadar

Dün sabah kahvaltıdan önce 1lt su içtim.

Kahvaltıda yulaf kepekli omlet,peynir,domates salatalık yedim şekersiz çayla.

Öğlen 1 dilim karpuz ve peynir yedim.

Akşam da ızgara tavuk yedim 300gr kadar biraz yoğurtla. 2 çatal karpuz ekledim üstüne de.

Regl olduğum içim meyveyle ve öğününde kaçamak yaptım. Ha bir de ikindide şekersiz türk kahvesi ile 1 çay kaşığı fıstık ezmesi yedim tatlı krizimden ötürü.

Toplamda 2500 su içebildim.

Ve çok keyifliyim :)) bugün annemin misafiri var ona mama yapcam yani irademi kullanmam gerekiyor. Ama hedefim daha önemli.

Bozmak yooook. Verebileceğimize inanmayanların çenelerini büzcez !!!!

Süperrr
İşte böyle devam ... gelecek misafire yapılıyor o yemek sana değil bak sen yeme tamam mı

Hosbulduk. Bende fatos memnun oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…