Zayiflama gunlugum hayalim 58 kilo beraber zayiflayalimmi?

1 gunde 800 gr super devami gelsin insallah

Valla ben de sabredemiyorum :) bi de her gün tartılmazsam kontrol edemiyorum yediklerimi. Ne yiyip ne kadar verdiğimi görmem lazım. 1 hafta beklersem nasılsa 1 hafta var diyip kaçamak yapabilirim :)
Ozaman kacamak yapmamak afina takipte olman daha iyi

Kizlar selulit de var mı sizde ya bende var
Spor ve diyetle gider mi acaba . Ya da spor ve diyetle giderebilen oldu mu burda?

Kizlar selulit de var mı sizde ya bende var
Spor ve diyetle gider mi acaba . Ya da spor ve diyetle giderebilen oldu mu burda?

Kizlar muhabbetiniz bol olsun buralar senlenmis sohbetlerlecok guzel.

Fazla kilosu olup seluliti olmayani hic duymadim tabikide var bende de. Sadece spot ve diyet yetmez zanediyorum cunku bir kac sene once baya zayiflamistim selulitte baya azalma olmustu ama tam kurtulmamistim. Sanki ozel yaglar ve kurler kullanmak gerekiyor selulitli bolgelere simdilik fazlaliktan kurtulma derdindeyim sira onada gelicek ama en onemlisi cok su icmek 4 litreye cikarmayi dusunuyorum onumuz yaz cok olmaz sanirim birde taze zencefil cayi icmeye basliyicam

Bende selülit pek yok. Elma tip benim vücudum. İncecik bacaklar ve kollar ama göbek ve sırtta yağlanma oluyor. Yani tipik insülin direnci olanların vücut tipi.

Yalnız doğumdan sonra aşırı sarkık bir göbeğim var. Aşağı doğru katlanmış halde. Çok çirkin bir görüntü. Umarım kilo verince azalır.

Bugün yediklerime gelince;
Sabah yulaf kepekli omlet ve peynir. O kadar yoğun oluyo ki ekmek yemeye ihtiyaç duymuyorsun.

Öğlen çok çok az yağda kavrulmuş soğan ve mantar.

Akşam da anneme hzırlık yaptığımdan yemek yapmaya vakit bulamadım 6da karnım da acıkmıştı biraz kiraz ve çilek yedim. Malesef ki artık birşey yiyemiycem saat 7 oldu :)

Yarın umarım vermiş olurum. Yatana kadar 1.200 lt su içcem.

Sabah 2 bardak limonlu ılık su
Yarım saat sonra 7 hurma 1 kase yoğurt
Ara : ton baligi
Aksam 7 hurma 1 kase limonlu pul biberli yoğurt yedim ve su içiyorum öğlen spor da yaptım
Saat ilerledikçe açlık hissi duyarsam 1 tane salatalık yiyorum %96 oranında su olduğu için gönül rahatligiyla salatalık yiyebilirsiniz buarada . İncecik olmak dileğiyle ...

Supersin canim onceleri bu tur diyetlere sabin ediyordum ama artik edemiyoru malesef. Yarin sabah en 500gr gitmis olucak mate cayida istah kapatiyor acikirsan onuda deneyebilirsin basarilar canim

Supersin canim onceleri bu tur diyetlere sabin ediyordum ama artik edemiyoru malesef. Yarin sabah en 500gr gitmis olucak mate cayida istah kapatiyor acikirsan onuda deneyebilirsin basarilar canim
Mate cayi alıp denicem teşekkür ederim buarada biberiye cayi içtiğim zamanda gün içerisinde fazla gram almadığımı farkettim .
Ayy zayıflama uğruna icmedigim ot çöp kalmadı başıma bi iş gelmese bari

Ayy canım çok fena patlamış misir istiyo . Azcık yağsız tuzsuz yapıp da yesem nolur acaba
Bisey olmaz yiyebilirsin canim hatta tavsiye ediliyor ogluma doktori lif icerdiginden tavsiye etmisti ama kendi yapman sartiyla ye hazirlar yag tuz iceriyor. Ben microwave yillar oldu evden atali tavada yapiyorum ogluma az zeytinyagi ve pembe kaya tuz kullanarak. Simdiden afiyet olsun:))

Yaa sizler cok az yiyosunuz ben okadar iradeli olamiyorum
Kahvalti. 4 yk menemen 2d ekmek 1 tk recel
Ogle. 1kase kuru fasulye 2 yk pilav
Aksam. 1 tabak makarna
Aralarda cay ve bitki cayi kapanisimda 7 de oldu daha erkene cekmeye caliscam bakalim.
Sabah yarim saat bacak egzersizi yaptim yatmadanda bi yarim saat daha yapcam insallah bugunluk bukadar yarin biraz daha dikkat edersem cok iyi olcak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…