- Konu Sahibi istikrar58
-
1 gunde 800 gr super devami gelsin insallahGünaydııınn :) dünden bu yana 800gr vermişim yani şuan 78.2 kiloyum.
İlk hedefim 79.9 için yarını işaretlemiştim takvimde. Ve çok yakınım 300gr kadar
Dün sabah kahvaltıdan önce 1lt su içtim.
Kahvaltıda yulaf kepekli omlet,peynir,domates salatalık yedim şekersiz çayla.
Öğlen 1 dilim karpuz ve peynir yedim.
Akşam da ızgara tavuk yedim 300gr kadar biraz yoğurtla. 2 çatal karpuz ekledim üstüne de.
Regl olduğum içim meyveyle ve öğününde kaçamak yaptım. Ha bir de ikindide şekersiz türk kahvesi ile 1 çay kaşığı fıstık ezmesi yedim tatlı krizimden ötürü.
Toplamda 2500 su içebildim.
Ve çok keyifliyim :)) bugün annemin misafiri var ona mama yapcam yani irademi kullanmam gerekiyor. Ama hedefim daha önemli.
Bozmak yooook. Verebileceğimize inanmayanların çenelerini büzcez !!!!
Simdi gelelim bana gecen hafta
Kendime 200 gun vakit verdim hedefim 58 kg olmak insallah:)
5/20 82.4kg baslangic kilom
1 hafta 80.6kg -1.8kg gitmis cok sukur
1hafta sonra tartıLip yazalım çok sabirsizlaniyorum mmtebrikler haftaya bende en az 1kilo gitsin istiyorum hedefim haftaya 76.8 :)
Süperrr
İşte böyle devam ... gelecek misafire yapılıyor o yemek sana değil bak sen yeme tamam mı
Insallahh gr gittiğini bile görmek insana çok cesaret veriyor gaza geliyorum Ben şahsenYok yok ben olmıycam zaten annemlerde o yüzden yememzaten yarının heyecanı var 77.9 görmeliyim
Ben cumaya kadar sabretcem oncesinde tartilmicam biraz heyecan olsunInsallahh gr gittiğini bile görmek insana çok cesaret veriyor gaza geliyorum Ben şahsen
Aynen bende beklicem cumaya kadar 1 hafta olsun bakalım ne kadar vermiş olcazBen cumaya kadar sabretcem oncesinde tartilmicam biraz heyecan olsun
AhahaBen sabredemiorum
Ben sabredemiorum
Ozaman kacamak yapmamak afina takipte olman daha iyiValla ben de sabredemiyorum :) bi de her gün tartılmazsam kontrol edemiyorum yediklerimi. Ne yiyip ne kadar verdiğimi görmem lazım. 1 hafta beklersem nasılsa 1 hafta var diyip kaçamak yapabilirim :)
Kizlar selulit de var mı sizde ya bende var
Spor ve diyetle gider mi acaba . Ya da spor ve diyetle giderebilen oldu mu burda?
Supersin canim onceleri bu tur diyetlere sabin ediyordum ama artik edemiyoru malesefSabah 2 bardak limonlu ılık su
Yarım saat sonra 7 hurma 1 kase yoğurt
Ara : ton baligi
Aksam 7 hurma 1 kase limonlu pul biberli yoğurt yedim ve su içiyorum öğlen spor da yaptım
Saat ilerledikçe açlık hissi duyarsam 1 tane salatalık yiyorum %96 oranında su olduğu için gönül rahatligiyla salatalık yiyebilirsiniz buarada . İncecik olmak dileğiyle ...
Mate cayi alıp denicem teşekkür ederimSupersin canim onceleri bu tur diyetlere sabin ediyordum ama artik edemiyoru malesef. Yarin sabah en 500gr gitmis olucak mate cayida istah kapatiyor acikirsan onuda deneyebilirsin basarilar canim
Bisey olmaz yiyebilirsin canim hatta tavsiye ediliyor ogluma doktori lif icerdiginden tavsiye etmisti ama kendi yapman sartiyla ye hazirlar yag tuz iceriyor. Ben microwave yillar oldu evden atali tavada yapiyorum ogluma az zeytinyagi ve pembe kaya tuz kullanarak. Simdiden afiyet olsun:))Ayy canım çok fena patlamış misir istiyo . Azcık yağsız tuzsuz yapıp da yesem nolur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?