Iyiyim ben canim çocuklarla uğraşıyorum malumNasilsiniz kizlar nerelerdesiniz
Hic düşürme motivasyonunu canım hem bi kaçamak aldırır mi o kadar ya üzme kendini verirsin sen kilolarıKuzucuklar 2 gun motivasyon dusukluğu yasadım o yuzden dun menu bildirmedim
Akşama kadar cok iyi gitmişken akşam 6da 2 tabak yogurtlu makarna yedim dün
Bugun eski formuma dönuyorum inşallah
Bende bugun tartıda 500gram fazla cıktım ki 500 gramda verebilirdim kaçamak yapmasaydım
Bu 2 gun bana toplamda 1 kiloya mal oldu
Yaza bu kadar az kalmısken 1 kilo geriye dusmek hiç iyi olmadı.
Yinede öyle yada böyle bu cuma yada en gec cumartesi tartıda 67 yi görmek istiyorum mutlaka.
Inşallah başarırsın canımKızlar bende katılmak istiyorum aranıza. Bi süredir sizi takip edip motive olmaya çalışıyorum. Boy:1.74 kilo: 87. Ilk hedefim 79 yani 7 li rakamı görmek. Basaririm insallah
Teşekkürler canimInşallah başarırsın canım
Canim üzülme o kadar yaa verirsin merak etme biraz spor yap bugün az ye tamm iste uzuldgune değermi ben napim kendimi köprüden atmam laxim veriyrm snra geri alıyorum bakalım snum ne olacakKuzucuklar 2 gun motivasyon dusukluğu yasadım o yuzden dun menu bildirmedim
Bende bugun tartıda 500gram fazla cıktım ki 500 gramda verebilirdim kaçamak yapmasaydım
Yinede öyle yada böyle bu cuma yada en gec cumartesi tartıda 67 yi görmek istiyorum mutlaka.
Op yerime minnoslari kuzucuklar :)Iyiyim ben canim çocuklarla uğraşıyorum malum
Hic düşürme motivasyonunu canım hem bi kaçamak aldırır mi o kadar ya üzme kendini verirsin sen kiloları
Canim üzülme o kadar yaa verirsin merak etme biraz spor yap bugün az ye tamm iste uzuldgune değermi ben napim kendimi köprüden atmam laxim veriyrm snra geri alıyorum bakalım snum ne olacak
Kızlar bende katılmak istiyorum aranıza. Bi süredir sizi takip edip motive olmaya çalışıyorum. Boy:1.74 kilo: 87. Ilk hedefim 79 yani 7 li rakamı görmek. Basaririm insallah
aynı ben aynı bennKuzucuklar 2 gun motivasyon dusukluğu yasadım o yuzden dun menu bildirmedim
hala bildirmeyenler var cnm. A asell666 S sonbahr35 kızlar bildirdiniz mi ben mi gözden kaçırdım ??ervaa listeyi yapta bakalım kuzum kim kaç vermiş unuttum
1 kilo fazla ile geri geldim kuzumErva canim hoşgeldin ozlettin kız kndinii :))
Uzulme canim yaa bende senin gbiyim buyuk ihtimal bnde geri aldim kiloyu arkadas bir hafta ugrasiyoruz 1 kilo vermek icin ama iki gun yemek yiuelim o 1 kiloyu geri aliyrz haksizlik yaa bu
haklısın canm ama bnm yıldönümü derken şehir dışına derken oldu bittiye geldi valaKizlar neler oluyor size kenfinize gelin lutfen iki haftadr ugrasiyruz iki gundr heba mi edecegiz olay bu mu
Inşallah canim bende burdaki birçok kişi gibi kilo vermenin mutluluğunu yaşamak istiyorumSelam canım
Grupta yer varmı bilmiyorum erva geldiğinde bakar ona göre katılırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?