Zayıflama Kampı

Uzulme canim yaa bende senin gbiyim buyuk ihtimal bnde geri aldim kiloyu arkadas bir hafta ugrasiyoruz 1 kilo vermek icin ama iki gun yemek yiuelim o 1 kiloyu geri aliyrz haksizlik yaa bu (
kuzum kiloyu geri almak değil asıl sorun. biz o kadar spor yapıyoruz ne bileyim 1 gram yağ yakmak için kan ter içinde kalıyoruz ama 1 dilim börek herşeyi sıfırlıyor. isterse kilom sabit kalsın ama onca emekle yaktığım yağlar geri gelmesin
nse kızlar bitti bakın 1 HAZİRANA 12 GÜN KALDI TAM GAZ DEVAM ! 1. Ayımızı başarı ile bitircez inş..

Canimizi disimize takip once ki haftalara gore daha siki sariliyoruz :)

Menümü bildireyim
sabah sirkeli su
Kahvaltı
2 dilim ekmek
yarım dilim ine Cokokrem
4 zeytin
2 yumurta
az peynir
ara
meyveli yoğurt
öğle
1 tabak patatesli bulgur pilavı
yarım kase yoğurt
1 salatalık turşusu
akşam
1 kase çorba
4 5 kaşık kadar bulgur pilavı
yatana kadar meyve yerim
bide canım çekirdek istiyor ya

O da cok kalorili ama biraz ye istersen bi avuc ici kadar menun iyi gorunuyor canim aksam ki bulgur biraz daha az olsa daha iyi olurdu ama sut olsun canim :)

Kahvalti yok
Ara yok
Ogle yok
Aksam yarim kase yogut icine bikac dal dereotu dogradim iki kucuk parca tavuk
3 litre su ictim

cnm menün çok iyi , çekirdekten uzaak dur varsa beyaz leblebi ye

Kahvalti yok
Ara yok
Ogle yok
Aksam yarim kase yogut icine bikac dal dereotu dogradim iki kucuk parca tavuk
3 litre su ictim
menünün devamı yada öncesi nerde kuzu !!

kızlar bugünkü menüm , kendimi toplayamadım henüz yarın eskisi gbi menülerimle karşınızda olacağım
kahvaltı :
2 dilim kepek ekmek
1 tavada yumurta
3 çeri domates
peynir
Öğlen :
4 adet yaprak sarma
yoğurt
1 dilim ekmek
Akşam :
3-4 kaşık kadar et sote
4 adet sarma
salata

İyisin canim bundan iyisi yarin ins. :)

Kızlar iyi akşamlar herkesten özür dilerim 3 4 gundur gelemedim hastaneye yatırıldım çok acil ameliyat oldum kilo bildirimide yapamadım bugün tartıldım 77 kiloya duşmuşum

İyisini canim iyi menunu begendim tatlı şeyleri yemeni çok grmuyrm çünkü sütun olması için azda olsa yemen gerekiyo yani byle devam et tatlim

[QUOTE="düşürme , post: 41017225, meMotivasyonu]kızlar bugünkü menüm , kendimi toplayamadım henüz yarın eskisi gbi menülerimle karşınızda olacağım
kahvaltı :
2 dilim kepek ekmek
1 tavada yumurta
3 çeri domates
peynir
Öğlen :
4 adet yaprak sarma
yoğurt
1 dilim ekmek
Akşam :
3-4 kaşık kadar et sote
4 adet sarma
salata[/QUOTE]
İyisin canim iyisin Motivasyonynu dusurme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…