Kizlar neler oluyor size kenfinize gelin lutfen iki haftadr ugrasiyruz iki gundr heba mi edecegiz olay bu mu
kuzum kiloyu geri almak değil asıl sorun. biz o kadar spor yapıyoruz ne bileyim 1 gram yağ yakmak için kan ter içinde kalıyoruz ama 1 dilim börek herşeyi sıfırlıyor. isterse kilom sabit kalsın ama onca emekle yaktığım yağlar geri gelmesinUzulme canim yaa bende senin gbiyim buyuk ihtimal bnde geri aldim kiloyu arkadas bir hafta ugrasiyoruz 1 kilo vermek icin ama iki gun yemek yiuelim o 1 kiloyu geri aliyrz haksizlik yaa bu(
canm merhaba öncelikle inşş istediğin kiloya ulaşırsın ama malesf günlüğümüz dolu kmseyi almıyorz artıkInşallah canim bende burdaki birçok kişi gibi kilo vermenin mutluluğunu yaşamak istiyorum
Canimizi disimize takip once ki haftalara gore daha siki sariliyoruz :)haklısınbnm yıldönümü derken şehir dışıa derken oldu bittiye geldi vala
ama heba etmek yok ! 20 gündür aç kalmışım canımı dişime takmışım 1 saatlik şey içn vazgeçmem.
cuma günü İNŞ. 79.9 u görmek için elimden geleni yapıcam !
kesinliklee şunun şurasında hazirana 12 gün kaldı kızzz 1. ayımızı bitiricez beraberrCanimizi disimize takip once ki haftalara gore daha siki sariliyoruz :)
O da cok kalorili ama biraz ye istersen bi avuc ici kadar menun iyi gorunuyor canim aksam ki bulgur biraz daha az olsa daha iyi olurdu ama sut olsun canim :)Menümü bildireyim
sabah sirkeli su
Kahvaltı
2 dilim ekmek
yarım dilim ine Cokokrem
4 zeytin
2 yumurta
az peynir
ara
meyveli yoğurt
öğle
1 tabak patatesli bulgur pilavı
yarım kase yoğurt
1 salatalık turşusu
akşam
1 kase çorba
4 5 kaşık kadar bulgur pilavı
yatana kadar meyve yerim
bide canım çekirdek istiyor ya
Kız bu ne yememissin bişey dikkat et kendine cok sağlıksız besleniyorsunKahvalti yok
Ara yok
Ogle yok
Aksam yarim kase yogut icine bikac dal dereotu dogradim iki kucuk parca tavuk
3 litre su ictim
cnm menün çok iyi , çekirdekten uzaak dur varsa beyaz leblebi yeMenümü bildireyim
sabah sirkeli su
Kahvaltı
2 dilim ekmek
yarım dilim ine Cokokrem
4 zeytin
2 yumurta
az peynir
ara
meyveli yoğurt
öğle
yarım kase yoğurt
1 salatalık turşusu
akşam
1 kase çorba
yatana kadar meyve yerim
menünün devamı yada öncesi nerde kuzu !!Kahvalti yok
Ara yok
Ogle yok
Aksam yarim kase yogut icine bikac dal dereotu dogradim iki kucuk parca tavuk
3 litre su ictim
Kız bu ne yememissin bişey dikkat et kendine cok sağlıksız besleniyorsun
Kizlar yememekten degil cok kotu hastalandim bogazlarim iltihaplanmis hicbirsey yiyemiyorumcnm menün çok iyi , çekirdekten uzaak dur varsa beyaz leblebi ye
menünün devamı yada öncesi nerde kuzu !!
İyisin canim bundan iyisi yarin ins. :)kızlar bugünkü menüm , kendimi toplayamadım henüz yarın eskisi gbi menülerimle karşınızda olacağım
kahvaltı :
2 dilim kepek ekmek
1 tavada yumurta
3 çeri domates
peynir
Öğlen :
4 adet yaprak sarma
yoğurt
1 dilim ekmek
Akşam :
3-4 kaşık kadar et sote
4 adet sarma
salata
Sagol canim :)anladım şimdi geçmiş olsun kuzum
İyisini canim iyi menunu begendim tatlı şeyleri yemeni çok grmuyrm çünkü sütun olması için azda olsa yemen gerekiyo yani byle devam et tatlimMenümü bildireyim
sabah sirkeli su
Kahvaltı
2 dilim ekmek
yarım dilim ine Cokokrem
4 zeytin
2 yumurta
az peynir
ara
meyveli yoğurt
öğle
yarım kase yoğurt
1 salatalık turşusu
akşam
1 kase çorba
yatana kadar meyve yerim
Gecmisolsun canim hayirdirKızlar iyi akşamlar herkesten özür dilerim 3 4 gundur gelemedim hastaneye yatırıldım çok acil ameliyat oldum kilo bildirimide yapamadım bugün tartıldım 77 kiloya duşmuşum
Geçmiş olsun canimKizlar yememekten degil cok kotu hastalandim bogazlarim iltihaplanmis hicbirsey yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?