Zayıflama Kampı

Menüm kizlar
Kahvaltı
Domates salatalik
Bitki çayı
4 zeytin
Az peynir
Haşlanmış yumurta
Öğle
Köfte ekmek arası
Sade soda
Ara
Nektarı
Erik
Aksam
Yayla çorbası
Salata
Bir dilim ekmek
2 ltre su
Yarim saat yürüyüş

Menün iyi canım ama ama ekmek arası köfte olmamış canım bide akşam ekmek yememeye çalış daha iyi olur senin icin

Menün iyi canım daha ne olsun sadece aldığın kiloyu vermek için yarın daha dikkatli olursun

Hem öğlen hem akşam bulgur pilavı fazla kaçmış beybim

Kahvalti yok
Ara yok
Ogle yok
Aksam yarim kase yogut icine bikac dal dereotu dogradim iki kucuk parca tavuk
3 litre su ictim

Geçmiş olsun canım boğaz agrısını cok iyi bilirim ama iyi kilo verdirir

Sarmaaaaaaaaaaa
Sarmanın yanında ekmek nasıl yedin acabaa
Güzel bence kuzum günün öyle toparlayamamış gibi gelmedin bana

Kizlar yememekten degil cok kotu hastalandim bogazlarim iltihaplanmis hicbirsey yiyemiyorum

Kızlar iyi akşamlar herkesten özür dilerim 3 4 gundur gelemedim hastaneye yatırıldım çok acil ameliyat oldum kilo bildirimide yapamadım bugün tartıldım 77 kiloya duşmuşum

Geçmiş olsun canım hayırdır? Ciddi bir sey değildir inşallah

Öğle böyle olunca akşamı hafif geçirmek adına ekmek yemeseydin hiç problem yokmuş aslında kuzum neyse olsun o kadar artık

Yemek yapmaya yetistirmiyorum bazen bebekten öğlen yapıyorum aksama yiyorum ve acikiyorumda

S sonbahr35 canm ne ameliyatı hayrdr neyin var girince bilgilendir bizi. bu arada sen diyete 1 mayısda başladın dimi ? öncesi var mıydı?
18 günde 5 kilo vermişsn çnkü

S sonbahr35 canm ne ameliyatı hayrdr neyin var girince bilgilendir bizi. bu arada sen diyete 1 mayısda başladın dimi ? öncesi var mıydı?
18 günde 5 kilo vermişsn çnkü
Apandisit varmış canım ondan ameliyat oldum kistte vardı ama onu alamadılar çocuğum olmaz diye ilerde. Öncesi yok canım diyet yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…