- 9 Mayıs 2014
- 1.386
- 1.561
- 83
Geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin inşallah ben çektim o duyguyu iyi bilirim evlenmeden önce apandisim patladı doktorlar anlamadı 4 gün gezdim patlak apandisitle öyle ameliyat oldum ve 10 hastanede yattım doktorlar ameliyata alırken aileme herşeye hazırlıklı olun ölebilir kurtaramayız demişlerApandisit varmış canım ondan ameliyat oldum kistte vardı ama onu alamadılar çocuğum olmaz diye ilerde. Öncesi yok canım diyet yapmadım
Sağol canım sanada büyük geçmiş olsun onun sancısı yetiyor zaten insana Allah kimseye yaşatmasın böyle şeylerGeçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin inşallah ben çektim o duyguyu iyi bilirim evlenmeden önce apandisim patladı doktorlar anlamadı 4 gün gezdim patlak apandisitle öyle ameliyat oldum ve 10 hastanede yattım doktorlar ameliyata alırken aileme herşeye hazırlıklı olun ölebilir kurtaramayız demişler
Çok geçmiş olsun canimApandisit varmış canım
Kız naptin sen böyle dikkat et canım lütfen verdiğin kilolar yediklerim den dolayı çöpe gitmesin çok fazla kacirmissinBen bugün inanın çıldırdım misafirim gelince dengem gitti
Kahvaltı 2 dilim kızarmış tereyağlı ballı ekmek sucuklu yumurta salatalık peynir salam zeytin
öğlen dürüm tavuk döner
akşam yemek yok çekirdek fındık ceviz limonata ve cola naptım ben dimi
Günaydın canım ben varim yaGünaydın kizlar bugün hhicbiriniz yoksunuz nerdesiniz bkemm :))
Günaydın kızlar gitmez canım dengelersin fazla kaçırma borekleri arada vucudumuzu şaşırtmamız gerekKızlar ben dayanamadım tartildim.bu hafta biraz kaçırmama rağmen 75 i gördüm ve ben geçen hafta ödül falan yapmamistim bu haftada pazar değilde yarın yapmak istiyorum.yarrın dışarda kahvaltı yapacaz eşimle poğaça börek falan yiyebilirim evde çok sıkıldım dışarda bişeyler yapmak istiyorum artık ama verdiğim kilo boşa gider diye korkuyorum şekerli şeyler yemesem sadece kahvaltı serbest olsa nasıl olur acaba
Aynen cnm ipin ucunu kacirmazsan degisiklikte fayda varKızlar ben dayanamadım tartildim.bu hafta biraz kaçırmama rağmen 75 i gördüm ve ben geçen hafta ödül falan yapmamistim bu haftada pazar değilde yarın yapmak istiyorum.yarrın dışarda kahvaltı yapacaz eşimle poğaça börek falan yiyebilirim evde çok sıkıldım dışarda bişeyler yapmak istiyorum artık ama verdiğim kilo boşa gider diye korkuyorum şekerli şeyler yemesem sadece kahvaltı serbest olsa nasıl olur acaba
Valla çöp gibi oldum ne bulursam yedim iki gündür nolur biri beni azarlasın yaaaaaaKız naptin sen böyle dikkat et canım lütfen verdiğin kilolar yediklerim den dolayı çöpe gitmesin çok fazla kacirmissin
yine mi bişey yedin canm :)Valla çöp gibi oldum ne bulursam yedim iki gündür nolur biri beni azarlasın yaaaaaa
napıcam ben bu gidişle kiloları geri alıcam heralde
genel olarak iyi cnm bisküviler kremalı mıydı?Iyi akşamlar kızlar menümü yazayim
sabah sirkeli su
Kahvaltı
2 dilim ekmek
sucuklu yumurtanın yumurtasını yedim biraz
az peynir
Domates salatalik
2 catal reçel
1 çay kaşığı tereyağı
Öğlen
yemek yemedim 1 muz biraz erik yedim
çayla beraber 4 bisküvi (misafrim vardi)
Akşam
1 kase çorba
biraz salata
3 kaşık bulgur pilavı
keşke börek yemeseydin akşamı daha güzel geçirseydin cnmSelam kızlar kahvaltı 3parça börek ogle az makarna 2 parça tavuk akşam yok
Hayır canım herzamanki gibigenel olarak iyi cnm bisküviler kremalı mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?