Kuzum ne zaman tartıldım yemekten sonra mı ? öyleyse 1 kilo fazla çıkman çook normal. asıl kilon değil çünkü.kızlar cuma günü tartılmıştım sabah girip yazarım diye 85.1 kg dı ama bugün yine baktım az önce 87.8 şoktayım ağlıcam nerdeyse başladığımda 86 dıydım. kaçamak falanda yapmadım tok olduğum için böyle desem ama çok fazla ya.. acaba regl olcam diye mi off.. nerden tutsam olmuyor.. bir haftadır hiç sporda yapamadım annem evde diye anca gezmeye çıkınca yürüdüm. Hadi bakalım başa döndük hemde daha fazla kiloyla
Annem gelmişti cnm denizli den 3 gün falan kalacaktı ama 1 haftayı geçti:) bi de tez yazıyorum şu an o yüzden girmekte sorun yaşadımne güzel 85 i görmüştüm.cnm regl de bu kadar çok oluyor mu? 2 kilo nerdeyse gerçi yeni yemek yedim cumaya bakalım kaç olcak..
inş dediğiniz gibidir kızlar cumaya kadar tartılmıcam bakalım moral bozmak yok.. benm tartıda eksi olmasa da kıyafetlerde farkediyor buna seviniyorum..bir de sebzeler çok su tutuyormuş bende hep sebze yiyorum et sevmem hiç.. acaba o da etkiliyo mudur..Kuzum ne zaman tartıldım yemekten sonra mı ? öyleyse 1 kilo fazla çıkman çook normal. asıl kilon değil çünkü.
birde regl isen zaten vucudun su toplamıştır sıkma canını
Kızlar herkes bildirim yaptığına göre tabloyu yayınlıyorum. Ve ilk sayfada paylaşıyorum. Yalnız lütfennn bundan sonra bu kadar geç kalmasın kilo bildirimleri. Cuma olmazsa perşembeden yapın tartımlarınızı
S sonbahr35 en çok kilo verenimiz tebrikler kuzum
Eki Görüntüle 1534142
Sen beni hiç sorma kızz, leyn dün gece cips yedim ben ondan menümü yazamadım ahahaYubbikkk
ah ah bu hafta nasıl olacak bakalım ben bu kadar bozdum
Canim menün iyi ama akşam bi tabak spagetti fazla olmuş sankiKızlar bugünkü menüm :
KAHVALTI
1 haşlanmış yumurta
1 haşlanmış patates
1 dilim kepek ekmek
1 dilim salam
kk peynir
ÖĞLE
1 fincan türk kahvesi ( 1 çay kaşığı şeker ile )
AKŞAM
1 kase mercimek çorbası
1 tabak spagetti ( 1 kaşık sıvıyağ + 2 kaşık yoğurt soslu )
1 adet yaprak sarma
TOPLAM ALINAN KALORİ : 888
SPORLA YAKILAN KALORİ : 100 ( 3 mil leslie yapıcam 1 saat sonra kızlar )
Kuuzm kahvaltıda smit börek vs. hepsi kalorisi yüksek şeyler ama ama olsun o kadar. onlara da alışmalı bence bünye.Kızlar menümü yazayim kızmayın sakin
sabah sirkeli şu içtim
10 gibi evden çıktık cikmadan 2 bisküvi yedim sultani varya kepekli ondan
saat 1 de kahvaltı yazabildim
1 buçuk simit
Yarım poğaça
biraz börek
çok az peynir
1 kaçta zeytin
domates salatalık
Şekersiz çay
hadi bunlar neyse De
1 tane pamuk şekeri yedim malesef
akşam bişey yemedim burda ekşi bi meyve var bu mevsimde oluyo yayla muzu diyebilirim size ondan yedim kesinlikle kilo yapacağını sanmıyorum olurda acikirsam salata yapar yerim kızlar
Ödül günü yaptım ama çok oldu sanki ya
Sen beni hiç sorma kızz, leyn dün gece cips yedim ben ondan menümü yazamadım ahaha
üzerine de canga yidimay noluyo yaa nazr değidi bana hiç kaçamaklarım olmzdı hep bu şehir dışı ve mangaldan sonra oldu.
Kızlar bugünkü menüm :
KAHVALTI
1 haşlanmış yumurta
1 haşlanmış patates
1 dilim kepek ekmek
1 dilim salam
kk peynir
ÖĞLE
1 fincan türk kahvesi ( 1 çay kaşığı şeker ile )
AKŞAM
1 kase mercimek çorbası
1 tabak spagetti ( 1 kaşık sıvıyağ + 2 kaşık yoğurt soslu )
1 adet yaprak sarma
TOPLAM ALINAN KALORİ : 888
SPORLA YAKILAN KALORİ : 100 ( 3 mil leslie yapıcam 1 saat sonra kızlar )
Kızlar menümü yazayim kızmayın sakin
sabah sirkeli şu içtim
10 gibi evden çıktık cikmadan 2 bisküvi yedim sultani varya kepekli ondan
saat 1 de kahvaltı yazabildim
1 buçuk simit
Yarım poğaça
biraz börek
çok az peynir
1 kaçta zeytin
domates salatalık
Şekersiz çay
hadi bunlar neyse De
1 tane pamuk şekeri yedim malesef
akşam bişey yemedim burda ekşi bi meyve var bu mevsimde oluyo yayla muzu diyebilirim size ondan yedim kesinlikle kilo yapacağını sanmıyorum olurda acikirsam salata yapar yerim kızlar
Ödül günü yaptım ama çok oldu sanki ya
bu ne kızzz valla terlik yicen bak kafanaKahvaltı/Öğle
Tavuklu bulgur pilavı
Yoğurt
Akşam
Köpeğimle yuruyus uzun surdu bugun gec geldim gecikincede yemek istemedim
O yuzden 1 elma tarcınlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?