Zayıflama Kampı

kahvaltı= azcık peynir iki zeytin bi kase çorba azcık ekmek bi yumurta beyazı
öğle= yok
akşam= bi kase çorba ve bir buçuk kaşık kadar patlıcanlı kıymalı yemek ve ince yarım dilim ekmek
Gayet güzel canım nasıl oldun bu arada

Özlemden hiç bi bilgim yok kuzum. diğerleri nerde acaba ?
bugünlük beni mazur görün çıkmam lazım menülere falan bakamadım. yarın dönücem hepinize

Kizlar günaydın dun göremedim netimle ilgili sorun yaşadım sayfaya giriyodum ama msj yazarken sayfa kapanıyorduo yyüzden menü bildirimi yapamadık ve menulerinize yrum yapamadim k bakmayın
Sabah sirkeli su
Kahvaltı
Domates salatalik
5 zeytin
Az peynir
Bitki çayı
Kepekeekmeği
Öğle
Haşlanmış yumurta
Salata
1 dilim peynir
3-4 adet zeytin
Ara
Mavi yeşil light bisküvi
Yeşilcay
Aksam
3 kkasıl bulgur pilavı
3 kkaşık ıspanak
Yarim kase cacık
Yatmadan meyveli yoğurt yedim
kendim hazırladım hazr degil

Yarim saat yürüyüş
15 dk egzersz

bi kaç gündür giremiyorum pek daha kendimi de toplayamadım hala 1 kilo fazlam var
ay bir düzelemedim yaa , siz siz olun sakın 2-3 gün kaçamak yapmayın sonra herşeye baştan başalamanz gerek gbi oluyor kızlar.

bi kaç gündür giremiyorum pek daha kendimi de toplayamadım hala 1 kilo fazlam var
ay bir düzelemedim yaa , siz siz olun sakın 2-3 gün kaçamak yapmayın sonra herşeye baştan başalamanz gerek gbi oluyor kızlar.

Al benden de o kadar. Bide 1 defa kaçırırsan canın hep istiyor toparlayamadım hala yaaa

kızlar cuma günü tartılmıştım sabah girip yazarım diye 85.1 kg dı ama bugün yine baktım az önce 87.8 şoktayım ağlıcam nerdeyse başladığımda 86 dıydım. kaçamak falanda yapmadım tok olduğum için böyle desem ama çok fazla ya.. acaba regl olcam diye mi off.. nerden tutsam olmuyor.. bir haftadır hiç sporda yapamadım annem evde diye anca gezmeye çıkınca yürüdüm. Hadi bakalım başa döndük hemde daha fazla kiloyla

Regl şişliği olabilir ya o kadar derrt etme

Neredeydin kız 1 haftadır
Annem gelmişti cnm denizli den 3 gün falan kalacaktı ama 1 haftayı geçti:) bi de tez yazıyorum şu an o yüzden girmekte sorun yaşadım ne güzel 85 i görmüştüm.cnm regl de bu kadar çok oluyor mu? 2 kilo nerdeyse gerçi yeni yemek yedim cumaya bakalım kaç olcak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…