Iyi canım ama börek parçaları ne kadardı o önemli bakSelam kızlar kahvaltı 3parça börek ogle az makarna 2 parça tavuk akşam yok
Gayet güzel canım nasıl oldun bu aradakahvaltı= azcık peynir iki zeytin bi kase çorba azcık ekmek bi yumurta beyazı
öğle= yok
akşam= bi kase çorba ve bir buçuk kaşık kadar patlıcanlı kıymalı yemek ve ince yarım dilim ekmek
aynı canım bi değişiklik yok teşekkür ederim =)Gayet güzel canım nasıl oldun bu arada
Bilgim yok canim yedin mi yoksacips kaç kalori
Evett gene bişi yedim ve artık bitti bugün kendimi açlığa alıyorum sadece yoğurt yiycem ve su tabiii bide salata bide spor yapıcamyine mi bişey yedin canm :)
bi kaç gündür giremiyorum pek daha kendimi de toplayamadım hala 1 kilo fazlam var
ay bir düzelemedim yaa , siz siz olun sakın 2-3 gün kaçamak yapmayın sonra herşeye baştan başalamanz gerek gbi oluyor kızlar.
geldim cnm bugün girebildim şükür kavuşturana.. geçmiş yazdıklarınızı okudum maşallah herkes kilo vermiş ne güzell:))
geldim cnm bugün girebildim şükür kavuşturana.. geçmiş yazdıklarınızı okudum maşallah herkes kilo vermiş ne güzell:))
kızlar cuma günü tartılmıştım sabah girip yazarım diye 85.1 kg dı ama bugün yine baktım az önce 87.8 şoktayım ağlıcam nerdeyse başladığımda 86 dıydım. kaçamak falanda yapmadım tok olduğum için böyle desem ama çok fazla ya.. acaba regl olcam diye mi off.. nerden tutsam olmuyor.. bir haftadır hiç sporda yapamadım annem evde diye anca gezmeye çıkınca yürüdüm. Hadi bakalım başa döndük hemde daha fazla kiloyla
Annem gelmişti cnm denizli den 3 gün falan kalacaktı ama 1 haftayı geçti:) bi de tez yazıyorum şu an o yüzden girmekte sorun yaşadımNeredeydin kız 1 haftadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?