Zayıflama Kampı

Haklısınn bu hafta biraz zor geçti bozduk ama az önce kıyafetlere baktım allahım öldüm ya müthiş şeyler var almamak için zor tuttum kendimi nasılsa yakısmayacak diye

Menün benimkine benzemiş canım oyuzden iyi yada kötü diyemicem

Valla canım bende aynen senin durumundayım en sevdiğim kıyafetlere sığmıyorum ve eşimle kavga ettim zorla patlak mısır yedirdi kilo veremezsem bu hafta onun benden çekeceği var

Gayet iyi görünüyor öğle spagetti yeseydin daha iyi olurdu canım akşam çorba salata daha uygun olabilirdi
aslında benim bu ara konuşmaya hakkım bile yok cezalıyım

Allahım nasıl birşey yemeden duruyorsunuz kızlar yaaa

Gayet iyi görünüyor öğle spagetti yeseydin daha iyi olurdu canım akşam çorba salata daha uygun olabilirdi
aslında benim bu ara konuşmaya hakkım bile yok cezalıyım
bn senden 100 kat daha cezalıyım ama işte boğazımı hala tutamıyorum kuzu
noldu bize yeeea

Kahvaltı/Öğle
Tavuklu bulgur pilavı
Yoğurt

Akşam
Köpeğimle yuruyus uzun surdu bugun gec geldim gecikincede yemek istemedim
O yuzden 1 elma tarcınlı
Gene pek bişey yememissin canım ama iyi bende akşam salata yaptım 1 haşlanmış yumurta yedim geç oldu ama gece süt lazim

Canim iyi diyecem ama pek bişey yok böyle yersen DHA çok saldırısin yemeğe falan daha düzenli yemeli sin

Kızlar ben bu cuma kaç çıkarım bilmiyorum ama 74 u görmeyi çok istiyorum zor gibi ama.
Bu hafta 74 olsa haftaya 72 isteyecem ve olcam inşallah.
birde kızlar 68 in altına düştüğümde hemen gidip saçlarımı boyatacam aylardir boyatamadim hamilelikten ödül olsun bana 62 olursam daha buyuk bişey daha bulamadım ama

Allahım nasıl birşey yemeden duruyorsunuz kızlar yaaa

bn senden 100 kat daha cezalıyım ama işte boğazımı hala tutamıyorum kuzu
noldu bize yeeea
Evett uçtuk bu hafta ipin ucu kaçtı iyice vallahi 2 gün yemek yemesem aklıma gelmez eşim yokken ama o evde olunca canım şunu çekti bunu çekti aşeren kadınlar gibi zorla yediriyor bide iradem çok sağlam ama bu koca beni kandırıyor :)

Kimseyi kınamıyorum büyük beden olmak suç yada günah değil ama soruyorum yazı nasıl geçirmek istiyorsunuz ???

biberiye yağımı göbüşüme sürdüm streçi sardım üzerine termal kemerimi de geçirdim spor zamanıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…