bu ne kızzz valla terlik yicen bak kafana
Kızlar artık bi kendimize gelelim noluyo bize sanki nazara geldik
Bu kadar kaçamak yoktu çoştuk bu ara kilo vermeliyiz artık motive olalım kaçamak yapmamaya gayret edelim
Hadi eskisi gibi olalım bende bugün eşim işe gitmedi diye planımı yapamadım
Kahvaltı yok
öğle çorba ve tavuk haşlama ve 2 dilim ekmek ve 4 adet sarma
akşam yok
az önce kahve içtim yanında bir dilim çikolata hareket yok
Valla canım bende aynen senin durumundayım en sevdiğim kıyafetlere sığmıyorum ve eşimle kavga ettim zorla patlak mısır yedirdi kilo veremezsem bu hafta onun benden çekeceği varHaklısınn bu hafta biraz zor geçti bozduk ama az önce kıyafetlere baktım allahım öldüm ya müthiş şeyler var almamak için zor tuttum kendimi nasılsa yakısmayacak diye
Menün benimkine benzemiş canım oyuzden iyi yada kötü diyemicem
Gayet iyi görünüyor öğle spagetti yeseydin daha iyi olurdu canım akşam çorba salata daha uygun olabilirdiKızlar bugünkü menüm :
KAHVALTI
1 haşlanmış yumurta
1 haşlanmış patates
1 dilim kepek ekmek
1 dilim salam
kk peynir
ÖĞLE
1 fincan türk kahvesi ( 1 çay kaşığı şeker ile )
AKŞAM
1 kase mercimek çorbası
1 tabak spagetti ( 1 kaşık sıvıyağ + 2 kaşık yoğurt soslu )
1 adet yaprak sarma
TOPLAM ALINAN KALORİ : 888
SPORLA YAKILAN KALORİ : 100 ( 3 mil leslie yapıcam 1 saat sonra kızlar )
Allahım nasıl birşey yemeden duruyorsunuz kızlar yaaaKızlar artık bi kendimize gelelim noluyo bize sanki nazara geldik
Bu kadar kaçamak yoktu çoştuk bu ara kilo vermeliyiz artık motive olalım kaçamak yapmamaya gayret edelim
Kahvaltı yok
akşam yok
bn senden 100 kat daha cezalıyım ama işte boğazımı hala tutamıyorum kuzuGayet iyi görünüyor öğle spagetti yeseydin daha iyi olurdu canım akşam çorba salata daha uygun olabilirdi
aslında benim bu ara konuşmaya hakkım bile yok cezalıyım
Gene pek bişey yememissin canım ama iyi bende akşam salata yaptım 1 haşlanmış yumurta yedim geç oldu ama gece süt lazimKahvaltı/Öğle
Tavuklu bulgur pilavı
Yoğurt
Akşam
Köpeğimle yuruyus uzun surdu bugun gec geldim gecikincede yemek istemedim
O yuzden 1 elma tarcınlı
Canim iyi diyecem ama pek bişey yok böyle yersen DHA çok saldırısin yemeğe falan daha düzenli yemeli sinKızlar artık bi kendimize gelelim noluyo bize sanki nazara geldik
Kahvaltı yok
akşam yok
Nazar değdi canım bizi ama bu haftayı bi atlatalımAllahım nasıl birşey yemeden duruyorsunuz kızlar yaaa
bn senden 100 kat daha cezalıyım ama işte boğazımı hala tutamıyorum kuzu
noldu bize yeeea
Evett uçtuk bu hafta ipin ucu kaçtı iyice vallahi 2 gün yemek yemesem aklıma gelmez eşim yokken ama o evde olunca canım şunu çekti bunu çekti aşeren kadınlar gibi zorla yediriyor bide iradem çok sağlam ama bu koca beni kandırıyor :)Allahım nasıl birşey yemeden duruyorsunuz kızlar yaaa
bn senden 100 kat daha cezalıyım ama işte boğazımı hala tutamıyorum kuzu
noldu bize yeeea
Aynen canım haklısın benim adamın fabrika biran önce grevi bitirmesi lazım yoksa o benim diyeti bitiricekCanim iyi diyecem ama pek bişey yok böyle yersen DHA çok saldırısin yemeğe falan daha düzenli yemeli sin
hepimiz öyleyiz canım merak etmeKizlar ben menü bildirimi yapmaya utaniyrm ne çok şey yemisim ben yaa bu haftada 100/gram bile veremicem yaaa(
kızlar nerdesinizzzzzz
evet herkeslerin işi var heraldenapıyorsun canm kmsecikler yok bugün ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?