Zayıflama Kampı

kızlar ben akşam yemeğimi yedim biraz erken yedim akşam ne etcem bilmiyorm ama kalorilerim az gene de :)
Bilmeyen varsa belirteyim normal kilo da bayanların alması gerek kalori 1500-1900 arasıdır. Yorumlarınızı bekliyorum :)
SABAH
1 adet yumurta ile az yağlı omlet ( 1 çay kaşığı tereyağ)
çeyrek domates + çeyrek salatalık
yarım dilim salam + 2 adet siyah zeytin
kibrit k. peynir + 1.5 dilim kepek ekmek
ARA
yarım paket eti form kraker
ÖĞLE
1 kase şehriye çorbası + 2 yemek kaşığı pul biberli yoğurt
ARA
çeyrek elma
AKŞAM
3 dilim ızgara tavuk göğsü
yarım lavaş
yarım domates
TOPLAM ALINAN KALORİ : 793
SPORLA YAKILAN KALORİ: 100

Son düzenleme:
Canim gayet iyi memnun ama neden domatesi eelmayı yarim yiyosun ki onların kalorisi çok yok zaten ve ayrıca domates salatalığı kismana gerek yok çünkü onlar kilo aldırmıyor salatalığın yarısından fazlası su birden kendini bu kadar kesme ilerleyen aylarda diyetten bikarsin çünkü benim arkadasm bir ayda 10 kilo verdi sktı kendini simdi verdiklerini de aldı vr diyete baslayasida gelmiyo bu bnm düşüncem canim umarım yanlış anlasilmam

yok be kuzum ne yanlş anlaşılması böyle yorum yapılınca bilgi verilince daha çok hoşuma gidiyor :)
ama sorun şu ki ben domates salatalık meyve SEWMEM yani çeyrek yada yarım yediğime dua et sen, onu bile zorla yiyorum kalorisi düşük tok tutsun diye. kısmıyorum yani sadece yiyemiyorum

Kızlar meraba benimde bugünkü menulerim kahvaltı 2 dilim ekmek 1 adet sosit 1 kibrit kutusu peynir domates ve haşlanmış yumurta ogle yemeği patates kızartması akşam ise 1 kase meyveli yoğurt ve 30 dkka spor

Kızlar meraba benimde bugünkü menulerim kahvaltı 2 dilim ekmek 1 adet sosit 1 kibrit kutusu peynir domates ve haşlanmış yumurta ogle yemeği patates kızartması akşam ise 1 kase meyveli yoğurt ve 30 dkka spor
kızartma ne kadar yedin mesela ? akşama telafı et bol sporla onu cnm

Merhaba kızlar misafirlerim gitti yazabiliyorum şimdi 11 gün önce 86 kilo ile doğuma gittim ve toplam 23 kilo aldım hamileligim de pazartesi tartildigimda 80 kiloydum sadece 6 kilo gitmiş girdiğim hiç birşey olmuyo ve sezeryandan dolayi Koca bir göbek sutum iyi çok şükür şimdilik bol su içiyorum cave beyaz ekmek yerine kepek ekmek yiyorum günde 3 4 dilimi geçmiyo ama daha yeni olduğu için azima arada 1 şeker tatlı falan alabiliyorum.hhareket yapamam şimdi dikişler çok yeni düzenli beslenip kilo vermeyi düşünüyorum yarından itibaren yazarım yediklerim Sizinkilerden fazla olabilir.tartiminda pili bitmiş alana kadar tartilamam.uumarım verebilirim.

Himm anladım canim sen tok tutan şeyleri yiyemiyosun ama dedgin gbi azda olsa yemen çok iyi meyve yiyemiyosan yoğurtla beraber ye canim o şekilde daha hafif olur hemde seni tok tutar domates salatalığı da kendine iki dilim kepek ekmeğinden kahvaltıda tost yada sandiviç hazırla bu şekilde hem tok olursun hemde yiyemedgin meyveyi sebzeyi bu şekildetuketebilirsin canm :))

Kahvaltı
Yeşil cay
1 domates + salatalik
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu peynir
6 adet zeytin
1 dilim Çavdarlı koy ekmeği
Ara
1 yemek kaşığı yaban mersini
Öğlen
Az Haşlama tavuk
Salata (domates+biber)
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
2 dilim beyaz ekmek
Ara
Dondurma (isyerinde almışlar dayanamadım yedim bnde )
Aksam
Lahana corbasi
Meyveli yoğurt
Ekmek yok

Cnm şuan 80 kilo musun yazayım ilk sayfaya :) ilk sayfada uygulamalarımız var onlara elinden geldiğince uymaya çalış. tabiki şuan spor yapma hatta bnce diyette yapma daha 11 gün oldu doğum yapalı diyorsun. acele etmeseydin iyiydi kuzum.sen zaten emzirirken çok kalori yakıyorsun. sadece yediklerine azcık dikkat et yeter :)

kuzu gene yarım çeyrek yiyorum hem kahvaltıda hem akşamları. çok sorun yaşamıyorum onlardan ya. sadece "aa acıktım 1 salatalık yiyim" diyemem mesela. ekmek arasında yada yemeklerin yanında aparatif olarak tüketebiliyorum. oda işte ek gıda olsun kalorisi düşük madem tokluk versin diye

kahvaltın gayet iyi ama şunu söyliyim aklında bulunsun 1 adet siyah zeytin 8 kalori, 1 salatalık 11 kalori. Eğer salatalık seviyorsan 3 zeytin 1 adet daha salatlık yiyebilirsin öğlenki menünde iyi ama beyaz ekmek ney bir dilim beyaz ekmek 77 kalori 1 kaşık bulgur pilavı 32 kalori. burda da 2 dilim ekmek yerine 4 kaşık daha bulgur pilavı yiyebilirdin.
akşam süper , dondurmayı görmüyorum neyliydi vanilyalı bari olsun

Sağol E="erva147, post: 40770117, member: 220213"]Cnm şuan 80 kilo musun yazayım ilk sayfaya :) ilk sayfada uygulamalarımız var onlara elinden geldiğince uymaya çalış.yüzdende i şuan spor yapma hatta bnce diyette yapma daha 11 gün oldu doğum yapalı diyorsun. acele etmeseydin iyiydi kuzum.sen zaten emzirirken çok kalori yakıyorsun. sadece yediklerine azcık dikkat et yeter :)

kuzu gene yarım çeyrek yiyorum hem kahvaltıda hem akşamları. çok sorun yaşamıyorum onlardan ya. sadece "aa acıktım 1 salatalık yiyim" diyemem mesela. ekmek arasında yada yemeklerin yanında aparatif olarak tüketebiliyorum. oda işte ek gıda olsun kalorisi düşük madem tokluk versin diye

kahvaltın gayet iyi ama şunu söyliyim aklında bulunsun 1 adet siyah zeytin 8 kalori, 1 salatalık 11 kalori. Eğer salatalık seviyorsan 3 zeytin 1 adet daha salatlık yiyebilirsin öğlenki menünde iyi ama beyaz ekmek ney bir dilim beyaz ekmek 77 kalori 1 kaşık bulgur pilavı 32 kalori. burda da 2 dilim ekmek yerine 4 kaşık daha bulgur pilavı yiyebilirdin.
akşam süper , dondurmayı görmüyorum neyliydi vanilyalı bari olsun [/QUOTE]
Sagol canm guzel yrumlarin icin oglen mevbur yiyirm beyaz ekmek cnku isyerindeyim o yuzden bulgur pilavini cok sevmem catalla bi kac defa yedim
zeytini cok seviyrm o yuzdrnde bi kac zeytinle gzum doymuyo canim :)) ama azaltmaya calisacam bunada sukur bn normalde xok zeytin yerim 5-6 ya iyi dusurdum :))

tmm canm ben böle bakarım yediklerinin kalorisine. bende yeni yeni öğreniyorum. bazı yediklerimiz mesela ekmek gbi 2 dilim ekmek 4 kaşık bulgur pilavı ediyor ya ona göre düzenliyorum menümü. ekmek yerine hemen pilav yiyorum hem daha çok hem tok tutması daha yüksek hemde dolu dolu 4 kaşık yahu. dondurmayı sorun etme, az yürüyüşle halledersin olcak o kadar da .

Evet canım 80 kiloyum diyet yapmaya niyetim yok şimdilik ama dikkat edip sağlıklı beslenmeye çalışıcam Buraya yazarken de motive olurum diye düşünüyorum

sporumu azcık yaptım birde üzerine evde yürüyüş yapayım dedim hadi bana kolay gelsin
düğüne kalmış 126 gün TEMPO TEMPOOO

Evet canım 80 kiloyum diyet yapmaya niyetim yok şimdilik ama dikkat edip sağlıklı beslenmeye çalışıcam Buraya yazarken de motive olurum diye düşünüyorum
Yaz canım yaz bizimde motiveye ihtiyacımız var zaten :) sen sağlığını ihmal etme ama sakın bebişe de yarıycak sağlıklı şeyler ye canm

Yaz canım yaz bizimde motiveye ihtiyacımız var zaten :) sen sağlığını ihmal etme ama sakın bebişe de yarıycak sağlıklı şeyler ye canm
Yazarım tabiki sağlıklı besleniyorum zaten günde 3 öğün kesin yiyorum geç saatte yeme alışkanlığım yok gecede yemem en azından 2 ayda bi 70 e düşeyim ya

Yazarım tabiki sağlıklı besleniyorum zaten günde 3 öğün kesin yiyorum geç saatte yeme alışkanlığım yok gecede yemem en azından 2 ayda bi 70 e düşeyim ya
inş canm inş bn evli değilm doğum da yapmadım ama 85.5 kiloydum inş bırakmıcaz çıtır birer hatun olana kadar.
ismin semra sanırım çok memnun oldum aramıza katılmana , bnm hedefim de 60a inmek 4 ayda

inş canm inş bn evli değilm doğum da yapmadım ama 85.5 kiloydum inş bırakmıcaz çıtır birer hatun olana kadar.
ismin semra sanırım çok memnun oldum aramıza katılmana , bnm hedefim de 60a inmek 4 ayda
Bende memnun oldum canım evet semra ismim 24 yaşındayım 4 yaşında bi oğlum daha var bu ikinci dogumum benim için ideal kilo 60 ile 65 arası

Merhaba kızlar, ben de yarın başlıyorum. 93 kiloyum hedef 60!
Beni de aranıza alır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…