Zayıflama Kampı

öğle yemeği için bi kase yoğurt içine iki kaşık yulaf kepeği bi elma rendesi ve bir çay kaşığı tarçın çok lezzetli olmuş

öğle yemeği için bi kase yoğurt içine iki kaşık yulaf kepeği bi elma rendesi ve bir çay kaşığı tarçın çok lezzetli olmuş
afiyet olsun cnm güzel olmş , bu arada yediklerimizin toplamını akşamda yazıcaz ve yorumlıycaz unutma.
ya ben yanlış hesap yapmışım moralim bozuldu bnm vermem gereken kilo 25 di 20 değil. yani hedefe 18 değil 23 kaldı

afiyet olsun cnm güzel olmş , bu arada yediklerimizin toplamını akşamda yazıcaz ve yorumlıycaz unutma.
ya ben yanlış hesap yapmışım moralim bozuldu bnm vermem gereken kilo 25 di 20 değil. yani hedefe 18 değil 23 kaldı
olsun canım moralini bozma 20 kiloyu veren 25 kiloyu hayli hayli verir sıkma canını :)

inş canm ama 18 daha kolay geliyordu gözüme. nese 18 de olur ona indikten sonra gerisi illaki gelir. durmak yok :)

aynen durmak yok bu kilo verme işini yapamasam ben yapamazdım ama bak bende nefsime söz geçirip sizin aranıza geldim birlikte yarı tok yarı aç bi şekilde 90 60 90 olma yolunda ilerliyoruzzzz

aynen durmak yok bu kilo verme işini yapamasam ben yapamazdım ama bak bende nefsime söz geçirip sizin aranıza geldim birlikte yarı tok yarı aç bi şekilde 90 60 90 olma yolunda ilerliyoruzzzz
hiç öyle deme asıl bn yapamazdım , 64 ken 4 kilo veremeyendim ben tam 4 sene boyunca. ama gına geldi burama kadar geldi artık bu sfer bizde zayıflar kervanına katılıcaz. diyet hikayesini açan biz olucak inşşşş

Ya ben burdaki msjları çok geç görüyorum kuzum. ksura bakma. küçük cam şişem var bnm. hep içmeye çalışıyorum ama kaç litre oluyor blmiyorum. heralde 2 anca oluyordur.

Oooo hiç olmaz öle canm mutlaka içmelisin. diyetten önce bndde içmiyordum anca uyanınca 1 bardak o kadar.
hemen bi şişe al kendine doldr doldur iç. yanında tut şişeyi, acıktıkça önce su iç. hem tokluk hissi verir hem vucudunu temzler.

Selam kızlar kk da gezerken sizi gördüm sohbetiniz çok hoş bende yeni doğum yaptım ve hamilelikte çok kilo aldım hiçbir kıyafetim olmuyo bana sütümü azaltmadan kilo vermem lazım sezeryan olduğumdan sporda yapamıyorum bebeği bırakıp yürüyüşe de cikamiyorum ne yapsam acaba

Bırakmayız seni ervacım:) ogle yemegim az kaçamaklı oldu patates kızartması yedim ama akşam yemeğim sadece meyveli yoğurt 1 kase

Bu arada kızlar limon yemek zayıflatıyomuş yagları yakma özelliği varmış bilginize :)

cnm hoşgeldin inş sağlıklı bir şekilde kilo vereblrsin ama hamilelik kiloları yada sütü azaltmayan şeyler vs hakkında bilgim yok ne yazık ki

Bırakmayız seni ervacım:) ogle yemegim az kaçamaklı oldu patates kızartması yedim ama akşam yemeğim sadece meyveli yoğurt 1 kase
kızartma mı abowww şaka şaka dengeliyceksen sorun yok kuzum. akşama menünü kontrol etcem ona göre

Uff bnde oglnde fazla kacirdim ekmeği yaaa moralin bozuldu azaltacak yere fazla yiyorm ( bu arada kizlar net paketm az kalmis bir hafta snra yenilecek o yüzdenpek ffazla grip msj atamiyrm ama uunutmayın bnde buradayım bi yere gtmiyrm yani :))

Hos
Bulduk canım Sağol artık burdayım bende şimdi misafir var aksama yazarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…