afiyet olsun cnm güzel olmş , bu arada yediklerimizin toplamını akşamda yazıcaz ve yorumlıycaz unutma.öğle yemeği için bi kase yoğurt içine iki kaşık yulaf kepeği bi elma rendesi ve bir çay kaşığı tarçın çok lezzetli olmuş
hiç öyle deme asıl bn yapamazdım , 64 ken 4 kilo veremeyendim ben tam 4 sene boyunca. ama gına geldi burama kadar geldi artıkaynen durmak yok bu kilo verme işini yapamasam ben yapamazdım ama bak bende nefsime söz geçirip sizin aranıza geldim birlikte yarı tok yarı aç bi şekilde 90 60 90 olma yolunda ilerliyoruzzzz
cnm hoşgeldin inş sağlıklı bir şekilde kilo vereblrsin ama hamilelik kiloları yada sütü azaltmayan şeyler vs hakkında bilgim yok ne yazık kiSelam kızlar kk da gezerken sizi gördüm sohbetiniz çok hoş bende yeni doğum yaptım ve hamilelikte çok kilo aldım hiçbir kıyafetim olmuyo bana sütümü azaltmadan kilo vermem lazım sezeryan olduğumdan sporda yapamıyorum bebeği bırakıp yürüyüşe de cikamiyorum ne yapsam acaba
kızartma mı abowwwBırakmayız seni ervacım:) ogle yemegim az kaçamaklı oldu patates kızartması yedim ama akşam yemeğim sadece meyveli yoğurt 1 kase
Bulduk canım Sağol artık burdayım bende şimdi misafir var aksama yazarimcnm hoşgeldin inş sağlıklı bir şekilde kilo vereblrsin ama hamilelik kiloları yada sütü azaltmayan şeyler vs hakkında bilgim yok ne yazık ki
kızartma mı abowwwşaka şaka dengeliyceksen sorun yok kuzum. akşama menünü kontrol etcem ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?