Zayıflama Kampı

Evet canim 78 tam ins. Yağ yakmaya baslamisimdir yaa valla psikolojik bozulcak yoksa :) ilk hedefe kaldı:8 kilo son hedefe:13 kilo :))
hadi tam gaz devam bn sabah baya gaza geldim kız 5 günde 2 kilo vermişm Son hedefe 18 kilo

Kızlar benimde 82 ne gitmiş nede kilo almışım
Tmm cnm not ediyorum bunu ilk sayfaya okudun dimi sende uygulamalarımızı :) bgün tam anlamı ile başladık hadi Bismillah diyin herşey güzel olacak . İLK HEDEF 1 HAZİRAN :)

bir hazirana kadar on kilo versem de keşke bu diyet hikayesini kapatsam keşke kızlar düşüncesi bile çok hoşşş

Ay bnde ismini sorucaktım öğrenmiş oldum cnm :) ooo 1 ayda 10 kilo mu oldu olcak madem hayal kuruyoz yarın sabah 36 beden uyanayım bende kızlar

öyle olur bak bn şöle hesap yaptım kendimce haftada 1.5 kilo / ayda 6 kilo eder. 4 ayda 20 kilo. ay hadi inşlh kızlar hep beraber mezun olalım bu günlükten el ele çıkalım çıtır hatun olarak

inşallah o zaman bende 2 ay veriyorum kendime hedef kiloma ulaşabilmek için :)

Bu arada sizden cwp gelmeyince bn omletimi yaptım yedim. kalorisi çok değildir inş

cnm bn 1 yumurta kırdım iyice çırptım içine de 1 çay kaşığı kadar tereyağ koydum. yani 1 yumurta 45 grm genelde.
ben 125 kalori olark sayıyorum onu gene ya. heralde doğrudur.
ilknur temmuz mu ee ben eylüle kadar burdayım bırakmayın beni

bende temmuza kadar diyet yapacağım ama ben bırakmam seni hergün gelirim yine de

vay be o kadar kiloya rağmen en ufak bi sarkma bile yok kızda helal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…