hoşgeldin canm eger istikrarlıysan bırakmam diyorsan buyur gel :)Merhaba kızlar, ben de yarın başlıyorum. 93 kiloyum hedef 60!
Beni de aranıza alır mısınız?
Allah bağışlasın canm :) o zman ismini ekliyorum günlüğe, cumaları tartılıyoruz, pazarları ödül günümüz.Bende memnun oldum canım evet semra ismim 24 yaşındayım 4 yaşında bi oğlum daha var bu ikinci dogumum benim için ideal kilo 60 ile 65 arası
Hoşbulduuk :)hoşgeldin canm eger istikrarlıysan bırakmam diyorsan buyur gel :)
günlük açmışsın sendin dimi o canm okudum yazdıklarını yaşımız boyumz aynı. bnde 23 yaşındayım 1.64 boyum var.Hoşbulduuk :)
Hayatım boyunca sadece bir kez ciddi olarak diyet yaptım. ve onda da bir ayda 10 kilo verdim. Yani kolay kolay diyet yapmam. Ama bu defa kararlıyım. Çok şey kaybettim kilolarım yüzünden. Artık bu defa olmaz...
Allah mutlu mesud etsin inşallah canım.günlük açmışsın sendin dimi o canm okudum yazdıklarını yaşımız boyumz aynı. bnde 23 yaşındayım 1.64 boyum var.
bende çok şey kaybettim bu kilolar yüzünden. artık buna izin vermicem ! en önemlisi 4 ay sonra düğünüm var asla şişman bi gelin olmak istemiyorum !!
çok geçmiş olsun sana da canım. sağlık içinde kilo vermek şart işte. ben dün bisiklet binmeye çıktım inanr mısın pedal çeviremedim nerdeyse. 2 -3 çeviriyorum hemen nefes nefese kalıyorum ! daha yaşım 23Allah mutlu mesud etsin inşallah canım.
Ben de ilk okuduğum zaman seninle aynı boyda ve yaşta olduğumuz dikkatimi çekmişti :)
Biraz da bu beni etkiledi buraya katılmak istememi yani.
Benim abimin hastalığı beni çok etkilemişti kendimi kaybetmiştim, unutmuştum. Ama hayat olgunlaştırıyor insanı. Şeker hastalığı çıktı, fıtık çıktı. Artık kendimi düşünme zamanı...
Ben de çok memnun oldum. Yaz canım :) Kaçmak yok! Zaten hayatım boyunca kaçtım ve bana zarardan başka hiçbir şey vermedi. Artık Kaçmak Yok!!çok geçmiş olsun sana da canım. sağlık içinde kilo vermek şart işte. ben dün bisiklet binmeye çıktım inanr mısın pedal çeviremedim nerdeyse. 2 -3 çeviriyorum hemen nefes nefese kalıyorum ! daha yaşım 23
tanıştığımıza memnun oldum cnm , o zman başla sende diyete 1 gün bile erteleme, aramzda olmak istersen listeye adını yazarım ilk sayfaya. uygulamalarımıza uyacaksın ama kaçmak yok
aynen canm kaçmak falan yok. sanki bi sihirli değnek deyip bizi 1 günde 50 kiloya mı indirecek ?? neyi bekliyoruz ki ?Ben de çok memnun oldum. Yaz canım :) Kaçmak yok! Zaten hayatım boyunca kaçtım ve bana zarardan başka hiçbir şey vermedi. Artık Kaçmak Yok!!
aynen canm kaçmak falan yok. sanki bi sihirli değnek deyip bizi 1 günde 50 kiloya mı indirecek ?? neyi bekliyoruz ki ?
şimdi yapmazsak yarın gene diyet diyet diye sayıklıycaz.
yarından itibaren sende menü bildirimlerini yap kuzum hep destek tam destek
kuzu menün nerdeBen geldim arkadaslar uzun yola cikmak zorunda kaldim ama son gaz diyetimize devam
27.04.2015 PAZARTESİ diyet başlangıç tarihim = 85.5
Yaza süper bir giriş yapmak için, kalıcı kilo vermek için, 2 ay sonra alışverişe çıktığımızda Xl değil S beden kıyafetler almak için, öz güvenimizin yükselmesi için
SAĞLIKLI BESLENMEYE BAŞLADIK :)
UYGULAMALARIMIZ*Tam anlamıyla Diyet başlangıç tarihimiz 1 MAYIS olup her ay ne kadar kilo verdiğimiz tespit edilecek.
*Herkes gün boyunca yediklerini AKŞAMLARI tek başlık altında menü olarak yazıcak.
*Herkes diğer arkadaşlarının menülerini elinden geldiğince YORUMLAYACAK.
*Her CUMA tartı günü olup herkes CUMA SABAHLARI tartılacak ve kilo bildirimi yapıcak.
*Pazar günleri ÖDÜL / MOLA günlerimiz. Pazarları aşırıya kaçmamak şartı ile rahat geçirilicek.
*Hergün evde bile olsa küçük SPOR mekik yürüyüş vs. yapılıcak. Bildirilecek.
*SU tüketimine önem verilicek. Günde 2.5 litre su tüketilecek.
1 MAYIServa147 ...................83.5fazlaliklara elveda...78
sonbahr35.................82
U-KUBRA................75.4
semraanne................80
jazira.........................93
Cnm biraz kendinden bahsetsene hedefin kaç yaşın kaç vs :)benide yazarmısın listeyeeee :) bende 91.6 yımmm
Cnm biraz kendinden bahsetsene hedefin kaç yaşın kaç vs :)
hoşgeldn o zman aramıza canm yazıyorum ilk sayfaya adını. ilk hedefimiz 1 haziranhedef 70 yaşım 25 boyum 170 cnm..mühendisimama şişko bi mühendis
günaydın kızlar , bncede güzel fikir ama yüzlerimizle birlikte atmayalım tabiki. isteyen varsa atabilir, hem 1 ay sonra da çekip attığımzda aradaki farkı görürüzKizlar aklımda bi düşüncevar herkes bir tane boy resmini atsa hhem birbirimizi görmüş oluruz hrmde kilolarına Nasil olduğuna bakarız tabi bu bnm düşüncemi sizler ne dersiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?