yani yılda 500 lira oraya ve sınavlara git gel ohoo ooooValla bnde calismaya calisiyorm canim bakalim ne olcak kalmasi degilde bosu bosuna para yatiriyoruz yaa kiyafet alsak gozumuze gelmez ama okul icin yatitinca gozume gwliyo valla bide gecemeyince hep bosuna para yatiriyrz :)
hemenkızzz menün nerde senin bakim
kız bu ameliyat oldu ondan bu kadar hızlı kilo vermiş
kahvaltıda çorbaya bayılırıımmm ne çorbasıydı kızhemen
kahvaltı bi kase çorba ve azcık menemen
öğlen azcık ızgara tavuk ve küçük yarım porsiyon makarna yoğurtlu ve salata
akşam yok
ara falan yok canım sadece bu ve iki dilim çavdar ekmeğikahvaltıda çorbaya bayılırıımmm ne çorbasıydı kız
Menün gayet güzel kuzum da öğle ara falan yok mu yahu acıkmadın mı ?
Bende yarın kahvaltıda çorba içicem yaaa canımı çektrdin içine de 1 dilim kızarmış ekmek doğrarırım offara falan yok canım sadece bu ve iki dilim çavdar ekmeğiçorbam yayla çorbasıydı
doğra canım afiyet bal şeker olsunBende yarın kahvaltıda çorba içicem yaaa canımı çektrdin içine de 1 dilim kızarmış ekmek doğrarırım off
ahahaha ee sen yedin mi peki kız, nasıl dayanıyorsunuz öyle yaa bn yaptığım şeyi yemeden MÜMKÜN değil duramam!doğra canım afiyet bal şeker olsunbu gün eşim kek istedi yaptım ama içine şeker koymayı unutmuşum kız o kadar geçmişim şekerden
Canım benim kistim falan yok herşey normal ve klomeni ilk defa kullanmıyorum ama olmadı nasip kısmet tabi senin adına üzüldüm ne kadar evlisin ne kadar zamandır düşünüyorsun bebişparlakkartanesininaski abla benmde overkistim var bi ay klomen kullandım hamile kaldım iğne bile vurunmadan ama bilemedim ki o ay kalacağımı hemen gitti bebişim benm sakarlığım yüzünden Allah büyüktür elbet yine nasip olur bu adetimde doktorum yine klomen verecek çünkü kistlerim hep duruyor
yok kız yemedim zaten direk çöpe gitti tatsız tuzsuz bişeydiahahaha ee sen yedin mi peki kız, nasıl dayanıyorsunuz öyle yaa bn yaptığım şeyi yemeden MÜMKÜN değil duramam!
kendi kendime diyet süper ama dışarı çıkınca yada misafr gelince ödüm kopuyor
9 ay oldu ablacım ilk günden beri istiyordum ben :)Canım benim kistim falan yok herşey normal ve klomeni ilk defa kullanmıyorum ama olmadı nasip kısmet tabi senin adına üzüldüm ne kadar evlisin ne kadar zamandır düşünüyorsun bebiş
canım 100 gramı 220 kalori imiş ama sütlü yaparsan bu değer artarmış ve zayıflatır diyorkızlar bilgisi olan varsa bana yazsın mutlaka
pirinç lapası diyeti diye birşey duydum 1 günde 3 öğün yeniliyormş, yağsız tuzsuz pirinci makarna gbi haşlayarak yapılıyor.
ama anlamadığım şu ; pirinç diyetlerde cısss denen birşey değil miydi ?
şimdi ben yarın denemek istiyorum bunu ama kalorisinden korkuyorum. normalde bile pirinç pilavını 2 kaşık yesem vicdan azabı çekerim. bu yagsz tuzsuz ama bilemedim...
Canim dene istersen ama çoğu sudan gidiyo ve dayanmak gerçekten çok zor bi yerden sonra miden kaldırmaz ben bunu denemedim ama ayran detoksu ve lahana çorba sini denemiştim ilk gün akşam pes edip yemege saldırmistim kendine güveniyorsan dene bi an ben asla bi daha yapmamkızlar bilgisi olan varsa bana yazsın mutlaka
pirinç lapası diyeti diye birşey duydum 1 günde 3 öğün yeniliyormş, yağsız tuzsuz pirinci makarna gbi haşlayarak yapılıyor.
ama anlamadığım şu ; pirinç diyetlerde cısss denen birşey değil miydi ?
şimdi ben yarın denemek istiyorum bunu ama kalorisinden korkuyorum. normalde bile pirinç pilavını 2 kaşık yesem vicdan azabı çekerim. bu yagsz tuzsuz ama bilemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?