Zayıflama Kampı

kızceler bugünkü menüm :
KAHVALTI
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
kk peynir / 2 çeri domates / çeyrek salatalık
ARA
1 çay kaşığı şeker ile türk kahvesi
ÖĞLEN
1 adet sarma
2 adet erik
1 adet ceviz
AKŞAM
1 kase mercimek çorbası
4 kaşık kısır
TOPLAM ALINAN KALORİ : 585
SPORLA YAKILAN KALORİ : 100 ( 2 mil leslie + biraz bacak hareketleri yapıcam akşam kızlar )

Menun çok iyi canım

Bugünkü menum kahvaltı 2 adet boyoz öğle 1 ayvalık tostu ve karadut suyu ara 1 eti cin akşam yok

Çok iyisin canım bende 3500 adım yürüdüm az önce leslie 2 yapacaktım oğlum uyandi

Bacım senin menün daha iyiymiş keşke ben geleydim :)
benim menü
sabah kaşarlı tost
öğlen 5 kaşık mantı
akşam yok birazdan koşu bandına çıkıcam kızlar ben su içemiyorum yaaa ve iki gündür kasık ağrım var ya üşüttüm yada inşallah istediğime kavuştum Allahın izniyle :)

Hadi hayırlısı canım insallah

Vala olmadı canım yarına telafisini yaparım
yaparsın canm biliyorum

Çok iyisin canım bende 3500 adım yürüdüm az önce leslie 2 yapacaktım oğlum uyandi
kız senin çocuklarla ugraşmak zaten başlı başına egzersz değil mi
kuzum bn diyette tost mantı makarna yenmesine karşı değilim. ama bunların kalorisini düşürmek senin elinde..tostu kepek ekmeği ile yap , kaşarı biraz azalt içersine domates marul falan koy bi güzel ye. mantıyıda sossuz yaparsan tamamdr
ayrıca hadi hayrlısı bakalm

kızlar ben dışarı çıktım yarım saat bisiklet sürdümm :)
150 kalori yaktım yani. ama dönüşte buzlu kahve aldım yarısını içicem şimdi 70 kalorisini geri alcam pöffff

Kız şuan seni karataydan bile çok sevdim :)
inşallah canım hamile kalırsam yine bırakmak yok burayı yürüyüş ve yediklerime dikkat edicem zaten şişko hamile kalıcam dahada duba olmaya gerek yok hem bide hamile canı çekti diye çok yemeğe gerek yok tadına baksam yeter dimi ama aman bende dereyi görmeden paçayı gene sıvadım Allah kimseyi aratmasın

Niye sevdin beni kız orasını anlamadım
sakın haaa hamile kalsan bile bırakmak yok hatta daha çok dikkat ediceksin daha kolay doğum yapmak için , daha sağlıklı olabilmek için. hadi şimdi 20 kilo ile ugraşıyorsun doğumdan sonrası da var bunun ya 40-50 kilo vermek zorunda kalırsan ??
sen fit bir anne olucaksın o nasıl oluyorsa bilmiyom ama
Ben sana evde yapardım kız soğuk kahve şekersiz :)
Üffff en sinir olduğum şey yemin ederim yarım saat sürene kadar bacaklarım agrıdı hoopp bir kahve ile hepsini çöpe attım gbi oldu ama tadı çok güzeldi yarısını içtim diğer yarısı yarınaa

1 buçuk yıl çok değil canim ya olmasada strese girme canım benim 3 yıl olmadı en son tedavi ile oldu over kist vardı bende stres yaparsan dahada uzatir süreyi ve soğan şu içmede fayda var canim hem kiloda verdirir

Ayyyy korkutma kız beni 40-50 kilo ne demek :) evet 90 kilo fit anne :) canan karatayda lahmacuna izin veriyo ya sende mantı tost serbest ondan daha çok sevdim evet canım aynen yediklerime dikkat eden bir hamile olucam inşallah
o zaman yarına bir saat bisiklet sür bari de boşuna gitmesin sporun
hiç değilse yarım saat sürmüş gibi olursun
1 buçuk yıl çok değil canim ya olmasada strese girme canım benim 3 yıl olmadı en son tedavi ile oldu over kist vardı bende stres yaparsan dahada uzatir süreyi ve soğan şu içmede fayda var canim hem kiloda verdirir
Canım benimde eşiminde bütün kontrolleri yapıldı ama sorun yok hsg bile çekildim klomen çatlatma iğneleri artık yoruldum stres yapmıyorum diyorum ama kesin yapıyorum soğan suyu eğer gebe olmazsam deniycem inşallah gerek kalmaz bu ay burası bana şanslı gelirde hamileyim diye güzel haberleri sizinle de paylaşırım sevincimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…