bende geldim kızlar ve çok kötü bişey öğrendimdevamlı kullandığım bi ilacım var geçen ay verdi doktor diyete başlamadan az önceydi ve o ilaç kilo aldırıyormuş kilooo o yüzden bu kadar verebiliyormuşum kilo
kadın doğum ilacı canım bana kilo alırsın dediler ben 3 kilo verdim diyet ile dedim şaşırdılar cnm
yasmin falan mı kuzum. bna da adet düzensizliği için verdiler. ama kullanmadım. yanlz doktor dikkat edersen yediklerine kilo almzsın bu ilaçlar sadece su tutuyor vucudda onu da kilo sanıyorlar dedi.kadın doğum ilacı canım bana kilo alırsın dediler ben 3 kilo verdim diyet ile dedim şaşırdılar cnm
Hafta sonu sinavlarim varBnde kullanmıştım o ilaçtan kizlar ama kilo almadim gerçi sürekli kullanmakta kotu kısırlık yapiyomus ben kullanmayıbbıraktım uzunzaman oönce bu arada kizlar fazla giremiyirm hafta sonuna o yüzden giremiyrm k bakmayın
yok cnm başka bişey su ise iyi cnm zararı olmaz o zaman en fazla iki vereceğime 1 veririm vereym de tek :)yasmin falan mı kuzum. bna da adet düzensizliği için verdiler. ama kullanmadım. yanlz doktor dikkat edersen yediklerine kilo almzsın bu ilaçlar sadece su tutuyor vucudda onu da kilo sanıyorlar dedi.
benim de sınavlarım var hafta sonu ama bende tık yok kızHafta sonu sinavlarim var
sen bilirsin canım karar senin tabi kikızlar okul bitiyor tez yazıyorum projeler falan hepsi üst üste geldi bi de misafirlerim geliyor buraya girip yazamıyorum geçmiş yazdıklarınızı zor okuyorum bişey yazamayıp sizinde motivasyonunuzu düşürüyorum izniniyle çıkarım aranızdn işe başlıcam pazartesi sanrım hiç yazamam arada girmek isteyenler oluyor belki onları alırsınız motivasyonunuz düşmesingirmek istiyorum ama olmuyor zamanm yok çok özür diliyorum hepinizden yarı yolda bırakmış gibi hissediyorum k.bakmayın..
Burdayım bacım yettim :)
Menü gayet güzel canım harikasın ben bu hafta kilo veremiycem kesinSelam kızlar menümü yazayim
sabah
sirkeli su
Kahvaltı(10 gibi yaptım )
2 haşlanmış yumurta
Az peynir
Domates
salatalik
1 hurma
şekersiz çay
1 dilim kepek ekmek
ara
Erik
yayla muzu (bileniniz varmi)
Akşam
1 tabak taze fasulye
küçük tabak sebzeli bulgur pilavı
az yoğurt
bol su içtim daha içerim bundan sonra çay içerim
Ayy bacım uğraşma ben yaptım gel beraber yerizyemek hazırlıyorum kızlar yemekten sonra gelirim azcık da siz oyalanın burda hııhh
Valla bnde calismaya calisiyorm canim bakalim ne olcak kalmasi degilde bosu bosuna para yatiriyoruz yaa kiyafet alsak gozumuze gelmez ama okul icin yatitinca gozume gwliyo valla bide gecemeyince hep bosuna para yatiriyrz :)U-Kcalismayat: 41057402 .!.:benim de sınavlarım var hafta sonu ama bende tık yok kız
menün çok güzel kız bak nasıl düzelttin o kaçamakları lokumları vs :) afiyet şeker olsun kuzum.Selam kızlar menümü yazayim
sabah
sirkeli su
Kahvaltı(10 gibi yaptım )
2 haşlanmış yumurta
Az peynir
Domates
salatalik
1 hurma
şekersiz çay
1 dilim kepek ekmek
ara
Erik
yayla muzu (bileniniz varmi)
Akşam
1 tabak taze fasulye
küçük tabak sebzeli bulgur pilavı
az yoğurt
bol su içtim daha içerim bundan sonra çay içerim
hehee ne vardı kız menüde ona göre gelicemAyy bacım uğraşma ben yaptım gel beraber yeriz
Ay burası öğrenci dolduuuuValla bnde calismaya calisiyorm canim bakalim ne olcak kalmasi degilde bosu bosuna para yatiriyoruz yaa kiyafet alsak gozumuze gelmez ama okul icin yatitinca gozume gwliyo valla bide gecemeyince hep bosuna para yatiriyrz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?