Zayıflama Kampı

canm sağlıksız olmasının sebebi bünyenin alması gereken kalori normalde zaten 1600 civarı. biz bunu en az 1.000 e düşürmeliyiz diyette. daha aşağısı seni halsiz yorgun aç yapar. diyet yapayım derken aç kalınca bi anda yemeğe saldırma riskin daha fazla. diğer nedeni hayatın boyunca 500 almıycaksın sonuçta. diyet bitince çok rahat 1500 lere çıkıcaz. 500 den 1500 e direk çıkarsak verdiklerimizi geri alırız çok hızlı. hani burdaki mantık diyet değilde sağlıklı beslenin ki diyet bitince de saldırmayın aynı tempoyu devam ettirin diye...
ama şu noktada haklısın şuan bnde 700-850 arası gidiyorum. 500 e inmek normal gbi geliyor banada ama ilerisini düşünüyorum işte.

Evet ama işte bende 500le 700 arasında cok fark gormuyorum. Aslında 1 defa istediğim kiloya inince tekrar alacağımı sanmıyorum cunku nasıl verileceğini öğrenmiş olcam 1 hafta kacırırsam sonraki hafta yine dikkat edip verebilirim gibi geliyor.
Bakalım denicem eğer cok ac veya halsiz olursam 700e cıkarırım şimdi sadece denicem

dene bakalım cnm kendine dikkat et
zaten inş bir daha kilo almayız hamile bile olsam yediklerime dikkat edicem bunu öğrendm artık uğraşamam anam ben bida diyetle miyetle !

Kızlar berbat bi gün geçirdim çok şey yedim kalorili hep evde değilim çünkü akşam yazarım inşallah bugün beni Affedin

Selam kızlar pek aktif olamıyorum k.bakmayın final haftası yaklaşıyor bugünkü menum sabah 2 dilim ekmek 1 kk peynir 4 domates 1 salam ogle 1 tabak makarna

kızlar bugünkü menüm
KAHVALTI
1 adet açma
1 dilim salam / peynir / domates / 1 çay kaşığı bal
ÖĞLEN
1 tabak içinde hepsi ;
4 kaşık taze fasulye
4 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
AKŞAM
2 kayısı
4 çilek
1 meyveli yoğurt + 1 adet kepek bisküvi
AZ ÖNCEDE 1 ADET KAYMAKLI DONDURMA YEDİM
TOPLAM ALINAN KALORİ : 920

Kızlar berbat bi gün geçirdim çok şey yedim kalorili hep evde değilim çünkü akşam yazarım inşallah bugün beni Affedin

Merakla beklıyorum neler yediğini

Selam kızlar pek aktif olamıyorum k.bakmayın final haftası yaklaşıyor bugünkü menum sabah 2 dilim ekmek 1 kk peynir 4 domates 1 salam ogle 1 tabak makarna

güzel canım

Akşamı nasıl geçirdin böyle ya iyiymiş baya
Dondurmasız yapamayan ervaaa

Öğleden beri elektrikler yoktu yaa sinir oldum
Bu sayede 430 sayfa kitap okudum 1 kitabı bitirdim arada elektrik gitmesi iyi oluyor sanırım

Menume gelince

Kahvaltı/Öğle
1 elma tarcınlı

Akşam
Sucuklu tost (köy ekmeğiyle)
Kaymak
Cola zero

Toplam kalori 470

Akşamı nasıl geçirdin böyle ya iyiymiş baya
Dondurmasız yapamayan ervaaa
dondurma va mı dondurmaaaa

Öğleden beri elektrikler yoktu yaa sinir oldum
Bu sayede 430 sayfa kitap okudum 1 kitabı bitirdim arada elektrik gitmesi iyi oluyor sanırım
ne okuyosun kız o kadar hararetli

Menume gelince

Kahvaltı/Öğle
1 elma tarcınlı

Akşam
Sucuklu tost (köy ekmeğiyle)
Kaymak
Cola zero

Toplam kalori 470
annemmmmm doydun mu sen yaaa tek öğün gbi olmuş kız bu

Kızlar ben menümü yazmayayım bugün batirdim bugün bi haftam gidecek zannedersem

Günaydın kizlar benim bugün toparlanmam lazim 73 u göreyim derken 74 u bile göremeyecem bu hafta

günaydın canm. sen dünkü menünü yazmadın bekliyorum bak hala
aynen noldu hepimize böle ya hem nerde bu millet
kmse kilo vermek istemiyor heralde

markete gittim geldim , karadenizin kuymak peyniri gelmiş kaç zamandır arıyordum hep istiyordum.
evde trabzondan gelen mısır unu var tereyağı var bi peyniri yoktu ama alamadımmmm
biliyorum ki alırsam hergün ama hergün o peynir bitene kadar kuymak yapıcam,
istediklerini yiyipte kilo almayanlara o kadar imreniyorum ki, bırakmıycam bu diyeti! 10 kere 100 kerede bozsam kaçamak da yapsam hergün yeniden başlıycam bu kilolar temelli gidene kadar

günaydın canm. sen dünkü menünü yazmadın bekliyorum bak hala
aynen noldu hepimize böle ya hem nerde bu millet
kmse kilo vermek istemiyor heralde
Ah canim ah çok dertliyim varya dünden dolayı yazıyorum hazır ol
sabah sirkeli şu
kahvaltı
6 sigara böreği (ama ben küçük küçük yaparım)
Çok az peynir
şekersiz çay
sonra hastahaneye gittik öğlen yemeği kaynadi abimler gittim
ara
şekersiz çay
1 lokum (bbenim küçük kuş lokumu ndan degil)
3 hurma
az tuzlu kraker
sonra yemek hazır oldu
küçük tabak güveç
3 kaşık piriNC pilavı
2 kasık yoğurt
sonra bi ara daha
3 dilim baklava ( dilimler çok küçük lokmalik)
Akşam eve gelince çok az cigkofte yedim
yarım avuç kadar çerez
ne kalorili ise onu yemişim offf ya offf herkes emziriyorum diye ye diyo
Yeni doğum yaptığım için diyetteyim de diyemiyorum ama bunuda alışkanlık etmem lazım fazla yediğim zaman bi iki gün daha dikkat edecem bunlar olabilecek şeyler

Sigara böreği kahvaltı da olduğu için sorun yok kuzum gün içerisinde 50 kez eritiyorsun zaten onu. amaa bir daha yaparsan fırında yapmanı tavsiye ederim. hem ye ama yağsız ye .
Lokum + kraker = ne az nede çok diyebilirim buna canm.
baklava ne kadar küçük olacak ki ? kuş lokumu kadar oldgunu sanmıyorum işte en TEHLİKELİSİ ve AKŞAM yenen bu. keşke bunu gün içerisine alsaydın gene hadi neyse derdim. Çiğ köfte ve çerez ?
Gerçekten kötü bir gün olmuş ama işte süt olsun emziriyorsun sen demek geliyor içimden. Bugün güzel bir gün geçir lütfen

Kızlar konu eskisi kadar aktif değil. Eskiden burada guzel sohbetler ederdik gulerdik. Şimdi sadece menu paylasımı ve yorumu yapıyoruz.
Bence bu da bozmamıza sebep oluyor.
Buranın eskisi gibi aktif olması lazım ki birbirimizi gaza getirelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…