canm sağlıksız olmasının sebebi bünyenin alması gereken kalori normalde zaten 1600 civarı. biz bunu en az 1.000 e düşürmeliyiz diyette. daha aşağısı seni halsiz yorgun aç yapar. diyet yapayım derken aç kalınca bi anda yemeğe saldırma riskin daha fazla. diğer nedeni hayatın boyunca 500 almıycaksın sonuçta. diyet bitince çok rahat 1500 lere çıkıcaz. 500 den 1500 e direk çıkarsak verdiklerimizi geri alırız çok hızlı. hani burdaki mantık diyet değilde sağlıklı beslenin ki diyet bitince de saldırmayın aynı tempoyu devam ettirin diye...Canım menulerime bakıyorum hep 700 kalori civarında alıyorum zaten ha 700 ha 500
Hem ben aslında sağlıksız oldugunu dusunmuyorum ya seyda coskunun diyet listeleri flnda hep bu sekilde. Gülben ergen hiç sağlıksız görünmüyor mesela.
Motivasyon kazanmak için hızlanmam lazım.
Bakalım denicem.
canm sağlıksız olmasının sebebi bünyenin alması gereken kalori normalde zaten 1600 civarı. biz bunu en az 1.000 e düşürmeliyiz diyette. daha aşağısı seni halsiz yorgun aç yapar. diyet yapayım derken aç kalınca bi anda yemeğe saldırma riskin daha fazla. diğer nedeni hayatın boyunca 500 almıycaksın sonuçta. diyet bitince çok rahat 1500 lere çıkıcaz. 500 den 1500 e direk çıkarsak verdiklerimizi geri alırız çok hızlı. hani burdaki mantık diyet değilde sağlıklı beslenin ki diyet bitince de saldırmayın aynı tempoyu devam ettirin diye...
ama şu noktada haklısın şuan bnde 700-850 arası gidiyorum. 500 e inmek normal gbi geliyor banada ama ilerisini düşünüyorum işte.
dene bakalım cnm kendine dikkat etEvet ama işte bende 500le 700 arasında cok fark gormuyorum. Aslında 1 defa istediğim kiloya inince tekrar alacağımı sanmıyorum cunku nasıl verileceğini öğrenmiş olcam 1 hafta kacırırsam sonraki hafta yine dikkat edip verebilirim gibi geliyor.
Bakalım denicem eğer cok ac veya halsiz olursam 700e cıkarırım şimdi sadece denicem
Kızlar berbat bi gün geçirdim çok şey yedim kalorili hep evde değilim çünkü akşam yazarım inşallah bugün beni Affedin
Selam kızlar pek aktif olamıyorum k.bakmayın final haftası yaklaşıyor bugünkü menum sabah 2 dilim ekmek 1 kk peynir 4 domates 1 salam ogle 1 tabak makarna
kızlar bugünkü menüm
KAHVALTI
1 adet açma
1 dilim salam / peynir / domates / 1 çay kaşığı bal
ÖĞLEN
1 tabak içinde hepsi ;
4 kaşık taze fasulye
4 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
AKŞAM
2 kayısı
4 çilek
1 meyveli yoğurt + 1 adet kepek bisküvi
AZ ÖNCEDE 1 ADET KAYMAKLI DONDURMA YEDİM
TOPLAM ALINAN KALORİ : 920
dondurma va mı dondurmaaaaAkşamı nasıl geçirdin böyle ya iyiymiş baya
Dondurmasız yapamayan ervaaa
ne okuyosun kız o kadar hararetliÖğleden beri elektrikler yoktu yaa sinir oldum
Bu sayede 430 sayfa kitap okudum 1 kitabı bitirdim arada elektrik gitmesi iyi oluyor sanırım
annemmmmm doydun mu sen yaaaMenume gelince
Kahvaltı/Öğle
1 elma tarcınlı
Akşam
Sucuklu tost (köy ekmeğiyle)
Kaymak
Cola zero
Toplam kalori 470
kız olsun söyle ne yedin ?Kızlar ben menümü yazmayayım bugün batirdim bugün bi haftam gidecek zannedersem
Ne yedin değil ne yemedin diyecektinkız olsun söyle ne yedin ?
Ah canim ah çok dertliyim varya dünden dolayı yazıyorum hazır olgünaydın canm. sen dünkü menünü yazmadın bekliyorum bak hala
aynen noldu hepimize böle ya hem nerde bu millet
kmse kilo vermek istemiyor heralde
Sigara böreği kahvaltı da olduğu için sorun yok kuzum gün içerisinde 50 kez eritiyorsun zaten onu. amaa bir daha yaparsan fırında yapmanı tavsiye ederim. hem ye ama yağsız ye .Ah canim ah çok dertliyim varya dünden dolayı yazıyorum hazır ol
sabah sirkeli şu
kahvaltı
6 sigara böreği (ama ben küçük küçük yaparım)
Çok az peynir
şekersiz çay
sonra hastahaneye gittik öğlen yemeği kaynadi abimler gittim
ara
şekersiz çay
1 lokum (bbenim küçük kuş lokumu ndan degil)
3 hurma
az tuzlu kraker
sonra yemek hazır oldu
küçük tabak güveç
3 kaşık piriNC pilavı
2 kasık yoğurt
sonra bi ara daha
3 dilim baklava ( dilimler çok küçük lokmalik)
Akşam eve gelince çok az cigkofte yedim
yarım avuç kadar çerez
ne kalorili ise onu yemişim offf ya offf herkes emziriyorum diye ye diyo
Yeni doğum yaptığım için diyetteyim de diyemiyorum ama bunuda alışkanlık etmem lazım fazla yediğim zaman bi iki gün daha dikkat edecem bunlar olabilecek şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?