Katılıyorum canım sanaKızlar konu eskisi kadar aktif değil. Eskiden burada guzel sohbetler ederdik gulerdik. Şimdi sadece menu paylasımı ve yorumu yapıyoruz.
Bence bu da bozmamıza sebep oluyor.
Buranın eskisi gibi aktif olması lazım ki birbirimizi gaza getirelim.
Yemek ne yaptın pekiAyy ölüyorum yaaa
Buradaki yemek yarısmasına yemek yaptım her tarafı batırarak tabiki
Donutlarımı yarısmaya ekledim ortalık savas alanı gibiyken eşim aradı akşama misafir var diye
Kalktım koştur koştur ortalık topluyorum şimdi cok yorgunum şimdidennnn
bu konuda çok haklısın ama herkes dağıldı menü yazan çıkıyor bazen kendi kendime konuşuyorumKızlar konu eskisi kadar aktif değil. Eskiden burada guzel sohbetler ederdik gulerdik. Şimdi sadece menu paylasımı ve yorumu yapıyoruz.
Bence bu da bozmamıza sebep oluyor.
Buranın eskisi gibi aktif olması lazım ki birbirimizi gaza getirelim.
Yemek ne yaptın peki
bu konuda çok haklısın ama herkes dağıldı menü yazan çıkıyor bazen kendi kendime konuşuyorum
başlarda buraya yazıcam diye birşey yemeye korkardım. Biraz aktiflik kızlar, destek olmazsak motive de olamayız.
hani nerdesin kız? önceden daha aktf olurdun sen bak bu haftada + çıkarsan iyice çökersin haberin olsun kaderKizlar ben geldim bu aralar pek giremiyordm sınavlar ders falan derken vakit bulamadım ama artik bburadayım :))
çiriş yemeği ne ki ilk kez duydumcanm ?Bugünkü menüm
Sabah sirkeli şu
kahvaltı
biraz peynir
3 zeytin
2 çay kaşığı reçel
Közlenmiş kırmızı biber üzerine yumurta kırdım az yağlı yaptım biraz yedim
2 lokma bugday ekmeği
arada
4 kayisi
gene arada
10 çubuk kraker
2 kayisi
bi arada
2 bisküvi
akşam
kucuk kase çorba
1 tabak çiriş yemeği
Canim sınavlarım vardi bu hafta daha ski devam edicem canim bide burası eskisi gbi değil doğru düzgün kimse kimsenin makina cvp vermiyo bi sen bi özlem bide Semra sohbet edilmiyor sadece menüler yyazılıp çıkılıyor bbaşka bsey konuşulmuyo bu yüzden insanda sklyo ve devam etme isteği kalmıyor benim öyle mesela
Menün iyi canım bisküvi yi cikaramiyorum malesef arada yemekte fayda var tatlı krizinide alıyo.Günaydın kızlar pcm de bir sorun var akşam giremedim foruma k. bakmayınHerkes nerde yahu 2-3 kişi sınav haftasında sanırım , ama en azından ses verin arada kızlar.
Dünkü menüme gelince;
KAHVALTI
1 adet mercimekli bükme
1 dilim salam
kk peynir / yarım domates
ARA
3 adet eti form kepekli kraker
ÖĞLE
2 dilim kepek ekmek arası yağsız tost içindekiler ;
1 dilim cheddar peyniri
1 dilim salam
AKŞAM
1 kase tarhana çorbası
2 kaşık fasulye
4-5 kaşık arpa şehriye pilavı
TOPLAM ALINAN KALORİ : 890
SPORLA YAKILAN KALORİ : 50 ( Sadece mekik ve bacak hareketleri yaptım , sandalyeye çıkıp indim vs. )
Kesin yumurtalı peynirli bişeydir canımBuarada bugunku kahvaltımı erva cok begenecek
İnşallah butun gunum iyi geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?