Kesin yumurtalı peynirli bişeydir canım
merak ettim
e canm sen yazmıyorsun o yazmıyor bu yazmuyor derken 2 kişi kalıyoruz burda. eskiden sende çok aktftin. şimdi sen yazmıyorsun sonbahr zaten sadece menü yzıp çıkıyor , parlakkartanesi net paketi btti. e kimse kalmayınca nasıl sohbet edelim. gerçi ben sohbette değilim , ama böyle olunca benmde yazasım gelmyor ve motivem düşüyor. bunu hep beraber düzeltmek lzım..Canim sınavlarım vardi bu hafta daha ski devam edicem canim bide burası eskisi gbi değil doğru düzgün kimse kimsenin makina cvp vermiyo bi sen bi özlem bide Semra sohbet edilmiyor sadece menüler yyazılıp çıkılıyor bbaşka bsey konuşulmuyo bu yüzden insanda sklyo ve devam etme isteği kalmıyor benim öyle mesela
imzamı atıyorummm........Aynenn
Ya ben bir sey söylicem kimse kusura bakmasın.
Sınavı anlarım(bi yere kadar) internet paketinin bitmesini anlarım ama temizlik yapıyorum ya da annem geldi bilmem ne gibi bahaneleri ben anlamıyorum.
Mesela parlakkartanesi neredeyse girdiği günden beri öyle cokta aktif olmadı. Annem var dedi temizlik yapıyorum dedi. Benimde annem geliyor ya da bende temizlik yapıyorum ama giriyorum da.
Ya da sonbahar. Ben buraya katılmadan öncede vardı ve menu yazmaktan baska paylasımını görmedim. Sınavlarım finallerim var dedi hep. Ama kardeşim senin madem önunde bu kadar 1 ay boyunca bitmeyecek sınavların var neden gruba giriyorsun? Gruba ilk baslarken her gun aktif olabilecek misin diye soruyoruz. Bilmiyormuydun sınavların olacağını, giremeyeceğini.
Yani buraya kaç kişi girmek istedi grup dolu diye almadık. Belki gercekten hem bizi motive edecek hem kendi motive olacak bir arkadas gelecekti. Gercekten bir gruba girmeye ihtiyacı olan biri vardı belkide.
Sinirleniyorum ya gercekten bizimde motivemiz bozuluyor bu sekilde.
Aktif olamayacaksanız girmeyin gruba ya da ayrılın asel gibi.
Canim dedgim gbi sinavim vardı pk fazla giremedim k bakmayın hepiniz yoksa normalde zaten yqziyrm bunu zaten en iyi sen biliyorsun canim seni. Günlüğünde ilk katılan benim o zamanlar gerçekten vaktim oluyordu sn hhaftalar sinav kar çıkınca pek aktif olamadim ama artik burdayim ve herkes yazılana cvp verirse sevinirim. Burası sadece menü bildirim sayfası değil hm sohbet edip birbirimizi motive edicez hemde kilo verecez diğer turlu gerçekten insan sklyo ve motive olamiyoruz..erva147 .!.:
Kiz savas alanina donmus yaa terasin :) kisir yap canimAman aman amannnn nasıl dolu yagdı nasıııılllllll
Bütün domateslerim mahvoluyordu zor yetiştim içeri aldım ama umarım bir sey olmamıştır
Doludan sonra terasımın hali
Eki Görüntüle 1538898
Ben olsam bulgur pilavı yaparım ama sen bilirsin tabiTaze fasulye yanına bulgur pilavı mı yapayım kısır mı karar veremedim ya
Kiz savas alanina donmus yaa terasin :) kisir yap canim
Ben olsam bulgur pilavı yaparım ama sen bilirsin tabi
Kızlar Menüm
sabah sirkeli şu
kahvaltı
1 dilim bugday ekmeği
Az peynir
4 zeytin
1 buçuk haşlanmış yumurta
şekersiz çay
ara 2 kuru kayısı
öğle
1 tabak çiriş
1 bardak ayran
1 domates
ara
1 kayisi
1mashmelo (yyanlış yazdım heralde)
Akşam
1 kase çorba
koca bi tabak salata a
1 bardak ayran
Masmelo ya ne güldüm ya nasıl yazmisimKız bugunu cok iyi geçirmişsin hiç bisküvi lokum yok bitane marshmallowdan bir sey olmaz zaten
Masmelo ya ne güldüm ya nasıl yazmisimKız bugunu cok iyi geçirmişsin hiç bisküvi lokum yok bitane marshmallowdan bir sey olmaz zaten
Çok iyi canım bende bugun çok beğendim seni supersinKahvaltı/Öğle
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 dilim kaşar
Az beyaz peynir
3-4 minik dilim salam
Şekersiz çay
Ara
1 şeftali
Akşam
3 kaşık taze fasulye
4 kaşık kısır
Vişne suyu
Masmelo ya ne güldüm ya nasıl yazmisim
bundan sonrada meyve yerim sadece sabah tartıda fazla çıktım
Çok iyi canım bende bugun çok beğendim seni supersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?