Zayıflama Kampı

e canm sen yazmıyorsun o yazmıyor bu yazmuyor derken 2 kişi kalıyoruz burda. eskiden sende çok aktftin. şimdi sen yazmıyorsun sonbahr zaten sadece menü yzıp çıkıyor , parlakkartanesi net paketi btti. e kimse kalmayınca nasıl sohbet edelim. gerçi ben sohbette değilim , ama böyle olunca benmde yazasım gelmyor ve motivem düşüyor. bunu hep beraber düzeltmek lzım..

imzamı atıyorummm........
o kadar çok arkadaş geldi buraya nolur bizi de alın diye ama almadık. 8 kişiyiz sohbetmz muhabetmz sıcak olsun kalabalık olursak km kime dum duma olurz dedik almadık. ama şimdi görüyorum ki çoğu arkadaş sadee menü yazıyor çıkıyor günde 1 mesaj anca atıyor. bnm de pek giremediğim gün oldu ama girince herşeyi okudum herkee cwp verim. bazen kendi kendime yzdım burda sadece. ama bırakmadım, biliyorum ki burayı bırakırsam bende diyet miyet kalmz..
ve son olarak HEPNİZE TEK TEK SORDUM HERGÜN KATILIR MISINZ ? diye hepiniz evet dediniz. özellikle kural koydum herkes yorum yapsın menü yorumlasın diye. ama bazı araadaşlar kendi menülerini yazıp çıkıyor. bu bana nasıl motive olacak ? lütfen biraz çeki düzen verelm kendimze, özlemin de dediği gbi isteyen çıkablr yeni arkadaş alırız kan can olur belki bize .

erva147 .!.:
Canim dedgim gbi sinavim vardı pk fazla giremedim k bakmayın hepiniz yoksa normalde zaten yqziyrm bunu zaten en iyi sen biliyorsun canim seni. Günlüğünde ilk katılan benim o zamanlar gerçekten vaktim oluyordu sn hhaftalar sinav kar çıkınca pek aktif olamadim ama artik burdayim ve herkes yazılana cvp verirse sevinirim. Burası sadece menü bildirim sayfası değil hm sohbet edip birbirimizi motive edicez hemde kilo verecez diğer turlu gerçekten insan sklyo ve motive olamiyoruz..

Aman aman amannnn nasıl dolu yagdı nasıııılllllll
Bütün domateslerim mahvoluyordu zor yetiştim içeri aldım ama umarım bir sey olmamıştır
Doludan sonra terasımın hali

Canimk aktif olamadim ama artik burdayim ve herkes yazılana cvp verirse sevinirim. Burası sadece menü bildirim sayfası değil hm sohbet edip birbirimizi motive edicez hemde kilo verecrz
Aman aman amannnn nasıl dolu yagdı nasıııılllllll
Bütün domateslerim mahvoluyordu zor yetiştim içeri aldım ama umarım bir sey olmamıştır
Doludan sonra terasımın hali

Eki Görüntüle 1538898
Kiz savas alanina donmus yaa terasin :) kisir yap canim

ay kızlar telden gremiyorum pc de sorun var ne zaman buraya girip birşey yazcak olsam beni dışarı atıyor sayfa.
akşam diğer bilgisayara geçicem o zaman konuşurz
bozmayın diyeti çok cddiyim bugün 1 tek öğün kaçamak yapana ceza vericem.
ben daha akşam yemeği yemedim bnde yaparsam sizde bana verin

Kızlar Menüm
sabah sirkeli şu
kahvaltı
1 dilim bugday ekmeği
Az peynir
4 zeytin
1 buçuk haşlanmış yumurta
şekersiz çay
ara 2 kuru kayısı
öğle
1 tabak çiriş
1 bardak ayran
1 domates
ara
1 kayisi
1mashmelo (yyanlış yazdım heralde)
Akşam
1 kase çorba
koca bi tabak salata a
1 bardak ayran

Kız bugunu cok iyi geçirmişsin hiç bisküvi lokum yok bitane marshmallowdan bir sey olmaz zaten

Kahvaltı/Öğle
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 dilim kaşar
Az beyaz peynir
3-4 minik dilim salam
Şekersiz çay

Ara
1 şeftali

Akşam
3 kaşık taze fasulye
4 kaşık kısır
Vişne suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…