Zayıflama Kampı

Evet yaa en iyi ervanın adam gibi kız :))) kubra sasirt bizi bugün 500 uüstüne çık Semra senin iisminin anlamında güzel yaa sana uyuyosa ozllikleri tam Semra olmuşsun demektir evet kübra sende aramızda en azametli olqnimizsin 500 kaloryle gün gecirebiliyosun bizde iki öğün zor geciriyoruz :)))

Kiz hic gulecegim yoktuu aklina da geliyo

kızlar parlakkartanesininaşkı ile sonbahr35 nerdeler hiç girmiyorlar zannedersem ??

kızzlarrrrrr misarlerimz geeliyor 2 saat sonra. kısır yaptım tepsi böreği yaptım dolma mercimek çorbası birazdan da tatlı olarak gelin bohçası yapıcam duaa edin banaaa

Arkadaşlar merhaba tüm yazılarınızı baştan sona okudum iradenizin devamı dilegiyle...bende 7 aydır diyet yapıyorum kalori takıbi yaparak ve spor yürüyüş yaparak 102.3 den 71 e düştüm boyum 1.63 ve hala devam ediyorum 63 65 e inmeyı düşünüyorum az bir kilom kaldı verilecek.öncesi ve simdi ki halim bu da :)

Eklentiler

• sketch-1432811260072~2.webp
    46 KB · Görüntüleme: 62
kızzlarrrrrr misarlerimz geeliyor 2 saat sonra. kısır yaptım tepsi böreği yaptım dolma mercimek çorbası birazdan da tatlı olarak gelin bohçası yapıcam duaa edin banaaa
Isin çok zor ama atlatırsin sen hepsinin sadece tadına bak yada az az yiyerek ödül günü yap

Supersin canım tebrik ediyorum seni daha da verirsin bence günlük kaç kalori alıyorsun

Dualarimiz seninle tatlim kiz misafitlerin kim chpnin slogani gbi kim bunlar kim bunlar kim bunlar kim kimm kimm :)))

off bee iradene hayran kaldım canım çok çok tebrik ediyorum seniii ayriyeten yaptığın bişey var mı canım bilgilendirirsen sevinirim

aman dikkat et canım bak sen değil miydin bi iki gün iki haftaya bedel oluyor diyen hadi gayret bunlar sınav hep sınav

900 1000 kalorilik besleniyorum canım
Tüü tüü tüüü 41 kere maşallah oda az gelir 41 bin kere maşallah darısı bbaşımıza inşaallah agzim acik baktım resmine vallahi ben 10 kiloyu veremiyorum sen 31 kilo vermissin helal kız sana istediğin kiloyada ulaşırsın bu azimle hic suphem kalmadı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…