bugün bende öyle beslencem canm inş.Benim bi öğün 500 ediyo nerdeyse
Fazladan Yeme aman canım 1000 kalori alsan toplam yeterbugün bende öyle beslencem canm inş.
Bana doğru demiş esmer kumralim ben ama en iyi erva nin mışGunaydinnnn Bakin kizlar ben nette gezinirken ne buldum :)) hepimizin isimlerinin anlamlarını buldum :)))
Eki Görüntüle 1541996
öyle düşünüyorum canım baklım akşam ne yazıcazFazladan Yeme aman canım 1000 kalori alsan toplam yeter
Sen gene gecmezsin 500 u öyle geliyo bana hadi şaşırt biziöyle düşünüyorum canım baklım akşam ne yazıcaz
Kiz hic gulecegim yoktuu aklina da geliyoEvet yaa en iyi ervanın adam gibi kız :))) kubra sasirt bizi bugün 500 uüstüne çık Semra senin iisminin anlamında güzel yaa sana uyuyosa ozllikleri tam Semra olmuşsun demektir evet kübra sende aramızda en azametli olqnimizsin 500 kaloryle gün gecirebiliyosun bizde iki öğün zor geciriyoruz :)))
Aksam gorucez bayanlar :)Sen gene gecmezsin 500 u öyle geliyo bana hadi şaşırt bizi
sonbaharı bilmiyorumm....kızlar parlakkartanesininaşkı ile sonbahr35 nerdeler hiç girmiyorlar zannedersem ??
Isin çok zor ama atlatırsin sen hepsinin sadece tadına bak yada az az yiyerek ödül günü yapkızzlarrrrrr misarlerimz geeliyor 2 saat sonra. kısır yaptım tepsi böreği yaptım dolma mercimek çorbası birazdan da tatlı olarak gelin bohçası yapıcam duaa edin banaaa
Supersin canım tebrik ediyorum seni daha da verirsin bence günlük kaç kalori alıyorsunArkadaşlar merhaba tüm yazılarınızı baştan sona okudum iradenizin devamı dilegiyle...bende 7 aydır diyet yapıyorum kalori takıbi yaparak ve spor yürüyüş yaparak 102.3 den 71 e düştüm boyum 1.63 ve hala devam ediyorum 63 65 e inmeyı düşünüyorum az bir kilom kaldı verilecek.öncesi ve simdi ki halim bu da :)
Supersin canım tebrik ediyorum seni daha da verirsin bence günlük kaç kalori alıyorsun
Gavurluk olunca gelir aklima benim :)))))))Kiz hic gulecegim yoktuu aklina da geliyo
Dualarimiz seninle tatlim kiz misafitlerin kim chpnin slogani gbi kim bunlar kim bunlar kim bunlar kim kimm kimm :)))kızzlarrrrrr misarlerimz geeliyor 2 saat sonra. kısır yaptım tepsi böreği yaptım dolma mercimek çorbası birazdan da tatlı olarak gelin bohçası yapıcam duaa edin banaaa
off bee iradene hayran kaldım canım çok çok tebrik ediyorum seniiiArkadaşlar merhaba tüm yazılarınızı baştan sona okudum iradenizin devamı dilegiyle...bende 7 aydır diyet yapıyorum kalori takıbi yaparak ve spor yürüyüş yaparak 102.3 den 71 e düştüm boyum 1.63 ve hala devam ediyorum 63 65 e inmeyı düşünüyorum az bir kilom kaldı verilecek.öncesi ve simdi ki halim bu da :)
aman dikkat et canım bak sen değil miydin bi iki gün iki haftaya bedel oluyor diyen hadi gayret bunlar sınav hep sınavkızzlarrrrrr misarlerimz geeliyor 2 saat sonra. kısır yaptım tepsi böreği yaptım dolma mercimek çorbası birazdan da tatlı olarak gelin bohçası yapıcam duaa edin banaaa
Tüü tüü tüüü 41 kere maşallah oda az gelir 41 bin kere maşallah darısı bbaşımıza inşaallah agzim acik baktım resmine vallahi ben 10 kiloyu veremiyorum sen 31 kilo vermissin helal kız sana istediğin kiloyada ulaşırsın bu azimle hic suphem kalmadı :)))900 1000 kalorilik besleniyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?