Zayıflama Kampı

Süpersin ervaaa. Keşke bende ilk basladıgım gun alsaydım ölçülerimi yaa
Artık 80lerden kurtuldun bir daha dönmek yok. Sıra 70lere gule gule demeye geldi.

Bence hiç üzülme canım çok iyi vermissin zaten sağlıklı olan hafta bir bir buçuk kilo vermek Tebrikler canım

Süpersin ervaaa. Keşke bende ilk basladıgım gun alsaydım ölçülerimi yaa
Artık 80lerden kurtuldun bir daha dönmek yok. Sıra 70lere gule gule demeye geldi.
çoook teşekkür ederim özlem çok mutluyum bugün gerçekten , inş ama inş bir daha 8 ile başlayan bir rakam görmek istemiyorum. bu arada ben ölçülerimi sizlee bir aldım kuzu sende almıştın ya hani.

Bence hiç üzülme canım çok iyi vermissin zaten sağlıklı olan hafta bir bir buçuk kilo vermek Tebrikler canım
üzülmek değil canm sadece pişmanlık var, keşe o kada kaçamak yapmasaydım diye. ama olsun ben gene 5.8 değil 6 kilo sayıyorum onu banane :)

çoook teşekkür ederim özlem çok mutluyum bugün gerçekten , inş ama inş bir daha 8 ile başlayan bir rakam görmek istemiyorum. bu arada ben ölçülerimi sizlee bir aldım kuzu sende almıştın ya hani.

Aaa o zaman bunlar 2-3 haftalık sonucların mı oluyor demekki ilk basladıgın gun alsan 1er cm daha incelmiş görünürdün.
Süpersin canım ya ben hiç incelmedim galiba

Aaa o zaman bunlar 2-3 haftalık sonucların mı oluyor demekki ilk basladıgın gun alsan 1er cm daha incelmiş görünürdün.
Süpersin canım ya ben hiç incelmedim galiba
bana da öyle geliyordu canm ama gıdım gıdım gidiyor demek ki. aslında ben bu sonçlara gvenmiyorum, elim kayablr birinde gevşek birinde sıkı sarabilirim mezurayı. asıl ölçü kıyafetlerden belli oluck. dedim ya sadece esofmandan farettim biraz.
6 kilo vermişim 1 ayda. 3 ü hatta 4 ü su ve ödem olsa 2 si illaki yağdır. oda illa bi yerden çıkmıştır diye düşünüyorum :)

Canim ben ölcunce 2 3 santim incelemiş gibiyim her yerden ama bende şişkinlikte vardı ben 15 mayısta olcup tekrar burda paylasacam

Canim ben ölcunce 2 3 santim incelemiş gibiyim her yerden ama bende şişkinlikte vardı ben 15 mayısta olcup tekrar burda paylasacam
bekliyorum merakla canm ama dediğim gbi asıl ölçü birimimiz kıyaftler kesinlikle.
1 ayımızı dolduruyoruz inşş hiç birimiz bırakmayız el ele zayıflarız kızlar :)

Ervacim seni çok çok tebrik ediyorum seni bravo diyorum tatlim ve seni çok kiskandim söylemeden edemicem inş devamida gelecek byle ben kendinde bi değişiklik goremiyorum bundan sonra ekmeği tamamen kesicem ve abur cburu hic yemicem bide boyle denicem inş basaririm yaa :))

teşekkür ederim kuzu ama beni kıskanma çünkü ben senin fiziğine gelmek istiyorum
sende vericeksin biliyorum ve bırakmıcam peşini emin ol.
ekmeği kesme konunu bilemem ama ben kesmezdim. kesemem de. çnkü diyetten sonra da illa ki yicez bence sadece azalt, sn bana azalt demiştin unutma abur cuburu da dondurma yiyerek kullan ahah

harikaa yaa çoookkk çookkkk aferin sana canım ya çook sevindim senin adına darısı başımıza canım

harikaa yaa çoookkk çookkkk aferin sana canım ya çook sevindim senin adına darısı başımıza canım
Teşekkür ederimmmmm , 1 haziranda sizin de sonçları görcez kuzum son 4 günmz var 1 hazirana. daha bir gazla haydi tempooo

Ervacim canim benim Kiloma gelmeme çok az kalmis zaten senin bi ay sonra benim kilodasin ama bende gram gtmiyo arkadaş yaa bnde o yüzden ekmeği bırakım diyorum belki değişiklik olur

Ervacim canim benim Kiloma gelmeme çok az kalmis zaten senin bi ay sonra benim kilodasin ama bende gram gtmiyo arkadaş yaa bnde o yüzden ekmeği bırakım diyorum belki değişiklik olur
tamam bide öyle dene bakalım canm. inş tez zmanda sonçlar alacaksın asla pes etmk yok. edersek eğer halimiz fena

Onu hic srma zaten canim yaaa inş veririz su nalet olasica kilolari bi turlu yakamizdan dusuremiyrz ama pes etmek yok bi sefer olacak :))

kızlar bugünkü menüm :
KAHVALTI
1 yumurtadan omlet
2 dilim kepek ekmek
yarım domates - kk peynir
ÖĞLE
peynirli salamlı kepek sandwıch
AKŞAM
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık yoğurt
1 dilim beyaz ekmek
TOPLAM ALINAN KALORİ : 800
Spor yapmadım henüz ip atlama yada jilian yapbilirim gece kızlar :)

Ben çok yiyorum ya siz bişey yemiyorsunuz supersin canım

Benim menüm
Sabah sirkeli su
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
az peynir
yarım dilim ekmek
az domates salatalık
şekersiz çay
ara
2 kuru kayısı
öğle
5 6 kaşık bulgur pilavı
küçük tabak sebzeli tavuk
1 kase cacık
ara
1 muz 1 şeftali
Akşam
6 kaşık menemen
2 kaşık yoğurt
birazda karpuz yerim 1 saat sonra

[QUOTE="erva147, post: 41148414, member: 220213araların bugünkü menüm :
KAHVALTI
1 yumurtadan omlet
2 dilim kepek ekmek
yarım domates - kk peynir
ÖĞLE
peynirli salamlı kepek sandwıch
AKŞAM
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık yoğurt
1 dilim beyaz ekmek
TOPLAM ALINAN KALORİ : 800
Spor yapmadım henüz ip atlama yada jilian yapbilirim gece kızlar :)[/QUOTE]
Canim menunu bgendim sanki ogununu azaltmissin aralarin yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…