kızlarr günaydınnnn bugün benm diyette ki 1. ayım dolduuu :) sabah bir heycanla tartıldım ve sonuçlar ;
27 nisan diyet başlangıcı : 85.5
27 mayıs diyetimin 1. ayı: 79.7
1 AYDA TOPLAM FARK: -5.8
Eki Görüntüle 1540778
Az önce ölçülermi de aldım işte sonuçlar ;
göbek çevresi : 93 \ 90Eski \ yeni
simit çevresi : 109 \ 107
kalça çevresi : 120 \ 118
gögüs çevres : 110 \ 107
ince bel çevrs: 88 \ 87
iç kalın bacak : 72 \ 71
Bazıları buçuklu çıktı ama ben bir üstünü aldım. yani şöyle : gögüs 106.5 çıktı ben 107 aldım nolur nolmaz diye.
Vucudum da ki farka gelince kotlarım halaa dar, ama tek bir şey farkettim önceden esofmanımn altına tayt korse giyerdim çnkü göbüşüm hep sıkardı gerdirirdi esofmanı. ama 2 haftadır hiiiççç korse giymedim ve esofmanım bol geliyor ve herr giydiğimde belimdem totomdan kayıyor. bu 1 ay boyunca ilk 15 gün hiç ama hiç kaçamak yapmadım , sonra mangal ve şehir dışına gidince kaçamağın alasını yaptım. sonraki 1 hafta toplayamadım ve gene küçük kaçamaklarım devam etti. ben 2 hafta önce 80.8 çıkmıştım. eger kaçamaklarım olmasaydı eminim 79.0 ı görebildirdim. benden bu kadar bilgi kızlar. 1 haziranda hepimizin tekrar 1. ayı dolacak o zmanda sizlerden sonuçları bekliyorum :)
Bence hiç üzülme canım çok iyi vermissin zaten sağlıklı olan hafta bir bir buçuk kilo vermek Tebrikler canımkızlarr günaydınnnn bugün benm diyette ki 1. ayım dolduuu :) sabah bir heycanla tartıldım ve sonuçlar ;
Eki Görüntüle 1540778
Bazıları buçuklu çıktı ama ben bir üstünü aldım. yani şöyle : gögüs 106.5 çıktı ben 107 aldım nolur nolmaz diye.
Vucudum da ki farka gelince kotlarım halaa dar, ama tek bir şey farkettim önceden esofmanımn altına tayt korse giyerdim çnkü göbüşüm hep sıkardı gerdirirdi esofmanı. ama 2 haftadır hiiiççç korse giymedim ve esofmanım bol geliyor ve herr giydiğimde belimdem totomdan kayıyor. bu 1 ay boyunca ilk 15 gün hiç ama hiç kaçamak yapmadım , sonra mangal ve şehir dışına gidince kaçamağın alasını yaptım. sonraki 1 hafta toplayamadım ve gene küçük kaçamaklarım devam etti. ben 2 hafta önce 80.8 çıkmıştım. eger kaçamaklarım olmasaydı eminim 79.0 ı görebildirdim. benden bu kadar bilgi kızlar. 1 haziranda hepimizin tekrar 1. ayı dolacak o zmanda sizlerden sonuçları bekliyorum :)
çoook teşekkür ederim özlem çok mutluyum bugün gerçekten , inş ama inş bir daha 8 ile başlayan bir rakam görmek istemiyorum. bu arada ben ölçülerimi sizlee bir aldım kuzu sende almıştın ya hani.Süpersin ervaaa. Keşke bende ilk basladıgım gun alsaydım ölçülerimi yaa
Artık 80lerden kurtuldun bir daha dönmek yok. Sıra 70lere gule gule demeye geldi.
üzülmek değil canm sadece pişmanlık var, keşe o kada kaçamak yapmasaydım diye. ama olsun ben gene 5.8 değil 6 kilo sayıyorum onu banane :)Bence hiç üzülme canım çok iyi vermissin zaten sağlıklı olan hafta bir bir buçuk kilo vermek Tebrikler canım
çoook teşekkür ederim özlem çok mutluyum bugün gerçekten , inş ama inş bir daha 8 ile başlayan bir rakam görmek istemiyorum. bu arada ben ölçülerimi sizlee bir aldım kuzu sende almıştın ya hani.
bana da öyle geliyordu canm ama gıdım gıdım gidiyor demek ki. aslında ben bu sonçlara gvenmiyorum, elim kayablr birinde gevşek birinde sıkı sarabilirim mezurayı. asıl ölçü kıyafetlerden belli oluck. dedim ya sadece esofmandan farettim biraz.Aaa o zaman bunlar 2-3 haftalık sonucların mı oluyor demekki ilk basladıgın gun alsan 1er cm daha incelmiş görünürdün.
Süpersin canım ya ben hiç incelmedim galiba
Canim ben ölcunce 2 3 santim incelemiş gibiyim her yerden ama bende şişkinlikte vardı ben 15 mayısta olcup tekrar burda paylasacambana da öyle geliyordu canm ama gıdım gıdım gidiyor demek ki. aslında ben bu sonçlara gvenmiyorum, elim kayablr birinde gevşek birinde sıkı sarabilirim mezurayı. asıl ölçü kıyafetlerden belli oluck. dedim ya sadece esofmandan farettim biraz.
6 kilo vermişim 1 ayda. 3 ü hatta 4 ü su ve ödem olsa 2 si illaki yağdır. oda illa bi yerden çıkmıştır diye düşünüyorum :)
bekliyorum merakla canm ama dediğim gbi asıl ölçü birimimiz kıyaftler kesinlikle.Canim ben ölcunce 2 3 santim incelemiş gibiyim her yerden ama bende şişkinlikte vardı ben 15 mayısta olcup tekrar burda paylasacam
teşekkür ederim kuzu ama beni kıskanma çünkü ben senin fiziğine gelmek istiyorumErvacim seni çok çok tebrik ediyorum seni bravo diyorum tatlim ve seni çok kiskandim söylemeden edemicem inş devamida gelecek byle ben kendinde bi değişiklik goremiyorum bundan sonra ekmeği tamamen kesicem ve abur cburu hic yemicem bide boyle denicem inş basaririm yaa :))
Canm yeni gördüm mesajını 1 kaşığını 30 kalori alKızlar 6 kaşık bulgur kaç kalori
harikaa yaa çoookkk çookkkk aferin sana canım ya çook sevindim senin adınakızlarr günaydınnnn bugün benm diyette ki 1. ayım dolduuu :) sabah bir heycanla tartıldım ve sonuçlar ;
Eki Görüntüle 1540778
Teşekkür ederimmmmm , 1 haziranda sizin de sonçları görcez kuzum son 4 günmz var 1 hazirana. daha bir gazla haydi tempoooharikaa yaa çoookkk çookkkk aferin sana canım ya çook sevindim senin adınadarısı başımıza canım
tamam bide öyle dene bakalım canm. inş tez zmanda sonçlar alacaksın asla pes etmk yok. edersek eğer halimiz fenaErvacim canim benim Kiloma gelmeme çok az kalmis zaten senin bi ay sonra benim kilodasin ama bende gram gtmiyo arkadaş yaa bnde o yüzden ekmeği bırakım diyorum belki değişiklik olur
Ben çok yiyorum ya siz bişey yemiyorsunuz supersin canımkızlar bugünkü menüm :
KAHVALTI
1 yumurtadan omlet
2 dilim kepek ekmek
yarım domates - kk peynir
ÖĞLE
peynirli salamlı kepek sandwıch
AKŞAM
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık yoğurt
1 dilim beyaz ekmek
TOPLAM ALINAN KALORİ : 800
Spor yapmadım henüz ip atlama yada jilian yapbilirim gece kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?