Ayrıca bisey yapmadım canım yeşil çay sade türk kahvesi ve 3 litre su içtim günlük akşam 6 dan sonra meyve bile agzıma sürmedim( aksam yenilen meyvenin sekeri bile vücutta yağa dönüşüyormuş :-( ) leslıe 3 mile yaptım ( 300 kalori harcatıyor) abur cuburu tamamen hayatımdan çıkardım...hala da devam ediyorum gören 71 olduguma inanmıyor 66 civarı sanıyor bunu spor yapmaya borçluyum vücudum sıkılaştı.off bee iradene hayran kaldım canım çok çok tebrik ediyorum seniiiayriyeten yaptığın bişey var mı canım bilgilendirirsen sevinirim
Gavurluk olunca gelir aklima benim :)))))))
harikasın canım hayran kaldım azmineAyrıca bisey yapmadım canım yeşil çay sade türk kahvesi ve 3 litre su içtim günlük akşam 6 dan sonra meyve bile agzıma sürmedim( aksam yenilen meyvenin sekeri bile vücutta yağa dönüşüyormuş :-( ) leslıe 3 mile yaptım ( 300 kalori harcatıyor) abur cuburu tamamen hayatımdan çıkardım...hala da devam ediyorum gören 71 olduguma inanmıyor 66 civarı sanıyor bunu spor yapmaya borçluyum vücudum sıkılaştı.
Tesekkür ederim iradeye hakim olup beyinde bitirdim neyı yiyip neyi yememem gerektigni ve sonuçlarını aldım,yaşım 33 bu arada.Tüü tüü tüüü 41 kere maşallah oda az gelir 41 bin kere maşallah darısı bbaşımıza inşaallah agzim acik baktım resmine vallahi ben 10 kiloyu veremiyorum sen 31 kilo vermissin helal kız sana istediğin kiloyada ulaşırsın bu azimle hic suphem kalmadı :)))
genel olarak iyisin de canım ben senin bisküvilerine takıyorumKızlar Menüm
sabah sirkeli su
Kahvalt 1 dilim ekmek
az peynir
6 zeytin
biraz menemen
Şekersiz çay
ara
şeftali
küçük kare çikolata
2 kuru kayısı (UÜst üste yemedim )
Öğlen
4 ısırık tost
1 kase cacık
ara
şeftali
4 bisküvi
akşam
1 tabak etli güveç
4 kaşık bulgur
az cacık
bugün ne cok ara yapmışım ya
üni den okul arkadaşlarım geldi kuzumDualarimiz seninle tatlim kiz misafitlerin kim chpnin slogani gbi kim bunlar kim bunlar kim bunlar kim kimm kimm :)))
edemedim edemedimmmmmmmmmaman dikkat et canım bak sen değil miydin bi iki gün iki haftaya bedel oluyor diyen hadi gayret bunlar sınav hep sınav
Beğendim kız gene menünü bisküvilerrini atacam ama senn evdenKızlar Menüm
sabah sirkeli su
Kahvalt 1 dilim ekmek
az peynir
6 zeytin
biraz menemen
Şekersiz çay
ara
şeftali
küçük kare çikolata
Öğlen
4 ısırık tost
1 kase cacık
ara
şeftali
4 bisküvi
akşam
1 tabak etli güveç
4 kaşık bulgur
az cacık
anemmm kahvaltıda lahmacun mu vardıbu da benden
kahvaltı bir domates salatalık bir küçük lahmacun
öğlen akşam iki kase yoğurtlu tarhana çorbası
yine 500 de kaldım ben alışkanlık yapmışım kızlar ya =))
İyisin canim birtek bisküvi var oda bebeğe sut zaten o yüzden sorun yok en kısa zamanda biskuvikeride birakirsin sen :)semrabirtekpost: 41164655 .!.:Kızlar Menüm
sabah sirkeli su
Kahvalt 1 dilim ekmek
az peynir
6 zeytin
biraz menemen
Şekersiz çay
ara
şeftali
küçük kare çikolata
Öğlen
4 ısırık tost
1 kase cacık
ara
şeftali
4 bisküvi
akşam
1 tabak etli güveç
4 kaşık bulgur
az cacık
Kiz o kadarla yirtmissin yinee baska bisey yeme bari kahvaltin gqyet iyi ama tatliyla boregi fazla kacrmissin ama canim cekti kiz bizede var mi :))Kızlarr ben geldim dua etmediniz mi leyn banahemen yediklerimi yazıyorum ;
KAHVALTI
2 dilim kepek ekmek
az peynir domates zeytin
3 kaşık kadar sucuklu yumurta
1 tatlı kaşığı kadar çilek reçeli
AKŞAM
yarım kase mercimek çorbası
3 kaşık kadar mıhlama \ 1 dilim ekmek ile
1 adet biber dolması
2 adet peynirli ıspanaklı gül böreği
4 adet gelin bohçası tatlısı ( yağsız krep tatlısı, krem şanti ile )
DİPNOT : HİÇ KISIR YEMEDİM
TOPLAM ALINAN KALORİ : 1373
SPORLA YAKILAN KALORİ : Kızlar tüm yemekleri tek başıma ben yaptım saat 11 de başladım 4 e kadar 1 kere bile oturmadım hatta o arada banyo bile yaptım. bugün sadece yemek yerken oturdum. Bilmiyorum ne kadar kalori yaktım ama hep ayakta ve koşturma halindeydim bence rahat 150 yakmışımdır . ayaklarımda derman yok spor yapamam yani
ufff amma yemişsin kızKızlarr ben geldim dua etmediniz mi leyn banahemen yediklerimi yazıyorum ;
KAHVALTI
2 dilim kepek ekmek
az peynir domates zeytin
AKŞAM
1 adet biber dolması
SPORLA YAKILAN KALORİ : Kızlar tüm yemekleri tek başıma ben yaptım saat 11 de başladım 4 e kadar 1 kere bile oturmadım hatta o arada banyo bile yaptım. bugün sadece yemek yerken oturdum. Bilmiyorum ne kadar kalori yaktım ama hep ayakta ve koşturma halindeydim bence rahat 150 yakmışımdır . ayaklarımda derman yok spor yapamam yani
Kixz bizi sasirtcaktin hani kustum sana hihbu da benden
Anladım ben onlar olmadan asla yiyorum ama kiloda veriyorum canım gündüz yediğim için pek sıkıntı olmaz heraldegenel olarak iyisin de canım ben senin bisküvilerine takıyorum
Dedim ben geçmez diye ama guzelbu da benden
Cçok yemişsin canım ya bu hafta sana hersey yasak ödül de yok ekmeği de azaltıyor sunKızlarr ben geldim dua etmediniz mi leyn banahemen yediklerimi yazıyorum ;
KAHVALTI
2 dilim kepek ekmek
az peynir domates zeytin
AKŞAM
1 adet biber dolması
yok kız yok vermeyi geçtim inş. almam bir şiştim ki sorma gitsin diyete başlamadan önce ki gibiyim neredeyse tartıya da çıkmak istemiyorum cumaya kadar yüksek çıkarım da motivasyonum bozulur diyeKixz bizi sasirtcaktin hani kustum sana hihhicbsey yemiosn ki sen yaa bu gidişle bir haftada 3 kilo verirsin sen
yani olmaz tabi ama hani tanesi 45 kalori gördükten sonra çok korktum ben ondan böyleyim canım :)Anladım ben onlar olmadan asla yiyorum ama kiloda veriyorum canım gündüz yediğim için pek sıkıntı olmaz heralde
şimdi meyve yiyeceğim canım geçerim herhaldeDedim ben geçmez diye ama guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?