Zayıflama Kampı

off bee iradene hayran kaldım canım çok çok tebrik ediyorum seniii ayriyeten yaptığın bişey var mı canım bilgilendirirsen sevinirim
Ayrıca bisey yapmadım canım yeşil çay sade türk kahvesi ve 3 litre su içtim günlük akşam 6 dan sonra meyve bile agzıma sürmedim( aksam yenilen meyvenin sekeri bile vücutta yağa dönüşüyormuş :-( ) leslıe 3 mile yaptım ( 300 kalori harcatıyor) abur cuburu tamamen hayatımdan çıkardım...hala da devam ediyorum gören 71 olduguma inanmıyor 66 civarı sanıyor bunu spor yapmaya borçluyum vücudum sıkılaştı.

harikasın canım hayran kaldım azmine

Tesekkür ederim iradeye hakim olup beyinde bitirdim neyı yiyip neyi yememem gerektigni ve sonuçlarını aldım,yaşım 33 bu arada.

Kızlar Menüm
sabah sirkeli su
Kahvalt 1 dilim ekmek
az peynir
6 zeytin
biraz menemen
Şekersiz çay
ara
şeftali
küçük kare çikolata
2 kuru kayısı (UÜst üste yemedim )
Öğlen
4 ısırık tost
1 kase cacık
ara
şeftali
4 bisküvi
akşam
1 tabak etli güveç
4 kaşık bulgur
az cacık
bugün ne cok ara yapmışım ya

genel olarak iyisin de canım ben senin bisküvilerine takıyorum

bu da benden
kahvaltı bir domates salatalık bir küçük lahmacun
öğlen akşam iki kase yoğurtlu tarhana çorbası
yine 500 de kaldım ben alışkanlık yapmışım kızlar ya =))

Kızlarr ben geldim dua etmediniz mi leyn bana hemen yediklerimi yazıyorum ;
KAHVALTI
2 dilim kepek ekmek
az peynir domates zeytin
3 kaşık kadar sucuklu yumurta
1 tatlı kaşığı kadar çilek reçeli
AKŞAM
yarım kase mercimek çorbası
3 kaşık kadar mıhlama \ 1 dilim ekmek ile
1 adet biber dolması
2 adet peynirli ıspanaklı gül böreği
4 adet gelin bohçası tatlısı ( yağsız krep tatlısı, krem şanti ile )
DİPNOT : HİÇ KISIR YEMEDİM

TOPLAM ALINAN KALORİ : 1373
SPORLA YAKILAN KALORİ :
Kızlar tüm yemekleri tek başıma ben yaptım saat 11 de başladım 4 e kadar 1 kere bile oturmadım hatta o arada banyo bile yaptım. bugün sadece yemek yerken oturdum. Bilmiyorum ne kadar kalori yaktım ama hep ayakta ve koşturma halindeydim bence rahat 150 yakmışımdır . ayaklarımda derman yok spor yapamam yani

Dualarimiz seninle tatlim kiz misafitlerin kim chpnin slogani gbi kim bunlar kim bunlar kim bunlar kim kimm kimm :)))
üni den okul arkadaşlarım geldi kuzum

aman dikkat et canım bak sen değil miydin bi iki gün iki haftaya bedel oluyor diyen hadi gayret bunlar sınav hep sınav
edemedim edemedimmmmmmmmm
ettiğim hal bu işte azcık utandım da gene kısır falan yemedim

Beğendim kız gene menünü bisküvilerrini atacam ama senn evden

bu da benden
anemmm kahvaltıda lahmacun mu vardı
yaw salata ye bari kuzum meyve ye illa kalorili olmasın diyorsan .

İyisin canim birtek bisküvi var oda bebeğe sut zaten o yüzden sorun yok en kısa zamanda biskuvikeride birakirsin sen :)

Kiz o kadarla yirtmissin yinee baska bisey yeme bari kahvaltin gqyet iyi ama tatliyla boregi fazla kacrmissin ama canim cekti kiz bizede var mi :))
Kiz

ufff amma yemişsin kız keşkekısır yeseydin tek

bu da benden
Kixz bizi sasirtcaktin hani kustum sana hih hicbsey yemiosn ki sen yaa bu gidişle bir haftada 3 kilo verirsin sen

Cçok yemişsin canım ya bu hafta sana hersey yasak ödül de yok ekmeği de azaltıyor sun

Kixz bizi sasirtcaktin hani kustum sana hih hicbsey yemiosn ki sen yaa bu gidişle bir haftada 3 kilo verirsin sen
yok kız yok vermeyi geçtim inş. almam bir şiştim ki sorma gitsin diyete başlamadan önce ki gibiyim neredeyse tartıya da çıkmak istemiyorum cumaya kadar yüksek çıkarım da motivasyonum bozulur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…