Zayıflama Kampı

Simitlerim ve totom bagımsızlığını ilan etti. Hele arkadan cekebilsem durum cok daha vahim.
Alt bacaklarım nerdeyse ust bacagımla aynı kalınlıktalar selülit desen portakal tarlası mubarek.
Durum işte böyle.
Bu arada yuksek ihtimalle haşimato hastasıyım kilo vermem cok daha zor umarım basarabilirim

Canim öyle çokta kötü görünmüyorsun aslında ama kilo versende fena olmaz hani
Ben su durumda 72 yede razıyım şimdi foto çekmeye korkuyorum

Fotodakinden daha beter durumdayım canım hele arkadan cok kötüyüm popom belimden baslıyor okadar buyudu
25 kilo fazlam var aslında
Bende cekiniyordum eklemeye olsun ekle sende. Her ay aynı kıyafetlerle cekinip atarız karsılastırırız

Aynen kizlar atin foto snucta bu sekilde disari cikiyrz zayiflayana kadar evde surmuyrzki cekinmeyin o yusden :))

kızlar nasılsınız diyetler nasıl gidiyor:) ben bugun akşam yemegimi erken yedim gün içinde yediklerim.. KAHVALTI: 2 dilim ekmek biraz peynir 1 adet domates yedim ÖGLE: meyveli yogurt 1 kase ARA: 1 portakal AKŞAM: 1 kase patlıcan yemegii

sizce yediklerim nasıl yorumlarsanız sevinirim bugun spor yapamadım ama yarın telefi edicem başarabilirsem bende yarın foto eklerim:)

Az yemessin canım çok iyi.ama ben öğle yemeklerini böyle yoğurtla falan gecistirmeye karsiyim en azından 1 kase çorba icebilirsin hafif olsun diye verdikten sonra almak istemiyorsan bence daha düzenli yemeli sin yoğurdu falan ara öğünlerde yada yemeğin yanında yersin. benim yediklerimi duyan sasarsin

Bencede semrqya katiliyrm canim çok azyemissin arada öğün yiyecekl erini ana öğün yapmissin kilo verirsin vermesine ama fazlasını geri alırsın

ozaman ara ogünlerde yapim kendimee artık verdiklerimide geri almak istemiyorum ver al ver al vücudum çatladı

:) neden şişkoysakkk o kadarda arazi var ama yiyoruz sanırım

Kızlar merhaba sabah uyandığımda bugün 90.7 ydim sabah yediklerim;
bir haşlanmış yumurta salatalık domates nane maydonos ve greyfurt suyu içtim...öğlen bir kase yoğurt ve greyfurt suyu akşam ise biraz abarttım sanırım ama ufak bir kase kısır yedim...ayrıca gün içinde 1 saat taibo ve plates yaptım bakalım yarın nasıl olucak..

kzlar misafiirm var yazamıyorum , akşam dönücem hepinize tek tek

Eve kizlar yediklerimi yazayım yaz yaz bitmez ama bebek olduktan sonra düzen oturtamadik biz hala misafir gelen giden yemek saatleri geç oluyo falan hafta sonu olunca kahvaltı geç oluyo. ben hiç 65 kiloyu geçmedim ilk dogum yaptıktan sonrada düzenli yiyerek kilo verdim inşallah bundada öyle olacak bugünü saymayın ama.kkahvaltı geç yaptık eşim uyanana kadar bir muz ve malesef halley yedim bi tane kahvaltıda 3 bardak çay içtim cayı şekersiz içiyorum herzaman, beyaz ekmek hiç yemiyorum kepekli çavdar ekmeği falan yiyorum kahvaltidada 1 dilim ekmek 1 dilim salam az kaşar 2 zeytin 1 catal tereyağı 2 catal reçel yedim.oglen dışardaydik oğlumun sayesinde pizza yedim malesef meyve suyu içtim. akşam 1 tabak Yoğurtlu makarna yarim dilim çavdar ekmeği yedim.3 litrede fazla su içiyorum günlük. süt olsun diye bitki çayları kimyonlu su falan içiyorum kızlar.kkimyon vücut taki ödemi alıyo bi süre sizde icebilirsin iz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…