Gayet iyi canimm menun su tuketimini artirrsin gayet guzel kilo verirsin bu sekilse devam et :)merhabalar kızlar işte bugünkü yediklerim:
sabah:
salata + domates + maydanoz
1 yumurta + 3 zeytin + kibrit kutusu kadar beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
1 çay bardağı şekersiz çay
öğlen:
2 köfte kadar fırında tavuk göğsü
3-4 dilim kadar fırında patates
ara:
1,5 kurabiye + 2-3 tane badem içi
akşam:
sebze yemeği + 3-4 kaşık yoğurt
sıvı olarak:
2 bardak yeşil çay
1 litre su (malesef)
cnm fiziğin güzel aslında dediğin gbi toto ve simit var sende bunlar için egzerz yapmaya çalış sadece kilo verme ile gitmezKızlar artık boydan cekinmediğim için boydan hiç normal fotom yok
Bende şimdi çekindim pijamalarımla
72 kiloEki Görüntüle 1514838 Eki Görüntüle 1514839
çok az geldi bana da kuzu , azcık çeşitlendir salata yiyorsan mutlaka hergün ye, ve yemeklere çorba ile başla ki midene doygunluk hissi versinkızlar nasılsınız diyetler nasıl gidiyor:) ben bugun akşam yemegimi erken yedim gün içinde yediklerim.. KAHVALTI: 2 dilim ekmek biraz peynir 1 adet domates yedim ÖGLE: meyveli yogurt 1 kase ARA: 1 portakal AKŞAM: 1 kase patlıcan yemegii
bence gayet güzel menün canm ama öğlen yemek yokmu ? en azından salata veya çorba ekle canım menüne. sporunuda yapmışsın ohhh miss vallaKızlar merhaba sabah uyandığımda bugün 90.7 ydim sabah yediklerim;
bir haşlanmış yumurta salatalık domates nane maydonos ve greyfurt suyu içtim...öğlen bir kase yoğurt ve greyfurt suyu akşam ise biraz abarttım sanırım ama ufak bir kase kısır yedim...ayrıca gün içinde 1 saat taibo ve plates yaptım bakalım yarın nasıl olucak..
sen zaten biraz fazla yediğini biliyorsun canm halley pizza muz tereyağ reçel ve makarnanın yanında yarım da olsa ekmek..muz yerine elma kivi portakal yemeni tavsiye ederim 1 muzun bile kalorisi 100 çnkü. piizaya yorum yokEve kizlar yediklerimi yazayım yaz yaz bitmez ama bebek olduktan sonra düzen oturtamadik biz hala misafir gelen giden yemek saatleri geç oluyo falan hafta sonu olunca kahvaltı geç oluyo. ben hiç 65 kiloyu geçmedim ilk dogum yaptıktan sonrada düzenli yiyerek kilo verdim inşallah bundada öyle olacak bugünü saymayın ama.kkahvaltı geç yaptık eşim uyanana kadar bir muz ve malesef halley yedim bi tane kahvaltıda 3 bardak çay içtim cayı şekersiz içiyorum herzaman, beyaz ekmek hiç yemiyorum kepekli çavdar ekmeği falan yiyorum kahvaltidada 1 dilim ekmek 1 dilim salam az kaşar 2 zeytin 1 catal tereyağı 2 catal reçel yedim.oglen dışardaydik oğlumun sayesinde pizza yedim malesef meyve suyu içtim. akşam 1 tabak Yoğurtlu makarna yarim dilim çavdar ekmeği yedim.3 litrede fazla su içiyorum günlük. süt olsun diye bitki çayları kimyonlu su falan içiyorum kızlar.kkimyon vücut taki ödemi alıyo bi süre sizde icebilirsin iz
kuzu menün gayet iyi böle devam sadece kurabiye ev yada hazır farketmz çok tereyağ içerir, onun yerine 2-3 adet kepek eti form bisküvi atablrsin ağzınamerhabalar kızlar işte bugünkü yediklerim:
sabah:
öğlen:
ara:
akşam:
sıvı olarak:
2 bardak yeşil çay
1 litre su (malesef)
nuvik ne kız bilmiyorum benTarcinli cay
Kahvaltı
3 zeytin
Yeşil cay
Domates+salatalik
1 çavdar ekmeği
Haşlanmış yumurta
Az peynir
Ara
Çeyrek poğaça
Öğle
Tavuk sote
Salata
Cay
Aksam
Fasulye yemeği
Misir ekmekli 3 kasik Nuvik
Ekmek yok
2 ltre su
Sağlıksz olduğunu sen sölemişsin zaten canm hep karbonhidrata gitmişiz hani kız proteinSelammmm
Kahvaltım
Geç kalktığım için yapamadım
Ara
1 avuç leblebi
Şekersiz çay
Öğle
Kıymalı börek(Kendimi kısıtlamıyorum yoksa fena patlıyorum)
Ayran
Ara
2 lokma çiğköfte
Akşam
Ekmeksiz sade döner
Ayy bugun çookk berbat sağlıksız öğünler yaptım ama canım sıkkın bunada sukur yarın düzelticem
kızlar nasılsınız diyetler nasıl gidiyor:) ben bugun akşam yemegimi erken yedim gün içinde yediklerim.. KAHVALTI: 2 dilim ekmek biraz peynir 1 adet domates yedim ÖGLE: meyveli yogurt 1 kase ARA: 1 portakal AKŞAM: 1 kase patlıcan yemegii
Kızlar merhaba sabah uyandığımda bugün 90.7 ydim sabah yediklerim;
bir haşlanmış yumurta salatalık domates nane maydonos ve greyfurt suyu içtim...öğlen bir kase yoğurt ve greyfurt suyu akşam ise biraz abarttım sanırım ama ufak bir kase kısır yedim...ayrıca gün içinde 1 saat taibo ve plates yaptım bakalım yarın nasıl olucak..
Eve kizlar yediklerimi yazayım yaz yaz bitmez ama bebek olduktan sonra düzen oturtamadik biz hala misafir gelen giden yemek saatleri geç oluyo falan hafta sonu olunca kahvaltı geç oluyo. ben hiç 65 kiloyu geçmedim ilk dogum yaptıktan sonrada düzenli yiyerek kilo verdim inşallah bundada öyle olacak bugünü saymayın ama.kkahvaltı geç yaptık eşim uyanana kadar bir muz ve malesef halley yedim bi tane kahvaltıda 3 bardak çay içtim cayı şekersiz içiyorum herzaman, beyaz ekmek hiç yemiyorum kepekli çavdar ekmeği falan yiyorum kahvaltidada 1 dilim ekmek 1 dilim salam az kaşar 2 zeytin 1 catal tereyağı 2 catal reçel yedim.oglen dışardaydik oğlumun sayesinde pizza yedim malesef meyve suyu içtim. akşam 1 tabak Yoğurtlu makarna yarim dilim çavdar ekmeği yedim.3 litrede fazla su içiyorum günlük. süt olsun diye bitki çayları kimyonlu su falan içiyorum kızlar.kkimyon vücut taki ödemi alıyo bi süre sizde icebilirsin iz
merhabalar kızlar işte bugünkü yediklerim:
sabah:
öğlen:
ara:
akşam:
sıvı olarak:
2 bardak yeşil çay
1 litre su (malesef)
Tarcinli cay
Kahvaltı
3 zeytin
Yeşil cay
Domates+salatalik
1 çavdar ekmeği
Haşlanmış yumurta
Az peynir
Ara
Çeyrek poğaça
Öğle
Tavuk sote
Salata
Cay
Aksam
Fasulye yemeği
Misir ekmekli 3 kasik Nuvik
Ekmek yok
2 ltre su
cnm fiziğin güzel aslında dediğin gbi toto ve simit var sende bunlar için egzerz yapmaya çalış sadece kilo verme ile gitmez
Sağlıksz olduğunu sen sölemişsin zaten canm hep karbonhidrata gitmişiz hani kız proteinBörek konusuna gelince kısıtlama zaten ama haftanın 1 günü ye derim ben ister izinli oldgumuz pazar günü ister başka birgün, ama yediğin porsiyonda önemli
OYHHH MENÜSÜNÜ YORUMLAMADIĞIM KİMSE KALMADI SANIRIMSIRA BENİM MENÜDE
Canim simdi farkettim ekmegi yazmayi unutmusum bi dilim ekmek yedim canim :)))2KediAnnesi .!.:Anaa doydunmu kız sen böyle
Greyfurt suyu içebilmeyi çok istiyorum ya cok sağlıklı ama acııı
Sen emziriyormusun canım aman dikkat et kendine cok kısıtlama öğlenki pizza makarna ekmek hepsi aynı gun olmasaymış keşke
Su hariç çok güzel bence
Suyuda yatana kadar biraz daha iç tamamdır
Nuvik ne
Tavuk soteyi nasıl ekmeksiz yedinnn hiç beceremiyorum yaaa
Benim için berbat bir gündü misafrim vardı ve ne yaptım ne ettim ne içtim bilmiyorum sadece çok az yediğimi ve suyu az içtiğimi biliyorum.
KAHVALTI
sadece 1 çay kaşığı şekerli türk kahvesi
ÖĞLE
1 kase şehriye çorbası
1 dilim kepek ekmek
ARA
yarım bardak cola zero
1.5 adet eti form kraker
AKŞAM
4 kaşık kadar taze fasulye
4 kaşık kadar bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
TOPLAM ALINAN KALORİ : 577
su 2 litre oldumu bilmiyorum , misafir olduğu için spor hak getire
Benim için berbat bir gündü misaf
rim vardı ve ne yaptım ne ettim ne içtim bilmiyorum sadece çok az yediğimi ve suyu az içtiğimi biliyorum.
KAHVALTI
ÖĞLE
1 kase şehriye çorbası
1 dilim kepek ekmek
ARA
yarım bardak cola zero
1.5 adet eti form kraker
AKŞAM
2 kaşık yoğurt
Benim için berbat bir gündü misafrim vardı ve ne yaptım ne ettim ne içtim bilmiyorum sadece çok az yediğimi ve suyu az içtiğimi biliyorum.
KAHVALTI
ÖĞLE
1 kase şehriye çorbası
1 dilim kepek ekmek
ARA
yarım bardak cola zero
1.5 adet eti form kraker
AKŞAM
2 kaşık yoğurt
Bugünkü öyle oldu canım ya evde olsaydım öğlen pizza değilde çorba içer yoğurt yerdim.dim.aksamda yemeyecektim eşim aciktigini söyledi yemekte yoktu hemen makarna yaptım. Esimin yüzünden yani yatın daha dikkat ederim.cnm fiziğin güzel aslında dediğin gbi toto ve simit var sende bunlar için egzerz yapmaya çalış sadece kilo verme ile gitmez
çok az geldi bana da kuzu , azcık çeşitlendir salata yiyorsan mutlaka hergün ye, ve yemeklere çorba ile başla ki midene doygunluk hissi versin
bence gayet güzel menün canm ama öğlen yemek yokmu ? en azından salata veya çorba ekle canım menüne. sporunuda yapmışsın ohhh miss valla
sen zaten biraz fazla yediğini biliyorsun canm halley pizza muz tereyağ reçel ve makarnanın yanında yarım da olsa ekmek..muz yerine elma kivi portakal yemeni tavsiye ederim 1 muzun bile kalorisi 100 çnkü. piizaya yorum yokkahvaltıda da ya tereyağ yada reçel birini kullan bnce canm. bigün biri diğer gün öbürü olsun. ama durr çok da kısma sen süt olsun minnaka
kuzu menün gayet iyi böle devam sadece kurabiye ev yada hazır farketmz çok tereyağ içerir, onun yerine 2-3 adet kepek eti form bisküvi atablrsin ağzına
Canım benm menüm fazla değil zaten az ve sağlıksız olmasından memnun değilim. bliyorsun benm kahvaltılarım dolu doludur. ve birşeyler yemiş gibi görünsemde 577 kalori ediyor , bu çok sağlıksız. en kötü 800-900 civarı olmalı bence.Canim suan hepimiz yeni oldgumiz icin menu o yuzden iyi zamanla duzelticez ve azalticaz cnku keske kahve yerine iyi bo kahvalti yapsaydin
Bide canim kolayi zeroda olsa icme bence cok zararli cnku onun yerine maden suyu ic sade icemiyosan icine limon sk ic guzel oluyo bnde oyle iciyrm ve cok yararli metabolizmaho caliatryo :)
evet cnm kahvaltı kötü oldu ama kalori bakımından sağllıksz oldu çnkü ben 800-900 arası almaya çalışıyorum genelde.Ayy ne guzel yaaaa kahvaltı hariç süpermiş menün
Menün çok iyi canım sabah kahve içmek iyidir ama kahvaltıda yapmak lazım.bbirde bana misafir geleceği zaman hazırladığım ikramlardan yiyorum onu nasıl yapabilirim acaba yememek içinBenim için berbat bir gündü misafrim vardı ve ne yaptım ne ettim ne içtim bilmiyorum sadece çok az yediğimi ve suyu az içtiğimi biliyorum.
KAHVALTI
ÖĞLE
1 kase şehriye çorbası
1 dilim kepek ekmek
ARA
yarım bardak cola zero
1.5 adet eti form kraker
AKŞAM
2 kaşık yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?