Zayıflama Kampı

Aynen boydan fakir olunca işte
İdeal kilo hesaplamamda 43 bile gösteriyor
Niye kız 8 kilo verilir 1bucuk ayda
sağlığından olma çokta zayıf olmada kaç olursan ol hhahaha
bnmde ideal kilom 57 gösteriyor yahuu evet 1.5 ay var ama ne bileyim 8kilo veremem gbi geliyor şuan. ben kendimi buna inandırayım verirsem süpriz olur

bnmde ideal kilom 57 gösteriyor yahuu evet 1.5 ay var ama ne bileyim 8kilo veremem gbi geliyor şuan. ben kendimi buna inandırayım verirsem süpriz olur

Yaa 51 kiloydum bir ara gene koca popolu kalın bacaklıydım oyuzden 45 diyorum ama 48de olur hatta 55te olur 70 60 olmasında
Senin boyun kaç?

Verirsin tatlim merak etme vermek zorundayiz zaten :))

Tanıştığımız Annesi, post: 40777245, member: 539631"]Özlem bende :)
Sizler yaşlarınızı yazdınızmı geriye dönüp okim bari [/QUOTE]
Tanistigimiza memnun oldum canim :)

[QUOTE="erva147, post: 40777297, member: 2olmasın o zman 8 kiloyla yetinmeyeyim 1.5 ayda direk 20 kilo vereyim Ay aslında çok okudum burdada 1 ayda 20 kilo verenlerin günlüklerini falan

memnm oldm cnm yazdık tabi yaşlarımızı baştan topla gel sen [/QUOTE]
Canim sen yinede hedefini az tut 20
falan olmasin yabi biz saglikli zayiflqyanlardan olucaz o kadar kilo veren fazlasyla aliyo cnku )

benide aranıza alırmısınız?? bende kilo vermek istiyorum. 73,8 kiloyumm

Meraba kızlar yeni yazabildim.bBebişin kontrolü vardı bol yemeli ve yoğun geçti bugün hu saate kadar akşam daha hafif şeyler yerim ama pek telafi edilir gibi değil aksama yazarim yoldayız hala şimdi eve gidiyoruz akşam görüşürüz kızlar.bbirde fotoğraf çekmeye cesaret edebilirsem çeker eklerim bende koca gobekle,sezeryan olunca hamile görüntüsü gitmiyor hemen

Canim ben görmedim senin fotoğraflarını telden giriyorum diyemi acaba

cnm sen zaten o kadar kasma yediklerini , akşamı hafif geçir oda yeter sana bebişin nasıl sağlığı yerindedir inş :)

Canim ben görmedim senin fotoğraflarını telden giriyorum diyemi acaba
yok cnm sildim sonra resimleri totodan çekilen resmler vardı nolur nolmz diye yeni resim çektiğimde ekliycem bnde

Iyiyiz çok sukur bebeğim ilk doğduğunda solunum yetmezliği vardı başka ile sevk edilmişti bir hafta ayrıydik sık sık kontroller var şimdi beraberiz iyiyiz birde gitse bu kilolar ben daha iyi olacam ama birden olmuyo tabi birde benim tartı yok şimdilik pili bitmiş aslında ne zaman alırız bilmiyorum tartılmaya korkuyorum zaten

Ayy kızlar fotoyu iyi düşünmüşsünüzde ben lömbür lömbür koymaya cesaret edemem yaa

Kızlar artık boydan cekinmediğim için boydan hiç normal fotom yok
Bende şimdi çekindim pijamalarımla
72 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…