Zayıflama Kampı

Denemelisiniz
Bncede denemelisin canim limonlu soda gibi oluyo guzel yani en azindan saglikli byle byle ogrendijlerimizi de uygulayarak duzene girecez zamanla canlar :)

evet cnm kahvaltı kötü oldu ama kalori bakımından sağllıksz oldu çnkü ben 800-900 arası almaya çalışıyorum genelde.
nse bugünlük böylee

Canım kalorinin az olması o gunu sağlıksız yapmaz bence. Çok sağlıklı beslenip az kaloriyle kapatabilirsin sağlıklı seyler genelde az kalorili zaten. Ben cok begendim gününü

Menün çok iyi canım sabah kahve içmek iyidir ama kahvaltıda yapmak lazım.bbirde bana misafir geleceği zaman hazırladığım ikramlardan yiyorum onu nasıl yapabilirim acaba yememek için
Canim illaki kurabiye yemek istiyosan ozelliklede misafir gelince ayıp olmasın diye yemek zorunda kalıyor insan syle yaparsan yemezsin desem olmaz çünkü illaki yiyosun ama syle bisey yapabilirsin kendine yulaf kepeginden yarcinli kurabiye yap bu şekilde dgerinden yetmemiş olursun miaafrlerinede eslik etmiş olursun bnm düşüncem :)

birde bana misafir geleceği zaman hazırladığım ikramlardan yiyorum onu nasıl yapabilirim acaba yememek için

Bana kalırsa kendine küçük bir tabak al o senin diyet tabagın olsun. Misafir gelince içine ikramlardan azar azar koy ve sen onu ye. Tabak küçük oldugu için az yemiş olursun az yemektende zarar gelmez zaten akşamında yada ertesi gününde dengelersin.

Kızlar ben yatmaya gidiyorum yada beşik sallamayami deseydim.yyarın gorusuruz

LÜTFEN OKUYALIM
...NASIL KİLO VERİYORUZ ...

Öncelikle şunu bilelim : 7.000 kalori = 1 kilo demek
1 haftada 7.000 kalori alırsanız 1 kilo alırsınız
1 haftada 7.000 kalori yakarsanız 1 kilo verirsiniz.

BU ASLA DEĞİŞMEZ VE HERKES DE AYNIDIR.
Kızlar herkesin belli bir bazal metabolizması vardır. Bu şu demek 24 saat boyunca hiç ama hiç birşey yapmasanız sadece uzansanız dahi günlük harcayacağınız enerji yani yakacağınız kaloridir. Vücud da ki orgaların çalışması, kanın dolaşımı kalbin pompalanması, sindirilmesi, hep enerji harcar bu harcanan enerji BAZAL metabolizma demektir kısaca.

Ortalama bir bayanın bazal metabolizması 1.500 dür. yani hiç birşey yapmasanız da günde 1500 kalori yakıyorsunuz.
Kilo vermeye gelirsek ; diyelim ki bazal metabolizmanız 1.500 kalori yakıyor, sizde gün içinde ev süpürerek, bulaşık yıkayarak vb. ile 500 kalori yakıyorsunuz. Böylece günde 2.000 kalori yakmış oluyorsunuz.

Günde 2.000 kalori yakan bir bayan olarak, günde 1.000 kalorilik bir diyet yaparsanız , ne olacak ? 1.000 kalori de vucudumuz da ki mevcut yağlardan yakılacak. çünkü zaten günde KESİNLİKLE 2.000 KALORİ yakıyorsunuz...Vucud bakıcak bu bayan 2.000 kalorilik yemek yememiş diyip enerji ihtiyacınızı vucudunuz da ki yağlardan sağlıycak, yani yağlarınızı kullanarak yakacak, ihtiyacını karşılıycak... Buda zayıflamanıza sebep olacak.. Çünkü yağınızı yakıyor..
TAM TERSİ OLURSA
Günde 2.000 kalori yakıyorsunuz diyelim ve siz gün içinde 3.000 kalori alıyorsunuz yiyerek. Eeee vucud sadece 2.000 ini yakıyor. Geri kalan 1.000 kalorilik yemeğinizi vucud yakamıycak ve depolayacak bünyenizde. Onlarda birike birike yağa dönüşecek... Yada bir ihtimal 2.000 kalori zaten yakıyorsunuz, baktınız 3.000 kalori yediniz, hadi spora diyip 1.000 kaloriyi de siz yakıcaksınız
Umarım anlatabilmişimdir. Bu diyet yöntemi değil, bu her ama her insan da olan NASIL KİLO VERİYORUM un cevabı kızlar

OTE="erva147, post: 40783994, member: 220213"]
LÜTFEN OKUYALIM
...NASIL KİLO VERİYORUZ ...

Öncelikle şunu bilelim : 7.000 kalori = 1 kilo demek
1 haftada 7.000 kalori alırsanız 1 kilo alırsınız
1 haftada 7.000 kalori yakarsanız 1 kilo verirsiniz.

BU ASLA DEĞİŞMEZ VE HERKES DE AYNIDIR.
Kızlar herkesin belli bir bazal metabolizması vardır. Bu şu demek 24 saat boyunca hiç ama hiç birşey yapmasanız sadece uzansanız dahi günlük harcayacağınız enerji yani yakacağınız kaloridir. Vücud da ki orgaların çalışması, kanın dolaşımı kalbin pompalanması, sindirilmesi, hep enerji harcar bu harcanan enerji BAZAL metabolizma demektir kısaca.

Ortalama bir bayanın bazal metabolizması 1.500 dür. yani hiç birşey yapmasanız da günde 1500 kalori yakıyorsunuz.
Kilo vermeye gelirsek ; diyelim ki bazal metabolizmanız 1.500 kalori yakıyor, sizde gün içinde ev süpürerek, bulaşık yıkayarak vb. ile 500 kalori yakıyorsunuz. Böylece günde 2.000 kalori yakmış oluyorsunuz.

Günde 2.000 kalori yakan bir bayan olarak, günde 1.000 kalorilik bir diyet yaparsanız , ne olacak ? 1.000 kalori de vucudumuz da ki mevcut yağlardan yakılacak. çünkü zaten günde KESİNLİKLE 2.000 KALORİ yakıyorsunuz...Vucud bakıcak bu bayan 2.000 kalorilik yemek yememiş diyip enerji ihtiyacınızı vucudunuz da ki yağlardan sağlıycak, yani yağlarınızı kullanarak yakacak, ihtiyacını karşılıycak... Buda zayıflamanıza sebep olacak.. Çünkü yağınızı yakıyor..
TAM TERSİ OLURSA
Günde 2.000 kalori yakıyorsunuz diyelim ve siz gün içinde 3.000 kalori alıyorsunuz yiyerek. Eeee vucud sadece 2.000 ini yakıyor. Geri kalan 1.000 kalorilik yemeğinizi vucud yakamıycak ve depolayacak bünyenizde. Onlarda birike birike yağa dönüşecek... Yada bir ihtimal 2.000 kalori zaten yakıyorsunuz, baktınız 3.000 kalori yediniz, hadi spora diyip 1.000 kaloriyi de siz yakıcaksınız
Umarım anlatabilmişimdir. Bu diyet yöntemi değil, bu her ama her insan da olan NASIL KİLO VERİYORUM un cevabı kızlar [/QUOTE]
Cok Guzel anlatmissin canim benim ben gunluk 750 kaloriyi gecmemeye calisiurm ins.fazlasini almadan bu sejikde devam edip kilo verebilirim

anlatabildiysem ne mutlu kuzu , bliyorsun bnde kalori takibi yapıyorum maximum 1.000 en az 700 düşünüyorum.
çnkü azı zararlı halsizlik hastalık yorgunluk vs . yapar. Evelynn cnm senin yazdığına da burdan cwp vermş olayım, kalorisi düşük çok şey var evet mesela salatalık 11 kalori. tok da tutuyor hep bunuda yiyebilirm ama vucudum için sağlıksız, hani demiştim ya bgün 570 olmuş kötü diye. heh bu şimdilik değil ama böle devam ederse bende sağlık problemi ve hastalıklar meydana getirir

Kızlar bu kaloriyi nereden. Nasıl ayarliyorsunuz . Yani yediginizin kaç kalori olduğunu nasıl öğreniyorsunuz

Kızlar bu kaloriyi nereden. Nasıl ayarliyorsunuz . Yani yediginizin kaç kalori olduğunu nasıl öğreniyorsunuz
Kuzu ben diyet arkadaşım diye bi siteye üyeyim. öyle sohbet muhbt sitesi değil sadece kalori takibi sitesi. 1 elma yiyorsan yazıyorsun o sana kalorisini söylüyor. buna benzer fatsecret da var diyolar ama bn bakmadım

Günaydın kizlar.Bebiş gece uyutmadi sağolsun sabahda uyuyorken uyudum hafta ici sabah uyumaya firsat olmuyo.geç kahvaltı yaptım şimdi biraz temizlik yapacam.ggörüşürüz sonra

Günaydın kizlar.Bebiş gece uyutmadi sağolsun sabahda uyuyorken uyudum hafta ici sabah uyumaya firsat olmuyo.geç kahvaltı yaptım şimdi biraz temizlik yapacam.ggörüşürüz sonra
Görüşürz canm biz hep burlardayız bekleriz tekrar

Hanımlarr bugün PAZAR MOLA VE ÖDÜL günümüz napıcaazz şimdi bi diyin bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…