- 29 Nisan 2015
- 548
- 135
- 18
- 32
Bncede denemelisin canim limonlu soda gibi oluyo guzel yani en azindan saglikli byle byle ogrendijlerimizi de uygulayarak duzene girecez zamanla canlar :)Canım benm menüm fazla değil zaten az ve sağlıksız olmasından memnun değilim. bliyorsun benm kahvaltılarım dolu doludur. ve birşeyler yemiş gibi görünsemde 577 kalori ediyor , bu çok sağlıksız. en kötü 800-900 civarı olmalı bence.
cola zero 1 kalori için içiyom onu da azcık kızsoda meyveli içiyordum oda çok kalorili şkerli diye bıraktım , dediğini denemeye çalışırım
evet cnm kahvaltı kötü oldu ama kalori bakımından sağllıksz oldu çnkü ben 800-900 arası almaya çalışıyorum genelde.
nse bugünlük böylee
evet cnm kahvaltı kötü oldu ama kalori bakımından sağllıksz oldu çnkü ben 800-900 arası almaya çalışıyorum genelde.
nse bugünlük böylee
Canim illaki kurabiye yemek istiyosan ozelliklede misafir gelince ayıp olmasın diye yemek zorunda kalıyor insan syle yaparsan yemezsin desem olmaz çünkü illaki yiyosun ama syle bisey yapabilirsin kendine yulaf kepeginden yarcinli kurabiye yap bu şekilde dgerinden yetmemiş olursun miaafrlerinede eslik etmiş olursun bnm düşüncem :)Menün çok iyi canım sabah kahve içmek iyidir ama kahvaltıda yapmak lazım.bbirde bana misafir geleceği zaman hazırladığım ikramlardan yiyorum onu nasıl yapabilirim acaba yememek için
birde bana misafir geleceği zaman hazırladığım ikramlardan yiyorum onu nasıl yapabilirim acaba yememek için
Kuzu ben diyet arkadaşım diye bi siteye üyeyim. öyle sohbet muhbt sitesi değil sadece kalori takibi sitesi. 1 elma yiyorsan yazıyorsun o sana kalorisini söylüyor. buna benzer fatsecret da var diyolar ama bn bakmadımKızlar bu kaloriyi nereden. Nasıl ayarliyorsunuz . Yani yediginizin kaç kalori olduğunu nasıl öğreniyorsunuz
Görüşürz canm biz hep burlardayız bekleriz tekrarGünaydın kizlar.Bebiş gece uyutmadi sağolsun sabahda uyuyorken uyudum hafta ici sabah uyumaya firsat olmuyo.geç kahvaltı yaptım şimdi biraz temizlik yapacam.ggörüşürüz sonra
sibepp sibepppBen bugün kendime odul vermesem hakkımı yarın kullansam olurmu:)
Çünkü yarın doğum günüm mutlaka kaçamak olcak kuzu bari bugün yapmim dedim:)sibepp sibeppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?